אאמממ....

vegi force 1980

New member
אם לומר את דעתי הכנה...

לא אוהב את שניי המקומות.... בתות יש יחס חרא ב29 המלצריות ממש מוזרות בצורת העבודה שלהן שם זאת הייתה הפעם הראשונה שלא השארתי טיפ.....ואני בדרך כלל משאיר טיפים ענקיים...... מצד שאני אני יותר בן אדם של פאבים ולא בתיי קפה..... יש רק בית קפה אחד שתמיד אהבתי אבל התקלקל בזמן האחרון וזה הקיוסקפה בנווה שאנן........

vegi force 1980

New member
יש עוד מקום שאני אוהב אבל....

אני לא יודע להגדיר אותו בית קפה או פאב..... שאלתיאלי זה בחוף דדו(כולם מכירים) משה מכין אחלה נרגילה!!!

אאמממ

סבבה תודה

tygger

New member
בקשר לשאלתיאלי, לא ממש הייתי הולך..

די לא אוהב את המקום הזה. הייתי די הולך קבוע לשם לאחר שסנדביץ´ עוף שלהם קנה אותי לחלוטין. לפני איזה חודשיים בערך המקום בוקר לאחר כבוד על ידי ועל ידי חברים שלי. ישבו וכמובן הזמנתי את כריך העוף שלהם. רק מה? בתוך החתיכות היו עצמות שחתכו יופי את החניכיים. המלצר המפגר הזה לא הבין כלום וכשהוגש החשבון אחרי שהוחזר הכריך אז החשבון היה מלא! עם כל הכבוד והרצון הטוב (שאין לי בדרך כלל) קראתי את הבעלים בקולי קולות החוצה שם, המלצר קיבל יופי של שטיפה ממני על איך בן אדם אמור להתייחס אחרי שלקוח מקבל חרא של אוכל לשולחן ומחזיר אותו כדי להחליף אותו בכוס של קרח! עם כל הכבוד אליהם אני לא חוזר ואני לא אתפלא אם במקרה ביקורת של משרד הבריאות עלולה להגיע אליהם במפתיע מתישהו בזמן הקרוב. לא אוהב אותם. עדיף ה-ווק, או הסנדביץ בר. אם מוכרחים אז אפשר לבדוק מה יש באיזורים אחרים. ובקשר לבתי קפה, לא הייתי הולך לתות או ל29 (למרות שבאחרון לא הייתי כבר הרבה מאוד זמן אבל אולי יש לזה סיבה). קפה נטו זה מקום נפלא שלא תופסים בו תחת. המלצריות/מלצרים נחמדים, אווירה סבבה, ולא מלאה ילדים מפגרים שקופצים לי בי הרגליים משוועים לחטוף בעיטה (בדרך כלל גם מקבלים...) קיצר מומלץ בחום.

ronen1981

New member
הם בסדר לדעתי.

אוירה נעימה וכולי...ובשעות שאני יוצא לשם האוכל שאני מזמין הוא ציפס או משהו כזה ושתיה טעימה לא משהו שיש צאנס להתלונן עליו.

למעלה