אאוצ'...כואב...

רק עמרי

New member
אאוצ'...כואב...

ננה שלי... נסענו יחד בדרך מהעבודה הביתה כאשר לפתע היא חטפה שבץ או משהו... רעש אטומי,רעידות... לא הספקתי להגיד וולקסווגן והתרומם לו עשן לבן מאחור והשתרך לאורך נתיב הנסיעה. עצרתי מיד ודוממתי את המנוע, כשיצאתי מהאוטו גיליתי שלולית שמנן ענקית מתחת למנוע,איך אומר הגשש? היה מנוע? בקיצור,לא נטשתי אותה,לקחתי אותה למוסך,שבוע הבא היא אמורה לצאת עם מנוע חדש,מחכה לזה...

kobix1

New member
מה נסגר עם הננה הזאת?

מתקלקלת יותר מידי תחזיר אותה לסורה ומיד|!

רק עמרי

New member
הלו הלו!

תן כבוד! הקשישה הזו בת מעל 30,דברים קורים... בכולופן אולי עכשיו אני אקבל מנוע 1600 במקום ה1300 הגמור... ובנוסף מצאתי חבר של חבר שיש לו ציוד לצביעה אז בקרוב היא ממש תשתדרג!

רק עמרי

New member
שכחתי לעדכן...

מה שהמוסכניק שלי ראה והיה די בשוק זה פשוט חור שנפער בבלוק המנוע כ2 ס"מ מהגיר,ודרכו איזה טלטל עוד הואיל בטובו לקפוץ החוצה. לפני שהוא פירק את המנוע הוא ביקש ממני להתניע את החיפושית,לא להאמין אבל היא הניעה ולא כבתה עד שלא כיביתי אותה,פשוט רכב מדהים!

dejavu

New member
תן עוד פרטים..

המנוע ה"חדש" הוא בעצם המנוע הקיים שעובר שיפוץ והסבה ל1600? או שזה מנוע אחר לגמרי ? והשאלה הכי חשובה - כמה עולה לך כל העניין? בהצלחה..

רק עמרי

New member
פרטים...

המנוע הקיים הלך,נגמר... חור כזה בבלוק לא משאיר הרבה ברירות המנוע 1600 שאני מקווה לקבל הוא מנוע מפירוק שעבר שיפוץ. אבל יכול להיות שאני לא יצליח לקבל את המנוע זה עוד במו"מ מה שקורה הוא שכשהבאתי את ננה למוסך והמוסכניק ראה שהאוטו עוד מניע הוא סיכם איתי על שיפוץ מנוע במחיר של 2500 שקל. והוא די אכל את הכובע כשגילה שהוא צריך במחיר הזה (סגור שולם כבר והבטיח לי שאני לא אשלם עוד שקל) לשים מנוע קומפלט...

kobix1

New member
החלטה חשובה!

מהיום במקום "יש לי תקלה באוטו" עליך לומר "יש לי ננה באוטו" רק עומרי הכל ברוח טובה מסורת הירידות פה ממשיכה! התחלנו איתי ועם הספריים שלי עברנו לגליה עכשיו קצת תורך ומי יהיה הבא בתור!?!

adik

New member
עומרי קודם כל אני מצטער לשמוע על מה

שקרה אבל תחשוב על החצי כוס המלאה עכשיו יש לך מנוע 1600 חדש תחשוב איזה חיפושית פצצה היא תיהיה אבל תגיד יש מצב לקבל את המנוע התפוס?

רק עמרי

New member
לא מנוע תפוס

מנוע עם חור אשכרה חור... מחר אני אעבור במוסך ואני אנסה לצלם את המנוע

רק עמרי

New member
אמ...א...אבל....

אין בעיה.... חכו תראו,שבוע הבא,ברגע שאני מוודא שהמנוע החדש בפנים והכל דופק (מטודית) כמו שעון אנחנו מתחילים לחשוב על מסע לאילת (כן! לאילת!) ואני חותם לכם,לא רק שאני אהיה הראשון שיעבור את השלט "ברוכים הבאים לאילת" אני גם זה שיעבור עם ננה את כל הדרך ללא עצירה אחת בשל תקלה (אה...סליחה..ננה) ואז נראה מה יאמר המושג "ננה"... ברכות ואיחולים לעצמי על גילוי המושג החדש...

adik

New member
עומרי אני מנסה לבנות מנוע מכל מיני

כך שהבלוק לא נורק אפילו עם אני יצליח להוציא מישם חלק אחד זה כבר יעזור לי אבל חפיף לא היסטרי תודה בכול זאת

רק עמרי

New member
OK ../images/Emo49.gif לי ולננה

יש לנו מנוע חדש, לצערנו 1300 ולא 1600 כמו שהובטח,אבל לא רציתי לחכות חודש עד שימצא המנוע. היום כבר יצאתי לנסיעת מבחן של כ50 ק"מ ונראה די מבטיח (למען נזילת שמן קטנה,מה שאומר שהד"ר צריך לבדוק ולתקן כמובן,על חשבונו) מעבר לזה: מנוע מבריק,נהמת המנוע מרגשת את כל מי ששומע... בקיצור חבל"ז ולגבי מי שבנה על המנוע הישן, הגענו היום למוסך ביחד,אני והד"ר וגילנו שהמנוע הסורר נגנב (הוא ישב מחוץ למוסך בשל חוסר יעילותו למערכת) צר לי

למעלה