אבא אני
אותך

אמאעדי33

New member
אבא אני ../images/Emo23.gif אותך

אני עוברת את התקופה הכי קשה בחיי כרגע...הבן הקטן כל הזמן חולה ועובר מיליון בדיקות...בעלי מובטל...והיחסים בינינו לא היו אף פעם כל כך גרועים...אני שבורה...מנסה להיות חזקה למען הילדים שלי...והיחדי שהצליח "לגעת" בי עם המילים החמות שלו זהו אבא שלי...הוא הבטיח לי שהוא תמיד יהיה לצידי ואני יודעת שאלו לא סתם מילים, שהוא מתכוון לזה. הדמעות זולגות...אמא שלי לא תומכת (אפילו מזלזלת) אבל מה שחשוב זה שהוא פה ! איך אצא מהבור בו אני נמצאת ? אני מקווה שאצליח להיות בעתיד אמא תומכת לילדים שלי כמו שהוא תומך...מקווה שיהיו להם חיים יותר יפים משלי אבל אם תהיה להם בעיה אני מקווה להיות תמיד קשובה, אוהבת, מפרגנת ותומכת: להיות האמא שלא הייתה לי...

pf26

New member
../images/Emo201.gif

מאחלת לבנך הקטן הרבה בריאות. בסופו של דבר זה הכי חשוב. מזלך שיש לך אבא כזה. אל תשכחי להגיד לו כמה את אוהבת אותו וכמה הידיעה שהוא שם עוזרת לך. גם ההורים צריכים חיזוקים... אני בטוחה שתהיי אמא אחרת. את מוכיחה את זה בדברים שאת כותבת.

אמאעדי33

New member
תודה על החיזוקים

יש לי הרבה מה לכתוב במיוחד על המערכת היחסים בין ההורים שלי שמאוד השפיעה עלי כאדם וגם על ההתנהגות שלי עם בעלי...אבא שלי טוען שאני שונה לגמרי מאמא שלי אבל בכל זאת גדלתי באווירה מסוימת והיום אני רואה עד כמה זה משפיע עלי. זאת אומרת בזמן משבר... כל כך קשה לי...

m i t a l y

New member
אמאעדי ../images/Emo201.gif

כתיבתך אמיתית ונוגעת ללב. ובאמת, הבריאות שלך ושל בנך הקטן - אין יותר חשוב מזה
. מכיוון שהכתיבה כאן היא וירטואלית ואם הכתיבה עוזרת לך לפרוק את הכאב והתסכול, אני מעודדת אותך להמשיך ולכתוב (וזה מתוך ניסיוני האישי המר) ואנחנו נשתדל לעשות כמיטב יכולתנו, לתמוך ולעזור.

למעלה