אבא וביה"ס

אבא וביה"ס

דיברתי עם ידיד עכשיו, שסיפר על השבת שלו עם הילד ופתאום נזכרתי...... האבא היקר של הבת שלי לא טרח להרים טלפון קטן ולהגיד בהצלחה לתחילת שנת הלימודים. הרגשתי עצוב בשביל הילדה התקשרתי אליו ובקשתי שיתקשר אליה מחר בבוקר לאחל בהצלחה והיא תתחיל את השנה עם חיוך הרבה יותר גדול ************************************************* תחילת שנת לימודים כייפית לכולם מחר **************************************************

ובמפתיע

האבא "שלנו" לא שכח והתקשר עם שחר לאחל להם שנה טובה. מסתבר שיש דברים שהוא כבר הפנים. כל כך שמחתי לראות את החיוך על פניהם כשצלצל הלואי והחיוך ישאר כך,כל השנה.

את לא תאמיני גם התימני שלי התקשר

ממש שמעתי אותו מתרגש ומבואס שהוא לא איתם

והוא התקשר כמובן

ב 7.30 בדיוק והיא שמחה וצעדנו לנו יד ביד לביה"ס לכיתה ב´. התינוקת שלי שרק לא מזמן היה מחוברת לציצי 24 שעות ביממה. בכיתה ב´. ואני כאן עכשיו חושבת מה עובר עליה ברגעים אלא בדיוק. עד השנה הם היו עוד בחממה של החטיבה הצעירה ועכשיו בבית הספר הגדול עם כל הילדים הגדולים. חשבתי לי אם מישהו יודע אך זה שילדים גדלים כל כך בקיץ. דוקא בקיץ תמיד השינויים הכי גדולים. כאילו מתכוננים לעלות שלב. אני עוד עם החיוך מהבוקר. יום נפלא לכם.

*יערית

New member
אבא ,אמא,והילדים...והגנים החדשים...

עוד מלפני שבוע הכנתי אותו על הליווי לגנים החדשים של שניהם..הנסיך לחובה והנסיכה לטרום טרום חובה, כמתבקש שבוע הספיק לו להכין את עצמו עם העבודה, הבוקר הגיע ב7.30 שתה קפה איתי ועם בן זוגי,שאל על הסופ"ש ...והלכנו כולנו יחד לגנים. את האמת שלא היה מוזר..הרגשתי מאוד טיבעי להגיע איתו לגנים, הילדים היו מרוצים..ולא נתקלנו בבעיות..כמו תמיד ברוך השם אנחנו מכירים את הילדים שלנו..מאוד חברותיים ושמחו לפגוש בחברים, ולהיות בחזרה בגן
וכמו שאומרים בעברית צחה:"לא ראו אותנו ממטר"

אוי איזה יום מעייףףףףףףףףףףף

אוי ממש עיפה מתהההההההה זה התחיל ב-7:00 שכמעט לא התעוררתי בגלל שישנתי מאוחר והיינו מאורגנים אבל הלחץ השפיע עליהם מעט אז הלך להם לאט וכל פעם שהבן שלי עשה משהו שאל אותי מה לעשות עכשו? הבן הקטן הפתיע אותי והתרגש פחות ממה שחשבתי והיה מדהים פשוט נכנסנו לכיתה א´ הושבתי את בני והלכתי ללוות את בני השני לכיתה ב´ וחזרתי לכיתה א´ היינו איתם ועם המורה חצי שעה ויצאנו כל הכיתות לשירה וריקודים וקבלת כיתה א´ בחוץ היה ממש מקסים ובשעה 9:45 שחררו אותנו ורצתי לקניות וסידורים בהמשך הצלחתי לעלות הביתה לקפה קצר והופפפפפפפפפ חזרה לקחת אותם ב-11:45 הגענו חזרה ואכלו ארוחת צהריים עכשו הבן הגדול שלי קורא סיפור והבן השני אוכל כי הוא גזר כמה דברים בשעורי בית ואמר שכואבת לו היד והוא צריך הפסקה...חחחחחחחחחחח אוי וזאת רק ההתחלה ואני מפורקתתתתתתתתתתתתת

*יערית

New member
מזלי...

איזה יום מבלבלללללללללללללללללללללללל לא יודעת מה לעשות מה ראשון..ומה אחרון.. העיקר הבריאות..וברוך השם המיסגרת חזרה לשיגרה
תתחילי להשלים את עצמך מייד,כי מפורקת את לא נראית טוב

למעלה