אאוריקה

alond

New member
כולנו כוססים ציפורניים בעצבנות!

אנא! ספר לנו מהו חור זה. אנא!

הצחקתני

אתה חושב שאני פראייר ? תאלץ להמתין בסבלנות לפרסום הסנסציוני בכתב עת מדעי.

Agent Saimon

New member
יש כאלה

יש כאלה שמקבלים קצת תשומת לב ופרסום דרך תוכניות ריאליטי. ויש כאלה שנכנסים לפורום אבולוציה וצועקים שתאוריית אבולוציה היא לא נכונה. נו טוב, גם זו דרך. (* סתם הערה: בפעם הבאה אל תגיד "כשל לוגי מדעי", אלא תגיד שיש לך הוכחה ברורה ואמיתית שזנים חדשים "נבראים" או סתם "מופיעים" משום מקום
)

ויש

נערים בני 17 ששהו יותר מדי זמן בפורום "אבולוציה" ואיבדו את חוש ההומור שלהם. לאלו מומלץ לגוון מדי פעם ולבקר בפורום "אהבה ורומנטיקה" או "אהבה בגיל ההתבגרות".

Wolverchenus

New member
ויש

כאלה שהחליטו שממש מצחיק להכנס לפורום אבולוציה ולספר בדיחות קרש לאורך הפורום. והדבר יחסית מפתיע מאחר והם כביכול מבוגרים ב10 שנים מבני ה17..

ויש

אנשים שנכנסו לפורום לא "ממש כדי להצחיק" אך בהחלט כדי לשעשע,הדבר יחסית מפתיע ? אני מניח שאתה צודק,הרבה יותר מפתיע מאשר למצוא בני 17-20 יבשים ונטולי חוש הומור בפורום "אבולוציה"... אולי אם תשתחרר מעט, גם אתה תצליח ביום מן הימים להעלות חיוך על פניה של בחורה ...(ולא של זלזול)

Agent Saimon

New member
תגובה

קודם כל, אכן לא הבנתי שזו היתה בדיחת קרש. כנראה שסוג של הומור כזה (במיוחד בסיטואציה כשיש כאלה [לא בהכרח כאן בפורום] שברצינות צועקים "אבולוציה זה שטויות ויש לי הוכחה." כל הזמן). אבל על הטעם לא מתווכחים, אז נשאר כל אחד עם ההומור שלו. שנית, מהתגובה הדי אגרסיבית שלך, יותר כשה להבין שאמרת את זה בצחוק, אחרת היתה פשוט אומר משהו בסגנון "זה היה בצחוק
חה חה". זה היה יותר חברתי ובוגר מאשר להגיד דברים כמו "אולי אם תשתחרר מעט, גם אתה תצליח ביום מן הימים להעלות חיוך על פניה של בחורה ...(ולא של זלזול)" שלישית אני לא הרבה זמן בפורום הזה, רק יומיים ואין לי כוונה לעבור למגורי קבע בפורום (וכפי שהבנתי אתה כאן זמן רב "...ולספר בדיחות קרש לאורך הפורום"). ורביעית, לא הבנתי מה הקשר לאהבה בכלל, עד כמה שאני זוכר זה לא קשור לפורום. ואיפה להיות זה ענייני, תודה.

Wolverchenus

New member
ארמ,

הבחורה שלצידי הלא היא חברתי בזה לך P: מעבר לזה, אתה אולי חושב שההודעה הראשונה שלך היא מצחיקה, והיא אולי היתה מצחיקה אם לא היו עוד מאה רציניות כאלה לחלוטין בפורום. בהתחשב בזה שהיא אחת בין רבות הייתי אומר שזה סתם מציק. ובכלל, למה אתה מחפש להריץ דאחקות בפורום אבולוציה.. כאילו מה, קיבלת הבעות זילזול רבות והחלטת לברוח לפה?

