אאאווווףףףףף.......

NasTy GirL

New member
אהבה...

זה ממש הורס את כל הטעם באהבה, וחבל שקראתי את הפרק הזה... זה כ"כ נכון. אבל בכל זאת, אם יש פה מישהו שמעדיף שלא תהרס לו הרגשת האהבה החזקה-אז שלא ייקרא. התאהבות היא רגש נפלא, משכר ומרגש. זהו החלק הראשון של האהבה, ומי שאתם מאוהבים בו נראה מושלם. וזה באמת נכון, אין לו חסרונות, מפני שבהתאהבות אתם מאוהבים בדמות שיצרתם. במציאות קיים אדם ששמו וצורתו החיצונית זהה לאותו אחד בו אתם מאוהבים, אך תכונות אופיו הן אלה שמן נולד, ולא אלה שהענקת לו. אהבה היא החלק השני, בו אתם מתחילים להכיר את המעלות והחסרונות שבכם. מקווה שקיבלת תשובה. אני בכל מקרה, קיבלתי את ההרס המולחט של האהבה...
@
@
לירי
@
@

Shandi*

New member
אני לא אתעלם מדיון על אהבה

למרות שאני נגד הגדרות לדברים כל-כך מיוחדים. מה שמעניין אותי בזמן האחרון (לאור הצלחתי להפתיע את עצמי שוב ושוב) זה למה אנחנו (מתאהבים, נדלקים, בוחרים, נופלים) על הבן אדם הספציפי, לפני שאנחנו מכירים אותו. האם באמת זה האדם הכי (יפה, חכם, מוצלח) בעינינו, או שמה יש כאן דברים הרבה יותר מורכבים? (חוקים כימיים בדבר תנועת חלקיקים, קשרים קוסמיים מהגלגולים הקודמים או גורל עיוור? למה הוא? לא מכירה אותו, לא הטיפוס שלי (ודווקא כן יש לי טיפוס), יש אנשים שתאורטית הייתי אומרת שהם יותר מושכים. אז למה?

Truth

New member
תשובות?

אהבה, למה? איך? מתי? כמה? מי? יש הרבה שאלות. אני מעריך את העובדה שבני האדם יכולים ליצור דיון סביב תופעה שנמצאת בחייהם, לדעתי זה מדהים שיש לנו את היכולת לביקורת עצמית, וזו באמת הוכחה לכמה אנחנו מורכבים, ומתקדמים. הפתרון המדעי הוא בעצם העקרון שהאהבה היא האמצעי לשמירה בין בני זוג, והדמות שבה נתאהב משתנה בתנאים בחיינו. אם אנחנו במצב נפשי קשה, כנראה שנתאהב באנשים שלא נתאהב בדרך כלל (דוגמה לכך היא "הריבאונד" אחרי סיום קשר). קשרים קוסמיים מגלגולים קודמים? ממש לא, כל תורות "החיים שאחרי" הן המצאה של בני אדם כדי לתת לעצמם תקווה לחיי נצח, זה בא מהפחד מהמוות עצמו. הרי מצב כזה הוא בלתי אפשרי, אנשים אלו חייבים להבין, שחיי הנצח של בני האדם מושגים על ידי ילדיהם, המאפיינים שלך עוברים הלאה דרכם והמשך הגזע נשמר. מטרת החיים? ליהנות, ניצול החיים וכל ההנאות שבהם, תוך כדי קידום הגזע ונתינת האפשרות לבני אדם אחרים לעשות את אותו הדבר. גורל עיוור? האפשרות הזו קיימת, מאחר שבתחילת העולם כאילו נזרקו קוביות, ומאז הכל קבוע,היקום בתנועה מתמדת,גלקסיות נוצרות, הכוכב שלנו נוצר, בני האדם התפתחו, ובמקום קטן מאוד ברצף הזה אנחנו נמצאים, וצירופי המקרים בעצם יקבעו את חיינו. האם המשפט מעל, לוקח מאיתנו את הבחירות בחיינו? בדיוק להיפך, כל אחד צריך להתייחס לזה כאילו הגורל נכתב ברגע זה, כי יחסית אלינו, בני האדם, זה באמת כך. שלא ישתמע מדבריי כאילו ישנן ישויות גדולות מאיתנו (לדוגמא אלוהים), צורות חיים כאלה הן בלתי אפשריות, מאחר שאם היו קיימות , היו מפרות את האיזון העולמי. לסיכום, תפיקו את המיטב מהחיים, תעשו את מה שאתם רוצים (בלי לפגוע באנשים אחרים), ותגדלו משפחה. אלה הדברים החשובים בחיים, וכשמשהו אחר מטריד אתכם, תזכרו שיחסית לעולם העצום שבו אנו חיים, הצרה הזאת היא פשוט חסרת משמעות.

למעלה