אאוץץ

אאוץץ

עברו כבר יותר מחדשיים בהתחלה כעסתי אחר כך התאבלתי בכיתי הרבה השלמתי ועכשיו פתאום מוצאת עצמי מתגעגעת יודעת שלא אעשה מאום יודעת סגרתי את הדלת ולא אפתח ובכל זאת פתאום עולה לו הגעגוע

מצוטטת

New member
אפשר ../images/Emo35.gif

לשלוח לך
של
אפילו שהוא קצת בנאלי ורק ווירטואלי לך בתוך הגעגוע לא שואלת שולחת

אפשר

והוא אפילו העלה לי דמעות החיבוק הזה ועכשיו זה שוב ההגיון שאומר לרגש תשתוק שאומר ואללה איזה טיפשה היא זאת שמתגעגעת בעצם לְמה?

מצוטטת

New member
בגלל

שאני מלווה את כתיבתך ואת המסע שלך.... מרשה לעצמי לשלוח לך עוד מילה.... כי אני יודעת שאת תהי מסוגלת להכיל את הכוונה גאווה/דליה רביקוביץ אפילו סלעים נשברים, אני אומרת לך, ולא מחמת זיקנה. שנים רבות הם שוכבים על גבם בחום ובקור, שנים כה רבות, כמעט נוצר רושם של שלווה. אין הם זזים ממקומם וכך נסתרים הבקיעים, מעין גאווה. שנים רבות עוברות עליהם בציפייה. מי שעתיד לשבר אותם עדיין לא בא. ואז האיזוב מזזג, האצות נגרשות והים מגיח וחוזר, ודומה, הם ללא תנועה. עד שיבוא כלב-ים קטן להתחכך על הסלעים, יבוא ויילך. ופתאום האבן פצועה. אמרתי לך, כשסלעים נשברים זה קורה בהפתעה. ומה גם, אנשים. זהו ....ורק שוב

s h o o s h a

New member
ואת הרי יודעת אותי

וכל מילה שאכתוב תחוויר לעומת זאת שבאמת התכוונתי להגיד אז רק שתדעי לך עד כמה המונים

r e d head

New member
את......./images/Emo25.gif

הגעגוע הוא חלק מימך, זה הזיכרונות, ההתרפקות על התחושות עד שתהיה אהבה חדשה ..... מוכר כל כך....וזה בא והולך. אבל זה לא מחזיר אותך אחורנית, להפך, זה קורה כשהכעס הגדול עובר, והזכרונות נכנסים לפרופורציה הנכונה שלהם. |חיבוק חזק|

עשיתי לי קצת סדר

בראש עכשיו מבינה מה זה הגעגוע הזה... זה לא הזכרונות זו ההרגשה של ההכרות של החברות של החיבור בלי צורך להתחיל משהו חדש ההרגשה של פשוט להיות...

מצוטטת

New member
ועכשיו אחרי שעבר קצת זמן

והסדר חוזר למישכנך ניזכרת בקטע שלהלן... וחושבת איתך מול המסך שאולי
הקטע לקוח מתוך ספר שנקרא ללכת בעקבות הלב, של סוזאנה תמרו. "וכאשר ישתרעו לפנייך דרכים רבות ולא תדעי באיזו מהן ללכת, אל תבחרי באחת באקראי, אלא התיישבי על מקומך והמתיני, נשמי נשימה עמוקה שופעת אמונה, כפי שנשמת ביום צאתך לאוויר העולם, אל תניחי לדבר להסיח את דעתך, המתיני עוד ועוד. שבי במקומך, בדממה, והקשיבי לקול ליבך. וכאשר ידבר איתך, קומי ולכי לאשר ישאך...... קטע מ-
ללכת בעקבות הלב/סוזאנה תמרו. ומאחלת לך

איזה סדר?

נהיה לי רק יותר בלאגן.... אבל זה בהודעה נפרדת.... והספר הזה קיבלתי אותו מתנה ליום הולדת לפני כמה שנים מחברה שכל כך מכירה ויודעת שאני הולכת עם הלב.... אולי מחר אוכל לשבת בשקט להאמין היום זה כמעט בלתי אפשרי

געגוע

מתוקה חיבוק לך גם ממני, מותר לפעמים קצת להתגעגע, כל כך טבעי, גם כי האיש המסוים היה מה שהיה, וביניכם היה מה שהיה, וגם כי החור שנפער בהעדרו עדיין לא מולא ע"י אחר, וגם כי...ככה. אז תגעגעי לך קצת וקחי את כל האהבה שנותנים לך פה, ונשמי אותה עמוק לראות... אוהבת, פייה

nirit1969

New member
כמה אני מבינה

אין יום שאני חושבת על הגעגוע, יותר על החיבוק שחסר על הלטיפה על לדבר עם מישהו אחרי שהילדים הולכים לישון אבל זה לא לאותו אדם שעזב אותי זה לעצם העניין שחסר. אולי בגלל זה אני רוצה כבר קשר חדש לא רוצה להיות לבד לא רוצה סטוצים שבסוף הערב הולכים ומשאירים אותי לבד רוצה אחד חזק , עם כתפיים רחבות שאוכל לבכות עליהם רוצה אחד עם יד שאוהבת ללטף ועם שכל שיהיה על מה לדבר, כמה אני מבינה את הדמעות כאילו הם יורדות אצלי ואז אני כועסתיותר על זה שעזב אותי. שולחת לך גם
אפילו שאנחנו עדיין לא ממש מכירות אבל כזה אחד של הזדהות . כי אני בדיוק יודעת כמה זה חסר

*יערית

New member
ניצתוש...

מעבר לימבה
שאני שולחת לך {ותאמיני לי שמתה כבר להריגש
} חושבת אני ורק אני...שזה טיבעי שפתאום צצות מחשבות על אהוב לשעבר, עד כה לא בא מישהו אחר ונכנס בנעליו, או בנעלי הקשר שחווית איתו, כל עוד את במצב של זרימה בחיים התמונות ולא נעצרת עדיין בתחנה חובקת אוהבת וזוגית,הקשר עוד יהדהד לך בראש. את נותת רק פתח לגעגוע ישן....ולא פותחת דלת עבור האדם
זה קורה..זה יקרה.. ככה הרגיש לי להקדיש לך ב
כשזה עמוק/קורים אלאל מילים: ענבל פרלמוטר לחן: קורין אלאל כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים כשזה עמוק עמוק את מרגישה שלתמונה נוספים המון צבעים. מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד. כשזה עמוק הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כזה עמוק עמוק שלגים של כעס בתוכך בין רגע נמסים. בזיכרון אשר דואה בתוך הלב, כואב, בפנים שוב שלג יורד בזיכרון אשר דואה בתוך הלב, כואב, בפנים שוב שלג יורד.

*יערית

New member
נותת=נותנת....

ועוד דטעות טכנית שלי כל עוד את במצב של זרימה בחיים תמונות העבר צצות בכל פעם שיש רגעים של חוסר במשהו.

מצוטטת

New member
יוווווווו ../images/Emo7.gif

וסליחה שנידחפתי שתדעי שהעתקתי עבורי ה-
חדש ואם אי פם העשה בו שימוש תיהיה בטוחה שהוא יזכיר לי אותך נגע...המון נגע בשמי

../images/Emo7.gif

כל כך אוהבת את השיר הזה ואותן בכלל ענבל פרלמוטר ז"ל וקורין אלאל "מה מסתתר בתוך שניה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד"

למעלה