כן ולא
לagent saimon "מצאתי כשל לוגי ומדעי בתאוריית האבולוציה שעלול להביא לקריסתה" "כולנו כוססים ציפורניים בעצבנות!" "אנא! ספר לנו מהו חור זה. אנא!" "אתה חושב שאני פראייר ? תאלץ להמתין בסבלנות לפרסום הסנסציוני בכתב עת מדעי." אם לא הצלחת להבין שמדובר בהלצה...טוב נו, כמו שאמרו טובים לפני .."יש כאלה" (או ליתר דיוק, יש גם כאלה) " שנית, מהתגובה הדי אגרסיבית שלך, יותר כשה להבין שאמרת את זה בצחוק, אחרת היתה פשוט אומר משהו בסגנון "זה היה בצחוק חה חה"" התגובה ה"אגרסיבית" (כפי שאתה טוען), לא כוונה כלל אליך,ובנוגע ל"חה חה", מצטער..אני לא נוהג להתבטא כך, אני מעדיף את ה"חו חי חא". " שלישית אני לא הרבה זמן בפורום הזה, רק יומיים ואין לי כוונה לעבור למגורי קבע בפורום (וכפי שהבנתי אתה כאן זמן רב "...ולספר בדיחות קרש לאורך הפורום")." אם החלטת בכל זאת לבקר בפורום אבולוציה מדי פעם, כדאי שתשים לב גם לפרטים הקטנים והיותר שוליים, כשהבחור השני כתב "לספר בדיחות קרש לאורך הפורום" כוונתו היתה כנראה ל"אורך העמוד" אך הוא לא דייק, מכיוון שאתמול ביקרתי לראשונה בפורום זה. " ורביעית, לא הבנתי מה הקשר לאהבה בכלל, עד כמה שאני זוכר זה לא קשור לפורום. ואיפה להיות זה ענייני, תודה" אם כך, רצוי מאוד שתבקר בפורום שהמלצתי לך עליו! לWolverchenus חברתך, אני יכול לתאר לעצמי, לא מרבה לחייך. "תה אולי חושב שההודעה הראשונה שלך היא מצחיקה, והיא אולי היתה מצחיקה אם לא היו עוד מאה רציניות כאלה לחלוטין בפורום. בהתחשב בזה שהיא אחת בין רבות הייתי אומר שזה סתם מציק" ראה ערך agent saimon" סעיף א'. "ובכלל, למה אתה מחפש להריץ דאחקות בפורום אבולוציה.. כאילו מה, קיבלת הבעות זילזול רבות והחלטת לברוח לפה" למה לא ? ולא ממש ברור לי הקשר. האם אתה סבור כי פורום אבולוציה מהווה מקום מפלט לכל אלו הסופגים הבעות זלזול ? ואם כך הדבר, האם אני יכול להניח כי אתה זוכה להבעות זלזול רבות מכיוון שאתה שוהה בו?