כן ולא

לagent saimon "מצאתי כשל לוגי ומדעי בתאוריית האבולוציה שעלול להביא לקריסתה" "כולנו כוססים ציפורניים בעצבנות!" "אנא! ספר לנו מהו חור זה. אנא!" "אתה חושב שאני פראייר ? תאלץ להמתין בסבלנות לפרסום הסנסציוני בכתב עת מדעי." אם לא הצלחת להבין שמדובר בהלצה...טוב נו, כמו שאמרו טובים לפני .."יש כאלה" (או ליתר דיוק, יש גם כאלה) " שנית, מהתגובה הדי אגרסיבית שלך, יותר כשה להבין שאמרת את זה בצחוק, אחרת היתה פשוט אומר משהו בסגנון "זה היה בצחוק חה חה"" התגובה ה"אגרסיבית" (כפי שאתה טוען), לא כוונה כלל אליך,ובנוגע ל"חה חה", מצטער..אני לא נוהג להתבטא כך, אני מעדיף את ה"חו חי חא". " שלישית אני לא הרבה זמן בפורום הזה, רק יומיים ואין לי כוונה לעבור למגורי קבע בפורום (וכפי שהבנתי אתה כאן זמן רב "...ולספר בדיחות קרש לאורך הפורום")." אם החלטת בכל זאת לבקר בפורום אבולוציה מדי פעם, כדאי שתשים לב גם לפרטים הקטנים והיותר שוליים, כשהבחור השני כתב "לספר בדיחות קרש לאורך הפורום" כוונתו היתה כנראה ל"אורך העמוד" אך הוא לא דייק, מכיוון שאתמול ביקרתי לראשונה בפורום זה. " ורביעית, לא הבנתי מה הקשר לאהבה בכלל, עד כמה שאני זוכר זה לא קשור לפורום. ואיפה להיות זה ענייני, תודה" אם כך, רצוי מאוד שתבקר בפורום שהמלצתי לך עליו! לWolverchenus חברתך, אני יכול לתאר לעצמי, לא מרבה לחייך. "תה אולי חושב שההודעה הראשונה שלך היא מצחיקה, והיא אולי היתה מצחיקה אם לא היו עוד מאה רציניות כאלה לחלוטין בפורום. בהתחשב בזה שהיא אחת בין רבות הייתי אומר שזה סתם מציק" ראה ערך agent saimon" סעיף א'. "ובכלל, למה אתה מחפש להריץ דאחקות בפורום אבולוציה.. כאילו מה, קיבלת הבעות זילזול רבות והחלטת לברוח לפה" למה לא ? ולא ממש ברור לי הקשר. האם אתה סבור כי פורום אבולוציה מהווה מקום מפלט לכל אלו הסופגים הבעות זלזול ? ואם כך הדבר, האם אני יכול להניח כי אתה זוכה להבעות זלזול רבות מכיוון שאתה שוהה בו?

22ק ו ס ם

New member
הלצה היא משהו שאחרים צוחקים ממנו

אם זה רק מצחיק אותך זה כבר די פתטי ובמקום להאשים אותנו ראוי שתסתכל על עצמך במראה. בכל מקרה, להתפרץ למקום שאתה לא מכיר ואתה לא בן בית ולא לכבד את היושבים בו ואת הכללים פה מראה על גסות רוח ובריונות לשמה.

הדבשת של הגמל...

"הלצה היא משהו שאחרים צוחקים ממנו אם זה רק מצחיק אותך זה כבר די פתטי" הלצה - בדיחה, דבר ליצנות, דבר הנאמר כדי להצחיק ולהתבדח. ומניין לך שזה לא הצחיק אחרים ? האם אתה דובר הכלל ? עברת מכינוי לכינוי ושאלת אם זה הצחיק ? אולי הם ראו, חייכו והמשיכו הלאה, או שמא חששו להגיב מפאת אי רצונם להתקל בתגובות עויינות הדומות לשלך ? "להתפרץ למקום שאתה לא מכיר ואתה לא בן בית ולא לכבד את היושבים בו ואת הכללים פה מראה על גסות רוח ובריונות לשמה." מתי התפרצתי ? על אילו כללים עברתי ? את מי לא כיבדתי שלא כיבד אותי קודם לכן? האם הפורום בבעלותך או רשום על שמך? אתה מוכן לפרט? הצעת לי להסתכל על עצמי במראה, האם אי פעם הסתכלת על עצמך במראה? נסה, לדעתי הדמות שתשתקף משם תהיה לא פחות גסת רוח ובריונית.

22ק ו ס ם

New member
אתה ממשיך להשתלח באנשים

וזה מראה על חוסר כבטד למקום. העובדה היא שהצלחת להרגיז הרבה אנשים כאן מראה שאין לך דרך ארץ. אתה מגיע לפורום ולא כותב משהו שתורם לפורום ומשתלח באנשים שאתה לא מכיר. זה אומר דרשני. אי אפשר למחוק את השירשור המיותר?

מי משתלח במי?

" אתה ממשיך להשתלח באנשים וזה מראה על חוסר כבטד למקום. העובדה היא שהצלחת להרגיז הרבה אנשים כאן מראה שאין לך דרך ארץ. אתה מגיע לפורום ולא כותב משהו שתורם לפורום ומשתלח באנשים שאתה לא מכיר. זה אומר דרשני." כל כך הרבה דיסאינפורמציה, מדוע אתה סבור שהרגזתי הרבה אנשים ? העובדה שאתה ועוד 2 התרגזו לא מעידה על כך שהרבה אנשים התרגזו, מדוע אתה מתעקש לייצג ולדבר בשם אחרים כל הזמן? ומי שם אותך לשופט ומחליט מה תורם או לא לפורום ?

למעלה