אאההה.. הייתה נפילה ליד הבית שלי !!!!!!!!!
O One Falling Star New member 14/8/06 #2 ../images/Emo12.gif ../images/Emo201.gif אתם בסדר? תשמרי על עצמך בובע... תשמעי להוראות של פיקוד העורף באמת אני אומרת, לא בפלצנות
../images/Emo12.gif ../images/Emo201.gif אתם בסדר? תשמרי על עצמך בובע... תשמעי להוראות של פיקוד העורף באמת אני אומרת, לא בפלצנות
F FRIENDSforever New member 14/8/06 #3 וואי,מכנה!@#~ ../images/Emo105.gif טוב, אני כבר דיי רגילה לשמוע חדשות כאלה מחברות..
F FRIENDSforever New member 14/8/06 #4 ../images/Emo207.gif תראו את התיק שלי ../images/Emo105.gif תגידו מה אתם חושבים, כי אני לא סגורה עליו עוד, ואני צריכה לדעת אם להחליף אותו או לא...!
../images/Emo207.gif תראו את התיק שלי ../images/Emo105.gif תגידו מה אתם חושבים, כי אני לא סגורה עליו עוד, ואני צריכה לדעת אם להחליף אותו או לא...!
ע ענבר1 New member 14/8/06 #5 תראו מהמפגש אצל חן אני באתי עם המוציא בלונים עינב התפדחה ובסוף נתתי לה והיא התחילה לעשות ולא רצתה להחזיר לייייייייייי יש עוד תלחצו על עינב וחן שיסכימו שאפרסם
תראו מהמפגש אצל חן אני באתי עם המוציא בלונים עינב התפדחה ובסוף נתתי לה והיא התחילה לעשות ולא רצתה להחזיר לייייייייייי יש עוד תלחצו על עינב וחן שיסכימו שאפרסם
W West Doll New member 15/8/06 #10 זה אפילו לא מיהוד...מה את מחרטשת?? לפחות תביאי תמונות מתוך יהוד...שיראו כמה היא "יפה" ולא, את לא שמה תמונות שלי שימי של עינב..
זה אפילו לא מיהוד...מה את מחרטשת?? לפחות תביאי תמונות מתוך יהוד...שיראו כמה היא "יפה" ולא, את לא שמה תמונות שלי שימי של עינב..