אבא אחד אמר:

מצב
הנושא נעול.

Forum User

New member
אז הוא אמר, אז מה?

אבא אחד אמר:
באספת הורים: זה לא שלא הייתי מחונן, פשוט כשהייתי ילד לא בדקו ומצאו שאני מחונן. מה דעתכם, אם הילד שלכם מחונן גם אתם הייתם כאלה? (מתזומרת "הייתם" - זה עובר עם הגיל?) עוד תגידו עליי שאני יותר מדי מקשיבה לאבאים...
אז הוא אמר, אז מה?
צריך לזכור שכל הגדרת המחוננות היא, נכון להיום, סטטיסטית בלבד. אין ספק שיש מרכיב ברור של תורשה גם ביכולת אינטלקטואלית (לאריקה לנדאו יש הרבה מה להגיד בהקשר הזה). וכן, זה עובר עם הגיל, גמישות מחשבתית, כמו גמישות פיזית, הולכת לאיבוד בלי תרגול.

אור ברק

New member
לא מבין. תעשי מבחן IQ באינטרט בחינם

אבא אחד אמר:
באספת הורים: זה לא שלא הייתי מחונן, פשוט כשהייתי ילד לא בדקו ומצאו שאני מחונן. מה דעתכם, אם הילד שלכם מחונן גם אתם הייתם כאלה? (מתזומרת "הייתם" - זה עובר עם הגיל?) עוד תגידו עליי שאני יותר מדי מקשיבה לאבאים...
לא מבין. תעשי מבחן IQ באינטרט בחינם
ותדעי את התשובה אם זה ממש ממש חשוב.

I am ADiDi

New member
לפחות חלקנו היינו

אבא אחד אמר:
לפחות חלקנו היינו
הרי הילד ירש את זה ממישהו. אני מחוננת, גם אמא שלי. אבא שלי לא. האחיות שלי כן (אם כי אצל אחת מהן קשה לזהות את זה בגלל ADHD קשה). הילדים שלי שניהם מחוננים (אצל הגדולה שלי גם קשה לפעמים לראות את זה בגלל ADHD). הילדות של אחותי מחוננות. במשפחה המורחבת שלי (מצד אמא שלי) יש הרבה מחוננים. הבת של בן-דוד שלי הכי מחוננת מכולם (אפילו ליד הילד המבריק מאד שלי היא נראית מבריקה מאד-מאד). אני חושבת שזה תורשתי. זה עובר בגנים של המשפחה (בדיוק כמו ש-ADHD ולקויות למידה עוברות אצלנו רק בצד המשפחה של אמא שלי) מיכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה