אאוווףףף איתם..

בלה בלה

New member
אאוווףףף איתם..

נו, כמה אפשר כבר? מה, לא נמאס כבר? כמה פעמים אפשר לשדר את אותו הסרט..? אההה..? היום משדרים את נהר הפרא, לפני שבוע היה את עולם המים, ואני יכולה לתת לכם עוד מאה ואחת דוגמאות... מילא כשזה בקייץ, מי בכלל רואה טלויזיה בקייץ? אז אפשר להבין את הזכיניות המעצבנות האלה.. אבל עכשיו, חורף! יורד גשם בחוץ, יש בוץ, כולם הולכים עם גולפים.. ח-ו-ר-ף.. לא אמורה להיות בתקופה הזאת ``טלויזיה איכותית`` (עד כמה שטלויזיה יכולה להיות איכותית) וכל הסדרות הטובות/חזקות? ואם כבר שמים אות סרט אז שלפחות יהיה סרט טוב (גם אז אני אקטר, אבל פחות..) אבל למה לשים את אותו סרט זבל בפעם השמינית תוך פחות משנה??? יודעים מה? שישימו כמה סרטי זבל שהם רק רוצים, אבל שלפחות לא ימחזרו את עצמם.. אז בטח מנהל/ת הפורום החביב יגיד שזה יוצא להם זול, כי אין כמעט עלויות והפריירים (יענו, אנחנו) רואים את הסרט כל פעם מחדש (לפעמים בלי אפילו לשים לב..) הרייטינג טוב, הם מרוויחים, ואני סובלת... מה, לא נמאס להם? כי לי כן!!! בלה בלה :) (וסליחה שהייתם צריכים לשמוע את הקיטורים שלי P-: , זה לא אשמתי שלתפוז אין ``פורום קיטורים``)

אורןש

New member
המחאה - דור ההמשך

גם אני מתלונן על איכות הטלוויזיה בערוץ 2 בזמן האחרון. על ערוץ 1 אני בכלל לא רוצה לדבר, מצדי שיעשו שירותרום כל השנה, רק שישאירו את ``שבע וחצי``, ``פוליטיקה``, ``דוקומדיה`` ו``מהיום למחר``. נראה לי שהשנה נשברה קונספציה שהייתה מושרשת חזק בערוץ מאז היווסדו, ועל אף ששמרה על בינוניות בנאלית, הצילה את הערוץ מטביעה, והיא: ``עונות`` השידור. כמעט תמיד הייתה חלוקה דיי ברורה בין עונת הקיץ (סוף מאי - סוף ספטמבר/אמצע אוקטובר) לבין עונת ה-אין-קיץ (אני לא קורא לשאר העונות בשמן במחאה על מזג האוויר המדברי באיזורנו). בעונת הקיץ היו משודרות תוכניות רדודות, סדרות מיובאות באיכות נמוכה, הפקות משונות ועוד זבל שזיכה את העונה בכינוי ``המלפפונים``. עם בוא האין-קיץ הייתה מורגשת אט-אט התחדשות, תוכניות חדשות ומרעננות, המשכי עונות של סדרות מיובאות באיכות גבוהה, שבו לטלוויזיה, המגנטים של הפריים-טיים כוננו והיה בשביל מה לפתוח את הטלוויזיה. השנה החלוקה קרסה. אני אתן כמה דוגמאות, ואני מצטער אם אני נצמד לשידורי קשת, אבל הזכיניות האחרות הן מעומעמות משהו בזיכרוני (אולי פעם אני אדבר על ההבדל ביניהן): הכספת - לכאורה שעשועון קיץ, שנמשך אל תוך האין-קיץ ומעמדו הנוצץ נשמר, אך ידעך. הישרדות - תוכנית קיץ קלאסית שעלתה דווקא לאחר הקיץ במין זלזול ``רשת``י שכזה. רצועת ``יצירה מקורית`` של קשת - מעיין נובע של הפקות שמוצו תוך ארבעה חודשים, אמנם בזמן המתאים, אך יותירו אחריהן וואקום, שימולא בוודאי בשידורים חוזרים של הפקות מלפני שלוש שנים (זוכרים שכבר בסוף שנה שעברה מיחזרו את ``סוף העולם`` במקום להרים משהו חדש?). חלומות בהקיציס ויחסים מסוכנים - שני פורומים ליליים שסיפקו עניין רב לציפורי הלילה ונעלמו בשקט בלי הסבר (למה ``חלומות`` לא חוזר? מה יש, מיצו את עצמם? כנ``ל על דנה מודן, שכנראה באמת מיצתה את עצמה.). כנ``ל על פרפר לילה. המחשוף - תוכנית סאטירה מצוינת שבוזבזה על עונת הקיץ במקום למלא את הוואקום הלילי של האין-קיץ. הפיתוי - שעשועון של שעה כמרכז פריים-טיים? החלטה תמוהה, לאור העובדה ש``עובדה`` מאבדת מהמומנטום כשהיא גולשת לשעות הערב המאוחרות, בניגוד ל``בורגנים`` למשל, שיכולה למשוך צופים מעבר ל-10 בערב בגלל היותה דרמה ולא דוקומנטרית. תוכניות האירוח - גלשו מאקטואליה לאירוח נטו, ותקווה שישתקמו בזמן הקרוב. תיקים באפילה - בשנים האחרונות מועד תחילת שידורה נדחה קדימה, ובסוף אולי יוותרו עליה לחלוטין (ואני לא אומר שלא בצדק, אבל בכל זאת). ואחרונים חביבים - הסרטים. תעודת עניות לערוץ מסחרי שמשדר סרט כעוגן מרכזי של ערב-מאוחר עד לילה. אני בכלל לא הולך להיכנס כאן לחלוקה המלאכותית של סרטים סוג א` או סוג ב`, כי זה נראה לי טרחני. על כמה מהסרטים שנחשבים סוג א` נכתבו ביקורות טובות? וכמה סרטים בכלל יש, אמנם יוצאים טונות סרטים, אבל כאלה הוליוודים שמנהלי התוכניות חושבים שמתאימים לרמת המשכל שלנו יש מעט יחסית, ועל כן השידורים החוזרים. בעניין זה אני מסכים עם ``בלה בלה``, שעדיף לשדר סרטים חדשים ולא חוזרים, אבל לא מאותה סיבה...

alterego

New member
כלום לא יעזור

כלום לא יעזור

הכל קשור לטרנדים טרנד שעשועונים טרנד חידונים טרנד המעגל טרנד אחד על אחד טרנד סדרות מקור

tvguy

New member
אני אגיד משהו אחר

זה לא כי זה יוצא להם זול זה כי הם מניאקים

בלה בלה

New member
ברור

זה שהם מניאקים, ידוע.. אבל אני חושבת שגם לכסף יש כאן שיקול, הרי אחרי הכל הכל (בעיקר בעולם הטליוזיה, שלא נדבר על פרסום) סובב סביב הכסף.. (וסתם שאלה: איך זכית לתואר הנכבד של ``מומחה``?)

למעלה