אאוטינג!!!

אאוטינג!!!

בעקבות שאלתי לגבי הדילמה שלי בעניין עבודה, קיבלתח את המסר הבא בתיבה האישית: =========================== השאלה שלך באמת לא פשוטה. צריך לשאול רב. תראה ב: http://www.moreshet.co.il/shut/shut.asp יום טוב. =========================== מאוד שיעשע אותי, ש אני מכל האנשים בעולם, אמורה בכלל להסתכל באתר שכזה. ומה אני אגיד לחברת כ"א "Randstad" בהולנד? שהרבי אמר? למי ששלח לי את זה: 1. אני אשה. 2. רבנים לא אמורים לתת עצות באינטרנט, שעפ"י ההלכה הוא אסור. 3.אם הייתי עכשיו בישראל, הייתי מצביעה שינוי, אז... 4. הלכתי לפי המצפון שלי... שהוא הכי נכון, כי עכשיו גם הקארמה שלי נקייה. ===== ולמי שמתעניין: הכרחתי את חב´ כח האדם לרשום אותי, וישבתי עם סוכנת מקסימה שלהם (בחורה מרוקאית מ-ד-ה-י-מ-ה ביופיה ובאופיה, בשם דלאל), והיא עשתה טלפונים, והמליצה עלי בחום, על כישורי ונסיוני וכו´. אפילו ניסתה למצוא לי עבודה בעברית.. היה נחמד, ואני אופטימית!

adimayer

New member
קצפת -גם אני מחזיקה לך אצבעות

וגם
(אני מקווה שזה גם למזל ולא ההיפך - אני ממש לא מתמצאת בדברים הללו)

תודה! - ו... מה זאת החמסה?

החמסה, היא סמל מוסלמי. כף היד היא כף ידה של בתו של מוחמד, וחמש האצבעות מסמלות את חמש המצוות שעל כל מוסלמי לקיים במהלך חייו - כמו עליה למכה וכד´... העין היא נגד עין הרע. הצבע הכחול, גם הוא.

nice hobbit

New member
כמו דברים רבים אחרים בארץ

כמו החומוס והפלאפל כמו הסלנג - יאאלה סבבא וכו וכמו הש... "שאלנו" ועכשיו זה שלנו... אוף הדף כל הזמן נופל לי, אז שיהיה בהצלחה,טפו טפו טפו,TOUCH WOOD

קללות בעברית - יש או אין?

באחד משיעורי ההולנדית, התבקשנו לשתף את הכתה בקללות בשפה המקורית שלנו. לא הצלחתי למצוא משהו בעברית... לעומת זה - באופן מאוד משעשע, הצלחתי להבין את כל הגידופים שהיו בספרדית, ערבית, צרפתית, גרמנית, אנגלית וכמובן, איך לא - רוסית, שעלו בכתה, כי אלה בעצם השפות בהן מקלליםבישראל. מישהו יודע קללה אמיתית, בעברית תקנית?

כל פעם שלומדים שפה חדשה

הדבר הראשון שלומדים זה קללות (מה לעשות דבר מאד בסיסי וחשוב בכל שפה)

זאת היתה בדיוק התשובה

שעניתי בכתה... אני מחפשת משהו ברמות של: יובטבויומט סוקה בלאד כוס אוחתק פוטה דל מדרה ואפילו - חוטפרדומה גם לדעתי, אין בשפת התנ"כ קללות, ובן יהודה לא טרח לחדש שום דבר שאינו הולם..

yosense

New member
יש מלא קללות נהדרות ומדהימות בעברית

הרבה מהן עם מקור מסורתי . ואפשר למצוא אותן בספר ´מילון לעברית מדוברת´ או משהו בדומה של נתיבה בן יהודה ודן בן אמוץ..

יש ועוד איך יא בורה.

יא.. בת זונה בת נעוות המרדות נפקנית פותה אוכלת בתחת אגזוזנית נושכת כריות טמבלית כסילה מפגרת קרציה עלוקה חתיכת חרא זיינת שכל פות אימך המודלק פנצ´ומה פרנוחה בוזח"ת רפויית שד רפת שכל פותחת כונסת איברים רחבת נרתיק להמשיך?

למה לקלל, עם אפשר לברך.../images/Emo151.gif

קללות, יש בכל השפות. אך, הכי קשה מבחינתי בכל אופן, לקלל בעברית. אין לי מושג למה? אבל קשה לי לקלל בעברית. אגב, אני עוד לא הבנתי, למה? לעודד, אנשים בכלל לקלל. או שלא הבנתי אותך נכון.

Doriyan

New member
פוסטמה,מקור החמסה בא מהקבלה

פוסטמה,מקור החמסה בא מהקבלה וספרות חוכמת הנסתר היהודית, שכידוע קיימת הרבה לפני המצאת האיסלם. ובאיזה ביטחון את שופכת את הידע המחפיר שלך ככה עוד יאמינו לך החברים הנכבדים מסביב... בעצם,הם בטח הבינו שהחלב כבר פג תוקפו הריח הנבאש עוד מותיר ת'רושם במקומות בהם דרכת בעבר...

למעלה