אאוץ´!!!

_גלית_

New member
אאוץ´!!! ../images/Emo7.gif

אתן זוכרות שסיפרתי על הנשיכות של תומר? ובכן, המצב השתפר, אבל יש פטמה בצד אחד שבה החיכוך של השיניים כואב במיוחד, ואתמול ראיתי שנוצר שם פצע קטן עם מוגלה (כמו חצ´קון)
. מה עושים? זה מאוד כואב כשתומר יונק..

דיאנה1

New member
אויש, נשמע באמת כואב. יש לי שני

רעיונות שאולי יעזרו: לשים משהו על הפצע, אולי משחת רפאל אבל להוריד אותה לפני ההנקה. בטח לשרון יהיו רעיונות לעוד משחות שאפשר לשים. והשני: לנסות להניק אותו בתנוחה אחרת שבה אולי הוא לא יפעיל לחץ על הנקודה הזו של הפצע. אולי בתנוחת פוטבול, או כשהוא יושב לידך ולא בתנוחת עירסול, פשוט כדי שיתפוס את השד במקום אחר. מקווה שיעבור בקרוב!

לאה_מ

New member
מצטרפת להמלצה של דיאנה לגבי שינוי

התנוחה (לפחות באופן זמני). המשחה שהומלצה כאן היתה לנולין טהור (אם אין לך רגישות לצמר). ואפילו בלי לרדת לבית המרקחת (או לפחות עד שמגיעים לשם) - למרוח חלב שלך, ולאוורר כמה שיותר. שיעבור מהר.

_גלית_

New member
או קיי... את ה Purelan אני ../images/Emo101.gif

מורחת כבר כמה ימים, ואת שינוי התנוחה אני אנסה מעכשיו... תודה לדיאנה ולאה
.

דיאנה1

New member
מצאתי תשובה עם גישה קצת שונה לגבי

הפצעים של אלן שיין ב"אומנות הלידה": http://leida.co.il/reply.asp?rep=27204 בקצרה - לגבי הפצעים: היא מציעה, אם המשחות לא עוזרות, לאוורר את הפצע כמה שיותר ולהעזר בקונכיות פלסטיק מיחדות שמרחיקות את הבד מהעור כדי שיהיה מאוורר כל הזמן.

להחלמת המקום ול-א לסיכוך .....

משחת קלנדולה או לחלופין טיפה אחת של לבנדר.לשים לפחות שעתיים לפני הנקה-מייד אחרי הנקה. מקווה שיהיה שיפור

למעלה