"אבא, אני רוצה אח"

• פותח הנושא felka
  • פורסם בתאריך

felka

New member
"אבא, אני רוצה אח"

בת שלי פשוט גרמה לי לצחוק עכשיו כמו שלא צחקתי הרבה זמן: אנחנו נסענו חזרה מחוג רכיבה עלי הביתה. דיברנו על טיול מתוכנן לארגנטינה. פתאום היא אומרת לי - "אבא אתמול עזרתי לסבא לקלח את אדם (בן דוד שלה קטן) ומאוד נהניתי". אני לא חשבתי לרגע שמה שהולך לבוא לי עכשיו זאת דרישה. המשפטים הבאים הרגו אותי: אבא, אני רוצה אח. אבל בגלל שאתה ואמא גרושים לא יהיה לי אח. אני ניסיתי לנחם אותה ואמרתי שאולי אני אפגוש באישה ונהיה זוג ואולי אם הזמן יהיה לך אח או אחות. פתאום היא קופצת ואומרת לי: טוב אנחנו צריכים למצוא לך אישה ומהר. אני יודעת מה לעשות. כנס לאינטרנט לאתר LOVEME (אין לי שמץ מאיפה היא לקחה את השם) תמצא אישה. תתחתנו ואני רוצה אח. כל זה בא במהירות בלי אפשרות להכניס משפט אחד באמצע. אחרי שנייה היא המשיכה: אבל אבא אני לא רוצה אמא חורגת כמו בספרים שתצעק ותרביץ לי. נכון שלא יהיה לי אמא חורגת. אני אצרתי את הרכב כי בטן שלי כאבה מרוב הצחוק.... כמה שילדים הם חכמים.

רק שיר

New member
תלוי בת כמה היא

ילדים החל מגיל 4+ כבר יודעים הכל. זה די מדהים. קצת העציב אותי המשפט האחרון לגבי האמא החורגת.

felka

New member
מה לעשות שהספרים היום תמיד נותנים לאמא חורגת

שם רע. ומתארים אותה כאישה רעה ולא אוהבת ילדים. עכשיו הייתה לנו שיחה בארוחת ערב לגבי זה שאמא חורגת לא רעה והיא ברוב המקרים גם חברה טובה מאוד.

איזו ילדה מתוקה../images/Emo13.gif

אגב, אם מישהו שומע בסביבה שלה רדיוס 100FM אז הפרסומות של loveme הן משם והן די טוחנות את המוח, אני בטוחה שהם לא כיוונו לגיל של הבת שלך, אבל הם הצליחו
בכל אופן, כל הכבוד לה על החשיבה קדימה, מצחיקונת... חייבים למצוא לך אשה...

מתוקה ../images/Emo6.gif

מצחיק וגם קצת עצוב
אני בגיל הזה ידעתי שמשפחה זה אמא-אבא-ילדים, הילדים שלנו חיים במציאות שונה לגמרי.

איזו ילדה מתוקה../images/Emo23.gif

הבנים שלי כל הזמן מתעסקים בנושא. מכיוון ששני ההורים שלהם צעירים (ואחת הסיבות שנפרדנו צעירים היתה האפשרות לנסות לבנות המשך עם מישהו/י אחר/ת), זה בהחלט נושא רלוונטי. לשמחתי - אבא שלהם מתחתן בקרוב, אז אני חופשי מגלגלת את הכדור אליו ואל חברתו. המסכנה כבר יודעת שיש ציפייה ממנה לנכדה (ראשונה אחרי 3 בנים ו 5 נכדים מהצד של הגרוש שלי).

../images/Emo6.gif אימא כבר יש להם, והם לא נפטרים ממנה מהר

מצד שני - הם בהחלט הרוויחו עוד אישה שאוהבת אותם ורוצה בטובתם, וזה לא פחות חשוב, נכון?

למעלה