אארקדה בטיבעון

הדרבוקה

New member
אארקדה בטיבעון

אארקדה בטיבעון אי ממש ארקדה איחוטית אאוכל טאים וארוקדים איחוטיים קולם מוזמנים !

ואני חושבת שבכלל במילה

איחוטיים הוא התכוון לשים ר´ במקום הח´.... יוצא הרבה יותר מעניין ככה....

../images/Emo15.gifלמירי לוי

את מוזמנת גם לרקוד.פה ושם יש קצת שיבושים במה שכתבת אבל אני לא קטנוני. אולי בעצם זאת החידה השבועית!

2404311

New member
התייפיפות הנפש

שלום לכם ידידי יפי הנפש להזכירכם,שלכול רקדן באשר הוא,ישנה זכות הבעה לגיטימית,שלעיתים,אינה עולה בקנה אחד עם בקיאות ברזי השפה העברית. מה גם שידוע כי דיסלקציה אינה מהווה מדד לאינטליגנציה. אך מאחר ומבינה אני את אורח חייכם המשמים,אני מקבלת את גישתכם הצינית והליצנית,השמה ללעג וקלס את כל השונה מכם.. אנא,תפסו על עץ אחר וכבדו את היופי שבשוני. לי-מור

לי-מור לפני שתשלחי אותנו לטפס

על כל מיני דברים..... דיסלקציה אינה מהווה מדד לאינטלגנציה, נסיון ללעוג לה כן מהווה. מנסיון - מי שכתב את הדברים האילו, יכול להיות הרבה דברים, אבל דיסלקט בהחלט שלא. אבל מאחר ואנוכי קטונתי מלהבין את אורח חייך הנעלה כל כך.... (לעומת זה שלי המשמים כל כך) אז אאחל לך רק אושר ועושר על העץ שלך.

לדרבוקה מאליעזר בן יהודה

מסכים לכל מלה,ההרקדה היתה ברמה הודות: 1. לרוקדים נפלאים. 2. רפרטואר מגוון. 3. אוירה תרבותית. 4. מדריך מקצועי. 5.מתופף בדרבוקה עולה חדש. תודה על ההזמנה נבוא גם בפעם הבאה.

סליחה זה רדיו ????.

אופס, השתבש לי הפורום חשבתי שהגעתי לפורום "הגיע זמן לשון" וקצת השתבשו לי המילים

../images/Emo104.gifזה רדיו ? לשוגי היחידה.

"עברית קשה שפה"(רבקה מכאלי). תסלחי לדרבוקה הוא משתתף חדש בפורם,בואי נאחל לו הצלחה בהמשך דרכו וקליטה מוצלחת .

מבין ענין ../images/Emo122.gif

אני בהחלט מאחלת לדרבוקה הצלחה וקליטה נעימה בפורום אבל... האם אתה מכיר את דרבוקה? האם הוא עולה חדש? האם יש לו בעיות דיסלקציה? סבר את אזנינו בבקשה ונסיר לכבודך את הכובע ונתנצל בגדול... או שדרבוקה מנסה לעשות צחוק מהפורום? ואז באמת נעיר לו בנועם שזה לא המקום. בידידות.

akuoau

New member
כדאי להכנס לפרופורציות

אני עוקב זה זמן מה בפורם,ונדמה לי שמתחת למסכות,מסתתרים לא אחת,מניעים סמויים.מאחל לך ולאחרים שנמצאים באותה סירה,התפכחות. אלמוני.

מניעים ??????

מה למשל ????? להפציץ את האמפייר סטייט בילדינג? שמא תסביר לנו את דבריך הסתומים... לי היה נדמה שאנו מדברים ישירות וללא מסכות. אני מחכה ש"שניים יגידו לי שאני שיכורה ואז אלך לישון" ואולי אחרי זה תבוא ההתפכחות.

akuoau

New member
ועוד איך מניעים !!!

בודאי מניעים,אחרת לא היו חלק מהחברה מעבירים רשמים כביכול עם אנשים ספציפים,כשהנ"ל בתמימותם לא קולטים,שיש מניע אחר לגמרי....והמבין יבין.

האם אתה מתכוון

למילים טובות הנכתבות על הרקדות מסויימות כדי שיבואו עוד רוקדים לשם? אם כן אז מה רע בכך? כל עוד זה לא עובר את גבולות הטעם הטוב, זה מותר כאן בפורום.

הדרבוקה../images/Emo59.gif

לדרבוקה היקר/ה כל הכבוד על הבעת הדעה שלך בדרכך המיוחדת. סוף סוף נמצא מישהו בעל אומץ אשר שם מראה לפנינו כדי לראות את עצמנו. הוא המליץ על הרקדה מסוימת( אני בעצמי נכחתי שם ונהנתי מאד - אך לא זה הענין) אך יחד עם זה ( כך אני מבינה) הוא יוצא חוצץ כנגד הפולחן העצמי המטופש של חלק מאיתנו. במילים פשוטות, כך אני מפרשת, הוא אומר לנו שיש חיים גם עם ההרקדות,גם אחריהן ובעיקר בלעדיהן. פשוט הגיע הזמן להכניס את הנושא לפרופורציות המתאימות. ולך דרבוקה היקר/ה מגיעה הערכתי ואני מציעה ש"תצא מן הארון" ותחזור לכתוב בעברית תקנית כפי שאתה ודאי יודע!!! אולי תעלה לדיון ולסדר היום את " תרגילי הקרקע" הנוחתים עלינו לאחרונה ואשר מכונים משום מה "ריקודים". ואני מעידה על עצמי שאני אוהבת מאד ריקודי עם. הנה אני זורקת לך ולחברי הפורום כפפה ונראה מי ירים אותה. ובאשר אלי, אני בינתיים
לקנדה לזמן מה! ג´ניפר נ"ב כתבתי מכתב דומה קודם אך משום מה הוא לא עבר ( אולי בגלל "המומחיות" שלי במחשב.

עוז 2002

New member
כשאני רואה כפפה זרוקה...

אני מת להרים אותה. אבל נבצר מבינתי כיצד יקירתי הסקת כי מיודענו יוצא חוצץ כנגד הפולחן העצמי המטופש שלנו. אין זו כי אם בגשמיותנו הריקנית נוצרו חללים שהזמן גרמן ואין לארציותינו יכולת להתעלות מעל מאווי ליבנו הגשמיים אל עבר רבדים נעלים שמעבר להרקדות. האם את מסכימה איתי? וכמו שרמזתי בפתיח, שש אני להרים את הכפפה, אם רק תבארי לי ולרעי מה הם תרגילי הקרקע המכונים בשגגה "ריקודים". אני כאן וליבי בקנדה... עוז

למעלה