אבא כל שבת שניה

ערסlight

New member
אבא כל שבת שניה

פעם היינו משפחה אבא, אמא ושני ילדים. קוראים לי רוני, אני בגן חובה ואורי, עוד בגן של הקטנים. משפחה זה כשכולם ביחד, גרים, אוכלים, משחקים בכלל לא יודעים מה זה פחד כשכולם מאוחדים. לפעמים כשאורי ממש מעצבן ואפילו מעליב אבא ואמא לא הסכימו שאנחנו נמשיך ונריב. אבל, אמא ואבא היו רבים לפעמים. ואחרכך אפילו המון או... בכלל לא היו מדברים. בהתחלה, כשהם היו צועקים היו שולחים אותי לשחק בחדר. הם חשבו שאני לא שומע שהם בכלל לא מדברים בסדר. לפעמים כשהיו נורא כועסים ועושים מפחיד בעיניים היו שוכחים ממני לגמרי ואז זה היה מפחיד פי שניים. וכשלא היו מדברים זה עשה רעש הכי חזק מין רעש כזה מיוחד שחשבתי שאני אצעק. ופתאום, ביום אחד אבא הוציא בגדים מהארון מילא את תיק המילואים וגם ארגז קרטון... והלך. בהתחלה חשבתי שישלימו כמו שאני ורועי הרגזן שחשבתי שאשנא אותו לתמיד והיום הוא החבר הכי שלי, בגן. בהתחלה, אבא גר אצל הסבתא ולפעמים היה בא לבקר. וכשכבר רצה ללכת, הייתי רוצה שישאר. אבא קנה הרבה ארטיקים וקנינו מה שרצינו בחנות ואפילו, שהשתוללנו המון הייתה לו הרבה סבלנות. אחרכך, אבא גר עם חגית וגם החבר של אמא בא לישון כולם היו נורא נחמדים ואפילו, בילינו המון. וזה נהיה די רגיל מין משפחה מפוזרת וכשחושבים שלרועי אין בכלל אבא, זאת מחשבה שעוזרת. נכתב לפני שנים, בשבת שניה אחת ע"י הילדים שלי [ובעזרתי, בעיקר בחרוזים] ואני... סתם עשיתי היום סדר בניירות.

יעלילה1

New member
נורא יפה.... אפשר להעתיק ולהראות

לילדים שלי? חוץ מזה, גם אני מצאתי אתמול שירים ומכתבים שכתבתי כילדה (אני צובעת את החדר שלי). זה מחזיר אחורה, ומרגישים פתאום את השנים שחלפו, ומה שהיינו פעם, ומה שאנחנו היום. כל כך הרבה קרה. מה עוד יקרה הלאה? מסקרן. ורק בריאות

מצוטטת

New member
ערס

שמאחוריו מסתתר לו
שכולו חמאה... חגיגה של אבא טפח לך על השיכמית...

d a n i e l s 5

New member
אתמול...

באמצע הארוחה דיברנו על כל הארוחות המשפחתיות שמחכות לנו (אנחנו בסבב ארוחות כאלה בימים אלה) ופתאום משום מקום בת ה-14 שלי אמרה , "אתם יודעים מה מבעס, שכשלנו יהיו ילדים יהיה לנו נורא מסובך פעם בבית של הסבתא הזאת, פעם אצל הסבא הזה והכל כפול 4 לא כמו עכשיו הולכים לסבא וסבתא" שאלתי למה כפול 4 (מודה שלא הבנתי בהתחלה) והתשובה היתה " נו באמת, סביר להניח שאני אתחתן עם ילד להורים גרושים...כי כל ההורים מתגרשים וזה יוצא 4 בתים"......היתה שתיקה סביב השולחן ...4 בתים וגעגוע, עצוב. והעצוב הזה מתחבר לי גם לכתובים של הילדים שלך. מקסים ועצוב גם יחד.

../images/Emo25.gif סוליקו

חייכתי סתם סדר בניירת ואני רוצה את הספר על המשקפיים בשביל הילדה שלי

t o t a l

New member
חזק

"וכשלא היו מדברים זה עשה רעש הכי חזק" זכרון עמום של הענשות אילמות, ארוכות, ומגוחחות.

תלתליפז

New member
השקט הזה...

כשאתה מבין שדבריך אינם מובנים בצד השני ושאין נסיון להבינם ...אתה שותק, לא כעונש. פשוט חבל על הזמן (לא במובן החיובי של הביטוי) ועל האנרגיה הרגשית.

malka3

New member
שתיקה רועמת

"וכשלא היו מדברים זה עשה רעש הכי חזק מין רעש כזה מיוחד" שומעים עד כאן...

seg sug

New member
שתיקה כואבת

היה "רעש" כזה חזק ו"הרעש" הזה "המיוחד" כמעט, חשבתי, שאני אצעק ולא! נוגע!

למעלה