אבא'לה!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי מעריץ

exterior

New member
אבא'לה!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי מעריץ

טורדני...כל שלושת החודשים האחרונים חשבתי לתומי שההודעות SMS נשלחות למישהי אחרת...ובהתחלה הייתי טורחת לשלוח בחזרה להודעות כמו "בואי ניפגש לקפה", "את ערה?" (בפאקינג שלוש בלילה, ואני מתעוררת מהודעות טקסט) "מי זה?" והוא לא היהי מחזיר תשובה. עם הזמן למדתי לזהות את המספר ולא התייחסתי...חשבתי שהוא שם לב בעצמו שהוא טועה.... בכל אופן, היום היה לי יום דיי נאחס...ושיצאתי מהמקלחת ב 2 לפנות בוקר ראיתי הודעה "ניסיתי לשלוח לך מייל, אך לא הצלחתי". "היום", אמרתי לעצמי, "אני אחזיר תשובה ואגשר בין לבבות". אז שלחתי "אתה כל הזמן מתבלבלת ביני לבין מישהי אחרת". ואז הוא השיב: "לא נראה לי, אני לא מתבלבל, אין מצב", ניסיתי לומר לו שכן, וחבל כי הוא לא מגיע אל היעד שלו, ואז שאלתי" את מי אתה מחפש" והוא ענה "שרון", אבא'לה!!!!!!!!1 קיצקיצ- אח"כ הוא גם רשם את השם משפחה שלי, יש כאלה שקוראים לי בשם משפחה, ואמר שהוא רק רוצה לשאול לשלומי, והוא ניסה להתכחש לקיומי אך הוא נזכר בי שוב ושוב ואין לו מנוח.... אמא'לה+ אבא'לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 **מפוחדת קלות**

sharzoe

New member
הוא עוד ממשיך........HELP ../images/Emo5.gif

אמרתי לו שחבר שלי ישן עכשיו לידי והוא יעיר אותו עם ההודעות (שקר גס).... ולפי איך שהוא הגיב זה בטוח מישהו שמכיר אותי דיי טוב, או חושב שמכיר אותי דיי טוב, או היה רוצה להכיר אותי טוב, ומישהו שכביכול שברתי את ליבו....ונראה לי שאני יודעת מיזה, והוא היה ממש אובסיסיבי אליי במשך שנה וחצי ולא היה בינינו כלום!!! (הוא למד איתי בתואר...וחברה שלו גם למדה איתנו....כן, כן, לא יאומן....ואם זה הוא אז---->>> HELP ME!!!!!!!)

sharzoe

New member
לא יכלתי פשוט להתעלם ממנו וזהו?

אוי אוי אוי...היום הזה רק הולך ומשתפר...בסוף הוא יבוא לי לפתח הבית עם כוס קפה (כמו פעם, בעעע).... אין לאן לברוח!!!!!!!!!!!!!11

שרוני

הייתי חייבת להתייחס להודעה שלך, במיוחד אחרי שדיברנו במסנג' והופתענו מהמצב... תשמעי אחותי, את מבינה? כך או כך עדיין יש לך מעריצים חח אל תפחדי, אני איתך.. אם הוא באמת עד כדי כך מציק לך ולא בא לך שישלח לך הודעות פני אליי למסנג' יש לי רעיון.

exterior

New member
תודה קושקוש מתוקונת שלי ../images/Emo13.gif, לא

שיניתי את הכינוי, זה כינוי שהיה לי ממזמן אך לא השתמשתי בו....אולי כדאי לגוון קצת? לא יודעת.... אני פותחת דף חדש, והיום אהיה מאוד עסוקה בהחלטה איפה ללמוד תואר שני- באיזו אונ', וגם לחפש לי דירות...אולי אסע גם לאונ', ובערב אני גם עובדת, ואחכ" יוצאת עם חברים כפי הנראה.... אז יש לי יום עמוס...wish me luck ואני גם הופתעתי אתמול מהשיחה שלנו...לא יאומן פשוט...מקווה שאת מרגישה טוב יותר...תהיי חזקה, את יודעת שאני איתך מתוקה, ואת יודעת איפה למצוא אותי....נדבר מתוקה...אפילו היום- אם אצליח לחזור בשעה נורמלית הבייתה

exterior

New member
זה הוא...אני לא מאמינה...כבר עברה

שנה מאז סיום התואר...אין לי כח שזה יחזור- ההטרדות....פעם ממש פחדתי ממנו.... הוא היה ממש אובססיבי אליי- אמר שאנחנו נשמות תאומות, שאני מדהימה ומיוחדת וחכמה כ"כ, מסתורית וממש שונה מכול. הוא קנה לי מתנות, חיבר לי שירים, רשם עליי סיפורים קצרים... וכל אותו הזמן הייתה לו חברה, וכולנו למדנו באותה כיתה. והכי הזוי? היא ידעה על האובססיה כלפיי, יש יותר הזוי מזה?!?!?!?!?! לכל מקום שהלכתי בלימודים הוא היה שם...זה היה נורא. היינו בקשר לאיזו תקופה כי אז היה לי את הקטע של להציל את העולם (כן, כן, מגלומנית שכמוני), אבל הוא כ"כ מתוסבך עם עצמו ועשה לי ממש רע שנאלצתי לחתוך אותו מחיי....(ואז הוא היה "עוקב" אחריי..) קיצר- לא בא לי שזה יחזור...מקווה שזה ש-"יש לי חבר" יעזור לו להבין שלא אהיה שלו לעולם!!!!!!!!!!!!!!!111

לא את כולם זה מרחיק

ה"יש לי חבר" הזה, מקווה שאצלך זה כן יעזור אבל תמיד תוכלי להחליף מספר... שטויות יהיה טוב, אני הולכת ... בערב נקשקש

exterior

New member
כן, בזמן האחרון אני בכלל חושבת על

להחליף רשת סלולרית, כך שהמספר שלי יוחלף...דף חדש גם בזה

8 פעמים במשך שנתים וחצי

החלפתי מסר טלפון, זה לא הכי עוזר, כשרוצים להשיג מספר מוצאים דרך להשיג אותו. כנאמר: אין דבר העומד בפני הרצון

קושקושית...

אני משום מה לא מאמינה בהחלפת מספר טלפון, כי זה אומר שהוא ניצח איפושהו, אבל חוץ מזה... תבואי אליו, תדברי איתו, תסבירי לו, ואם כל זה לא יעבוד.. תסרסי אותו
(מילולית כן?)

exterior

New member
ניסיתי את הסירוס לפני שנה ומשהו,

לא עבד. זה רק "הדליק" אותו יותר
אבל הכי קטע זה שהוא שאל מה שלומי כ"כ הרבה פעמים (אתמול בהודעות טקסט) ביום ממש ממש מזופת ועצוב מאוד שהיה לי
, חס וחלילה שלא אחשוב שהוא באמת "מרגיש" אותי, איכס!!!

מר קו23

New member
שרוני אם את צריכה עזרה

אנחנו פה..... אם את רוצה אפשר לשחק משחק תפקידים ואני יכול לשחק את החבר הקנאי(אפרת יותר שאני עושה את זה טוב מאוד) ואז יכול לעשות לו את השיחה של החבר הקנאי והעצבני..................

למעלה