אבא בוא אלי

אבא בוא אלי

בוא אלי אבא ולו לכמה דקות בוא אלי במחשבה, בדמיון, בחלום רק תבוא בבקשה. בוא תשמע אותי ותקשיב לי כי אני מתמוטטת אבא. ואני לא יכולה לסבול יותר. בוא תציל אותי אבא ולו רק לכמה דקות. תן לי קצת ממך ומהכח שלך להמשיך הלאה. בוא אלי כמו בהתחלה. בוא אלי אבא. כי אני כל כך זקוקה לך עכשיו. כל כך. רק תקשיב לי ואח"כ תאיר את עיניי כמו תמיד. כמו שעשית תמיד אבא. תאיר לי את הדרך תפתח לי את הדלת משם אני אוכל להמשיך לבד. בבקשה אבא. ולו לכמה דקות בוא אליי.

אבא....

כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך תראה אותי כמו ילד שכואב לו בוא אלי אבא כי אני מתמוטטת פה. אני לבד אבא. כל כך לבד. מקיפים אותי כל כך הרבה אנשים אבל זה לא זה. כי אני לא מצליחה להאמין לאף אחד איבדתי את האמונה איבדתי את התקווה תבוא כבר בבקשה. תבוא ולו לקצת זמן אני יודעת שאני מבקשת ממך כמו ילדה קטנה שלא מבינה אבל כבר באת אבא. כבר היית אצלי במחשבה, דיברת אלי, הסברת לי. אז תבוא עוד פעם. בבקשה. אני כל כך זקוקה לך אבא רק תפתח לי את הדלת אני מבטיחה שאדע להמשיך לבד. מבטיחה שיהיה לי את כל הכח והעוצמה להבין לבד. רק תפתח את הדלת. אני צריכה אותך כל כך עכשיו ברגע זה ואני לבד. כל כך לבד. אני עושה שטויות אתה היית מתבייש בי עכשיו. אני יודעת. ואני מצטערת אבל אני לא יכולה אחרת. אתה גם תכעס עלי על מה שהחלטתי ועל איך שאני נוהגת בעקבות זאת אבל אני לא יכולה אחרת כי אני התפרקתי לגמריי. אני שבורה ומרוסקת ולא יכולה יותר. פעם אמרת לי שאפילו משפט אחד יכול להיות התחלה לספר שלם. והיום שמעתי משפט אחד שריסק אותי לגמריי והוביל אותי למחוזות אחרים למקומות פנימיים ועמוקים כל כך שאני לא יודעת איך לצאת מהם. אז תבוא אבא. בבקשה.

הוא אמנם לא בא

אבל סופסוף בכיתי, כל כך בכיתי וזה הקל במעט וגם זה טוב כי כל כך הרבה זמן לא פרקתי. אז אמנם המשא קיים אבל עכשיו הוא קצת יותר קל תודה :)

BooBee

New member
טוב לשמוע

בכי זה דרך מעולה לפרוק הצטברות של געגועים. לי לקח חודש וחצי לבכות "באמת". שיהיה לך קל יותר, הלוואי. רויטל.

למעלה