שלום ילדה מתוקה ../images/Emo140.gif תראי דבר ראשון טוב שאת
מוציאה החוצה את הכאב שלך ,עצם הכתיבה שלך היא כבר דו שיח עם אנשים ,זה כאילו שאת משוחחת עם חבר או חברה ,וזה מצויין . דבר נוסף תדעי לך שיש כאן אוזן קשבת לכל מה שאת מתארת ,לי למשל מאוד אכפת ממך ,ואם תקראי את מה שכתבתי בהמשך הדף ,לדעתי תתעודדי מאוד ,כי את תווכחי לדעת שיש לך אור בקצה המנהרה ,והמנהרה לא כל כך ארוכה . תראי ילדה את חייבת לפעול ,את חייבת לשכנע את עצמך מבפנים ,ודרך הראש שאת חייבת לעשות משהו .ולאחר שתפנימי שאת חייבת לעשות מעשה ,אז את תעשי זאת . את חייבת להיות נחושה ולפעול ,כי שום דבר לא יבוא לך לבד ,אבל אם תפעלי ותעשי צעד ,את תראי שתקבלי עזרה ,אבל קודם כל את חייבת להפגין נחישות ולפעול . ועכשיו אני מגיע לעיקר ,בחור פה בפורום כתב לך שאת חייבת לעזוב את הבית ,וזה הצעד הראשון .נשאלת השאלה איך עושים זאת ? הרעיון של עבודה באילת הוא מצויין ,כי באילת כל הזמן דרושים אנשים לעבודה במלונות ,ובתמורה לכך בסכום די סימלי את גרה בדירה עם עוד שותפה ,ואת לא לבד ,ואת מרוויחה כסף וזמן חשיבה ,מה לעשות הלאה . ידוע לי שהם רוצים שתעבדי שם חצי שנה לפחות וזה מצויין בשבילך . כעת איך עושים זאת ,יוצרים קשר עם המקום או חברת כוח אדם שמפנים לשם אנשים לעבודה ,או שתבררי דרך חברים חברות איך מגיעם לשם ,זו הבעייה הקלה . אני לא יודע אם יש לך חשבון בנק כן או לא ,אבל בואי נגיד שאם יש לך באמת עבודה באילת ,את צריכה סכום קטן רק להתחלה ,וכרטיס אוטובוס לאילת . את כל ההכנות את עושה בסודיות מלאה ,שום רמז ,שום התייעצות ,אף אחד חוץ מאיתנו פה ,לא יודע כלום ,וכאשר הכנת את כל ההכנות ,את לאט לאט מבריחה בגדים נעליים למקום סתר ,כולל תיק להכנסת הציוד לא משהו שמושך תשומת לב . ובזמן המתאים את נעלמת מהבית ,לא מודיע כלום ,שילכו המנוולים למשטרה לחפש אחרייך ,ואז הם כבר ידעו היכן את . במקביל ורגע לפני שאת עוזבת או באילת עצמה ,את ניגשת לבית משפט באופן עצמאי ,וממלאת טופס של צו הרחקה כנגד המציקים לך את צריכה להשיג בסתר את מס תעודת הזהות ,של אלו שאת מתכוננת להרחיק ממך ,כאשר המשטרה תגיע לבית לתת להם את הצו ,הם כבר יבינו . במקביל באילת ,תגשי לתחנת המשטרה ותגישי תלונות נגד המציקים לך ,תקחי אישור תלונה לא לשכוח ,ותתחילי את חייך ,אני מאמין ששם כשסביבך חברה ועיסוק ,לאט לאט צתאי לדרך חדשה . טוב מקווה שעזרתי לך ,במידה ותצטרכי עיצה אשמח לעזור לך ,כמו כן תתייעצי אם מלדה ,ותשמעי ממנה מה יש לה להגיד ,כי מלדה מאוד מקצועית ,ויכולה להשלים דברים שאני לא חשבתי עליהם .