אבא יקר שלי...

אבא יקר שלי...

היום יום הולדתך ה65 ,חלמתי עלייך היום בלילה,ראיתי אותך כמו מלאך בלבן יורד מהשמיים מביט בי בעינייך וקורץ לי. קפצתי שמחתי הייתי מאושרת שהיינו שוב יחדיו ,הסתכלת עליי במבט עצוב ואמרת לי ,בתי היקרה רוצה אני לומר לך לא משנה איפה אני יהיה תמיד אוהב אותך, אמרתי לך בדמעות לאן הלכת אבא חזוא אליי אני מתגעגעת... אך פתאום שוב הלכת השארת אותי לבכות על הכרית לחכות שתחזור אבל כלום לא קרה. אבא היום עברו כבר חודשיים ואתה עוד שם למעלה בשמיים ,למה הלכת והשארת אותי לבד למה? כל לילה אני שואלת את אלוקים למה? למה הוא הרס לי את החיים בגיל כל כך צעיר ,למה הוא לקח לי אותך ואת שמחת חיי כי אתה היית שמחת חיי. אבא לימדת אותי הכל בחיים לא הספקת ללמד אותי משהו אחד איך החיים שלי יראו בלעדייך ,איך אמשיך את חיי שאתה קבור תחת אבן גדולה ... ומה נשאר לי ממך רק זיכרונות גופך ועינייך והחיוך של פנייך. אבא יקר נוח על משכבך בשלום יום יבוא ונתאחד אני ואתה נשלים את החלל החסר ונוכל להיות ביחד לנצח לתמיד עד אז תשמור על עצמך בשמיים אל תשכח אותי ואל תשתנה לי לעולם תזכור תמיד שכמה שאתה רחוק תמיד אתה קרוב לליבי שישמרו עלייך מלאכי שמים אבא יקר אני כואבת אוהבת ומתגעגעת אליך. תהיה נשמתך צרורה בצרור החיים. מורן בתך האוהבת.|

asian girl

New member
../images/Emo201.gif

כמה כיף לך שהיה לך אבא כזה..תשמרי את זכרונות האלו עמוק בלב: הם יחממו אותך בלילה קר ויתנו לך תמיכה כשתצטרכי תמיכה. לא לכולם יש או היה אבא כזה. ובמקום לכעוס על אלוהים תגידי "תודה", על רגעי אושר עם אבא, על זה שזכית באבא נפלא, על כל דבר\עצה שקיבלת ממנו, כי זה מה שמחזק אותך ועושה אותך מאושרת.

מאמי ...

תהיי חזקה אני איתך .. את יודעת שאני איתך . גם אם נעלמתי להמון המון זמן(תלוי איך מסתכלים על זה ) אבל אני איתך ואת חייבת להיות חזקה.כולנו עוברים חוויה ועוד חוויה (כמו כן גם חוויות רעות) שנוספות לחיים שלנו . הדברים האלה הם עוד חלק שנכנסים ללב שלנו ולא יוצאים ממנו . באמת שכל מה שאני מאחלת זה שתהיי חזקה ותזכרי שאני איתך בכל מקום. אפילו אם אני קצת רחוקה. וחוץ מזה את יכולה לדבר איתי אני עכשיו כבר כאן . מתה עלייך ושוב שולחת חיבוקים\

למעלה