אאוצ', כואב

ליאת 0212

New member
אאוצ', כואב../images/Emo122.gif

רגע של מציאות
קניתי לפני רגע וחצי במשביר משקל דיגיטלי, כזה שמודד גם אחוזי שומן
ומים
. אהמ... מה אני אגיד לכן... מהמשקל לא הייתי מופתעת (68.2 או 68.3, נשקלתי מליון פעם כדי ללמוד את הפונקציות), הוא תואם את מה שהמשקל הרגיל הראה לי, אבל אחוזי השומן, אוי אוי אוייייי
36 ומשהו אחוזי שומן
שזה הרבה, ויחסית מעט אחוזי מים. אללי|מבוהל|

נוגלי

New member
קודם כל הלוואי עלי להגיע למשקל הזה../images/Emo13.gif

זה פחות או יותר היעד שלי. דבר שני, פעילות גופנית תעזור לך להוריד אחוזי שומן וזה מה שאת עושה בעצם. דבר שלישי, תגידי את כל היום בקניות?
ורביעי- כמה עלה לך המשקל?, שלי התקלקל

ליאת 0212

New member
מזל שבעלי לא קורא כאן|אנחת רווחה|

יש 2 סוגי משקלים- דיגיטלי רגיל ב 99 ש"ח, וזה שקניתי, שעולה 200 אבל בקופה אמרו לי 159. חוצמיזה יש 50% על כל הבגדים, אבל לא מצאתי כלום. כמעט קניתי מכנסי 3/4 שהיו צמודים עלי בבטן (כי אני הרי ארזה...) אבל בסוף החלטתי שלא, וכשארזה, מתי שזה לא יהיה, אקנה בגדים
ואפרופו בעלי ובגדים- בעלי הוא גבר טיפוסי, כלומר בינו לבין צו האופנה אין שום קשר. יום אחד קניתי מכנסיים, והוא אמר לי "אבל יש לך כאלה, לא? למה את צריכה עוד?" אז עניתי לו "לא, יש לי 7/8, וקניתי 3/4". הוא התעלףףףףףףףףףףף, הייתי צריכה לגרד אותו מהריצפה, ובקול חנוק מצחוק הוא שאל אותי אם יש עוד איזשהו שבר שלא קניתי, שאודיע לו.

נוגלי

New member
זה כמו שכשהייתי בהריון קניתי בגדים

לאחרי ההריון שכשאני ארזה, עדין לא עולים עליי...

ליאת 0212

New member
עלה 159.

ויש בחוברת ההפעלה טבלה (אפשר גם למצוא באינטרנט את הערכים הנורמטיביים).

חורף75

New member
תתחדשי. ושאלה

איך הוא מודד אחוזי שומן ומים? זה חישוב כללי כזה של גובה/משקל, או משהו יותר מדויק?

ליאת 0212

New member
לא יודעת עד כמה זה מדויק

את מכניסה זכר/נקבה, גובה וגיל. זה מודד משקל, ואח"כ מעבד את הנתונים ומציג שומן ומים. אוי, להיזכר בזה עושה לי צמרמורת!!!

לילית462

New member
נצל"ש קניות ../images/Emo9.gif גם אני השתוללתי היום

הלכתי עם חברות לשוק, השלל כולל : שמלת קיץ סופנית - תכלת תורכיז עד הברך משהו משהו. חולצת טוניקה מבד טטרה - סוף הדרך מכנסי בד ירוקים - מדהימים בגד ים - שלם, שחור בגזרת מעטפת - סוף הדרך בגדי ים לילדות כובעים לכולנו. בשוק (אצלנו) אי אפשר ממש למדוד את הבגדים - שמלה וחולצה מודדים על הגופיה והמכנסיים, בגד ים לא מדדתי בכלל. באתי הביתה והכל בול, מונח בדיוק, לא יכולה לספר לכם כמה אני מרוצה, עד הגג וחזרה. ובשביל להפוך את הכל לעוד יותר משמח - כל הקניה הנ"ל הכל כולל הכל ב100 ש"ח !!!!!!!!!!!!

יעל י

New member
ליאת - תתחדשי...

לגבי המשקל...לא הייתי קונה כזה מתסכל,מספיק רק לדעת כמה שוקלים לא? בכל אופן הרי את בדרך הנכונה לשיפור אז...להתעודד.

למעלה