אאאה!!! מה קורה כאן??!

MorraniChan

New member
אאאה!!! מה קורה כאן??!

כבר יומיים הפורום בשינת חורף [כשאנחנו באמצע אוגוסט!!]. פשוט שום דבר לא קורה O__O יש הכה את המדובב, יש שני משחקים חדשים, יש המון מה לעשות!!! אז.. יאללה! צאו מהתרדמת
ותתחילו להפציץ!
נכון שפעם אמרתי שיש לנו 3 הודעות ממוצע ביום? אז עכשיו אנחנו ב3 הודעות בממוצע ליומיים. שרשרו הצעות או משהו.. מה עם הפיקניק שמאוד רצינו לעשות לפני החזרה ללימודים? נכון שחן לא נמצאת, אבל אפשר תמיד להתחיל לארגן או משהו...

Piplup

New member
אפשר גם מפגש רגיל אם הפיקניק מסובך מדי

ואני חושב שחוסר הפעילות הוא גם די בגלל שאין ממש המון מה לדבר על דיבוב XD רוב הנושאים שאני יכול לחשוב עליהם כבר הועלו לדיון פה... בכלל חצי מההודעות פה שקשורות לדיבוב זה בדרך כלל "איך אפשר להיות מדובב?" "תסתכל בטאגליינס" אם למישהו יש נושאים על דיבוב שעדיין לא דיברו עליהם פה (או שיש מה להוסיף עליהם) תפתחו נושאים חדשים על זה אם אפשרי לעשות עוד אירוחים זה גם יכול להיות נחמד חבל באמת שרוב הפעילויות לא ממש קשורות לדיבוב כמו כל המשחקים האלה... אולי נעשה משחק חדש כזה שיהיה לו קשר לדיבוב? אני גרוע בלהמציא משהו כזה אבל אולי שמישהו ישאל שאלה על דיבוב ומי שעונה נכון שואל שאלה חדשה? XD נראה לי שיש כבר משהו כזה בעצם אבל שלא רק על דיבוב =X ופעם רציתי לעשות רשימת מדובבים.... מה דעתכם שאחד המנהלים יפתח שרשור חדש לזה וכל אחד יתן רשימה של כל המדובבים שהוא מכיר ומה הוא יודע שהם עשו? (או לעשות רשימה לכל תוכנית אם זה יותר נוח ככה) ואחרי שתהיה רשימה מספיק גדולה שישימו את זה במאמרים או משהו =X (וגם לא רק מדובבים אלא גם מתרגמים ובמאים... שני תחומים שבאמת לדעתי פחות מתייחסים פה אליהם וחבל שכך כי הם חלק חשוב מכל תהליך הדיבוב... וכמובן גם רשימה של מי ששרו שירים בתוכניות) באמת גם אני שמתי לב שמת פה לאחרונה... חבל =X אולי באמת תפתחו דיונים על תרגום ובימוי- לשאול את העוסקים בזה שנמצאים פה איך זה ובכלל לדבר על זה כי על הדיבוב עצמו מדברים כל הזמן XD ויש גם עוד תחומים אחרים מתהליך הדיבוב כמו עריכת וידאו ועוד... בקיצור תחשבו על מה עוד לא דיברנו ותפתחו נושאים על זה ותחשבו על פעילויות שקשורות לנושא הפורום XD

MorraniChan

New member
יאפ :)

ממש הרגת אותי עכשיו XDD "אין לי רעיונות לנושאים" ואז פתאום התחלת להפציץ בדברים שעלו לך לראש XD זה באמת רעיון טוב! לעשות רשימת מדבבים... איך לא חשבתי על זה? O: ואולי אפשר גם פעם בשבוע לכתוב על מדובב אחד. כלומר, איפה הוא דיבב, כמה זמן הוא כבר מדבב וכו'.. ו..אני לא חושבת שדיברנו על כל הנושאים האפשריים בדיבוב [ז"א בטוח לא דיברנו] הבעייה שקשה לחשוב על זה =\ תשרשרו הצעות! גם אם זה הדבר הכי מטומטם שיכול להיות! אל תתביישו (; [זה התפקיד שלי! XDD]

מאיוש33

New member
כל ההודעה נמחקה X___X

לא הייתי פה שלושה ימים וכשחזרתי היו טונה שרשורים חדשים אז אל תסיקי שהפורום בתרדמת חורף, פשוט זה קורה לכל פורום מצוי שהוא נכנס לתקופת החופשהגדול הוא נהיה ישנוני....במצבים כאלה רצוי לנער אותו מידי פעם ובתקופת החורף כשכולם יושבים בבית, ולא בחופשות, טיולים וכ"ו ....ה ו א ח ו ז ר ל ח י י ם ! אז אל דאגה...הוא עוד ישוב... ובנתיים אפשר לעשות מלא פינות חדשות כמו לכתוב כל פעם על סדרה מצויירת ועל הבמאים שלה, מדבבים, ועוד..אפשר לעשות כל פעם על מדבב אחר פינה שתקרא "דברים שלא ידעתם על..." , רשימת מדבבים לפי סדר הא'- ב' ואפשר עוד מלא!! פשוט צריך להציע רעיונות :]

מאיוש33

New member
למה אי אפשר לערוך הודעות?! OO"

מה לעשות שקמתי ב-7 .. S: אבל מורן אמרה שזה בסדר להיות מטומטמים, אז אני לא דואגת D:

למעלה