אאוצ' כאבי בטן...

Brownie s

New member
אאוצ' כאבי בטן...

ולא כי אני צכה ללכת לשירותים. אמא, כואב לי.

כאבי בטן

כאבי בטן יכולים לנבוע מהרבה סיבות . האם הבטן חמה או קרה? את לפני מחזור? האם אכלת משהו מקולקל? ספרי לי קצת על התסמינים ואנסה לעזור לך. היכן הכאב ממוקם בבטן? בחלק העליון?אמצעי? תחתון? בצדדים?

0 אור 0

New member
כאב בטן חזק

קודם כל צריך לבדוק מה הסיבה לכאב הבטן - אם זה למשל אפנדיציט אז צריך להגיע לטיפול רפואי דחוף. אם הכאב נוגע מגזים / נפיחות: אפשר להיעזר בכדורי פחם, שומר, קימל אם הכאב שייך לתסמונת קדם מחזור אז כדאי להעזר במשהו חם - כרית חמה, עיסוי מעגלי עם שמן חם, ואפילו תה קמומיל חם וכן הלאה ......

popolina

New member
השאלה היא

אם אלה כאבי מחזור או כאלה שקשורים במערכת העיכול. אם הסוג הראשון- מקלחת חמימה כשהזרם מכוון כלפי הבטן, "בקבוק חם" מונח על הבטן, שתייה חמה- אלה מסייעים משום שהם מרחיבים את כלי הדם ומקלים על תחושת הגודש המציקה. אם הסוג השני- יכול להיות שאת סבלת מגאזים( כמו דקירות, כאבים חדים עם כל תזוזה). במקרה כזה חליטת שומר מקלה ומרגיעה ( כמו שמכינים לתינוקות הסובלים מגאזים), תה קמומיל וקצת קימל(תבלין) מצורף למה שאת אוכלת ( להשתדל לקמץ בארוחות) ייקלו עלייך גם כן. החלמה מהירה

Brownie s

New member
נראלי ששתיתי יותר מדיי קולה..

אתמול אכלתי חתיכה משניצל דג, ואני שונאת את זה(בלבול בקפיטריה) וכמעט הקאתי, כשהגעתי הביתה הייתה לי בחילה- אז לקחתי ושתיתי כמעט בקבוק קולה. מפגרת שכמותי, אבל זה עזר. עד שהתחיל הכאב בטן.. חיחי אמא שלי אז נתנה לי ת'כדור פחם הזה.. עזר. עדיין יש לי בחילות בקפיטריה...

Brownie s

New member
חיחי איזה מצחיקות אתן

עוד לא התחיל לי מחזור.. בסוף לקחתי תרופה ועבר.. תודה לכולן!

למעלה