אבא היתגעגתי

avihuav

New member
אבא היתגעגתי

ל
שאתה מכין, זה משפט ששמעתי אותו פעמים אחרי גרושי. הפעם הראשונה היתה לפני שש שנים, שלוש שנים ויותר אחרי שעזבתי את הבית ולא היה לי מטבח, הייתי מכין ארוחות חפוזות או סתם דברים, ולא שלא ידעתי לבשל , רק שלא היה לי את התנאים. ביום שסימתי את בנית המטבח, זה היה המשפט הראשון של אורון. וזה שוב חזר על עצמו לפני שבועיים. והפעם מאלון ולשמוע את זה ביחד, אז היום הוא יום הים . בצהרים שלושתנו בסקי, ובערב ארוחת דגים לה הוא ואני חיכינו תשע שנים, את הבסיס למדתי מהורי, אימי ז"ל היתה מכינה , ואני הייתי הולך עימה למאפית פיתות הקרובה ומחכה עד שהמגש יוצא מהתנור (פורון), את המתכון שכללתי בתיבלוני ובמעבר לתנור ביתי, שבו הם נהנו עוד שהיינו יחד אני ואמם כמעט כל שישי. והיום יום כיף שלושתינו ביחד. יום של ים יום של דגים יום של ביחד יום של אושררררררררררררררר כן ירבו

Kטלנית

New member
../images/Emo13.gif רק אושר ../images/Emo19.gif

תביא תביא ת'מתכון תהיה נחמד
שבת שלום לכם

גם לקרוא את זה, זה אושררררר ../images/Emo141.gif

אם אתה פותח סדנת בישול ואפיה לאבות גרושים, תרשום אותי.

avihuav

New member
איזה עונג היה

רק עכשיו הם יצאו, לא נשאר פירור משלושה דגים של חצי קילו כל אחד. וכל מה שהיה מסביב תפוחי אדמה ובצלים אפויים וחצאי עגבניות, ולסיום עוגת שוקולד מהממת בעלת ארבע שכבות , (למי שרוצה לבוא נשאר חצי מגש). אושר עילאי לראות אותם ניהנים מהארוחה ויותר מכך מה- ב י ח ד . למי שרוצה את המתקון בכיף ..........

romiki

New member
../images/Emo24.gif ריגשת אותי עד כדי דמעות

שמחה בשבילך. יודעת עד כמה חשוב הרגע הזה.

עש לילה

New member
מכיר את ההרגשה

הייתי אצל חברה שלי לפני שבוע עד עכשיו היא הייתה מבשלת מכינה וכדומה הפעם אמרתי לה שבי אל תתקרבי למיטבח ניסתה להתקרב ישר ברחה מהשאגה
בסוף כלום לא נשאר על השולחן
ועוד ביקשו תוספת איזה כיף זה היה

למעלה