אאוטינג..

אאוטינג..

והנה מגיעות ה"צרות של אחרי מפגש" רבותי.. קיבלתי תלונות מכמה משתתפים. פגשתם במפגש אנשים. את האנשים שעומדים מאחורי הכינויים. קיבלתם מידע שלא נמסר כאן במדיה הזו ולא אמור להימסר! אנשים לא רוצים שיצא מידע לכאן מעבר למה שהם משחררים כאן - אז אנא - התחשבו בזה. אל תמסרו מידע שקיבלתם במפגש בשום דרך! כבדו האחד את השני!!! יש ביננו אנשים שלא הגיעו למפגש מכל מיני סיבות. זו בעיה שלהם.. הם ינסו בכל דרך "לשאוב" מידע על האנשים בהם הם מתענינים: מראה, פרטים אישיים וכו´. אל תשתפו פעולה. אותו הדבר יכול לקרות לכם! אנשים נחשפו שם בפניכם. הם בהחלט לא ציפו שתרוצו ותפרשו כאן את המידע בצורה זו או אחרת, או שתעבירו את המידע הזה במסרים לאנשים זרים! את אף אחד לא מעניין כמה ילדים יש לזו, מה הסטטוס של ההוא, אם זותי "שווה" או שלהוא יש כסף! תתאפקו קצת. אם מישהו מבקש מידע - הפנו אותו למקור. אם המקור ירצה - יספק את המידע. שוב - קצת דיסקרטיות רבותיי. ואת המסר הזה אני גם כותבת לזותי.. נו.. הג´ינג´ית הזו..

קורין1

New member
פסי צודקת.......

אני לא הייתי רוצה שהפורום יהפוך לפורום של רכילויות רכילויות אפשר לקרוא אצל רחל המרכלת, נו, זותי מהעיתון הזה, שכחתי את שמו קורין

בן54

New member
אאוטינג

נשים אוהבות לעשות טראסק מכלום מין צורך שכזה.... להפוך דברים של מה בכך לסוד כמוס "לחמור ולסוס" לדעתי לא נמסר שום מידע שיכול היה להביך או להעמיד מישהו במצב לא נעים.... ובכלל נדמה לי שהאתר הזה לא ממש נועד לחינוך!!!!!!!!!!!

סליחה! נשים????

ואם אגיד לאדוני שלא רק נשים פנו אלי באותה בקשה אלה גם גברים?? מצטערת לקלקל לך את ה..אמונות. אבל אם יש כאן אנשים שלא מוכנים שיגלו לכל העולם ואחותו שיש להם זקן לבן, או מה הרקע האישי שלהם (למרות שמסרו פרטים אלה לנוכחים במפגש) או איך ההיא נראית במיני - אני חושבת שזו זכותם לבקש שלא ירכלו להם מאחורי הגב וישמרו על דיסקרטיות. מה כל כך הקפיץ אותך??

מייקי69

New member
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!

ב"שורוק" או ב"חולם" קומץ אנשים מדהימים שמדברים כבר חודשים באו, נפגשו, התרגשו, נהנו, התחברו בחיים לא חשבתי שהכייף ישמש איזה וו לתלות עליו תחלואי נפש למינהם. אפשר להרגע בבית הזה? <איפה החתול שלי שיתפוס פה את הזבובים!>

הגעתי להרגיע...

אל תלכי לשוק (בשורוק) כי מתפוצצים שם אל תהיי בשוק (בחולם) אלא תאכלי אותו, ועדיף צלוי והחתול? - שילך לשמור על השמנת! מה קרה? על מה המהומה? אז מישהו אמר ומישהו כעס... וזה בסדר, כולנו בני אדם (ראינו וראינו...) לקרוא לזה תחלואי נפש? מייקי ממי, תרגעי. נ.ב את רוצה להיות אחותי הגדולה? דינה.מית עניינת

מייקי69

New member
אז אמרתי, אז מה?

אז מישהו כועס? אז בסדר, בסדר. הנה, אני מורידה טונים. שבן לא יתעצבן עלי ממש
ובעניין התענינותך: אני מוכנה להיות אחותך הגדולה בתנאי שתקחי ממני את החתול!!!! עשינו עסק? מייקי משחקת אותה קשה להשגה פחחחחחחח

לא עשינו עסק....

אני בלי תנאים (את זה עושים מתחת לחופה - אמא שלי אומרת) ובלי חתולים. קשה להשגה... פחחחחחחחחחחחחחחחחח פסססט, בואי לצאט?

למעלה