אאאאררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ק ד ו ש

New member
מה?? למה????

על זה באמת צריך לעשות שביתה חארטה, וינוגרד, סטודנטים, נכים, הכל חארטה. זאת עילה להפגנה. תכלס פעם לא אהבתי אותו, עד ששמעתי אותו ברדיו מלבנון והוא שיבח את גולני.

ק ד ו ש

New member
מה גבי גזית מהההההה

איזה מדינה מסריחה. שהסמרטוט הזה ילך לעשות תוכניות בוקר עם מרב מיכאלי וידחוף אצבע לישבנו המלוכלך.

Lady McBeth

New member
אתמול שתיתי 2 ליטר..

בקושי יצאתי מהמייקס פלייס על הרגליים... אבל הייתה אווירה כמו של אנפילד..גדול :)

Lady McBeth

New member
תקשיב, אחרי הגמר ב-2005 כולם ציפו ליותר..

למרות שה-10 דקות האחרונות היו לא רעות. אגב, אני מוכנה לעשות הכל בשביל מי שיביא לי את הראש של אינזאגי ערוף.

ק ד ו ש

New member
תקשיבי, ביקשתי להגיע לעבודה שעה מאוחר יותר

כדי לראות את הגמר, ואני חייב להגיד שזאת היתה טעות חיי. באמת שהיה אחד המשחקים הכי גרועים שראיתי. כמעט ברמה של ה-0-0 של מכבי פ"ת והפועל כפר סבא. שלושה גולים כל כך לא משקפים.... משחק ג'יפה.

Lady McBeth

New member
אז היה גמר חלומי

עכשיו רון ייכנס לשרשור ויוסיף איזה הודעה לגבי זה שליברפול אנטישמים, רפא בניטז הוא צורר יהודים, וג'רארד מכין ביצי פסחא מדם של ילדים יהודים קטנים.

ק ד ו ש

New member
איזה שטויות.

הוא מכין את הביצי פסחא מביצים של ילדים קטנים. לא מהדם שלהם. די לשקרים.

אני לא אוהב של ליברפול

ולא של מילאן. ואם זה היה תלוי בי הייתי רוצה שיפול באיצטדיון אסטרואיד ויהפוך את שתי הקבוצות האלו לקיטור רותח. הסיבה שצפיתי בגמר היא בגלל לפני שנתיים - שהוכח שגם אחרי 3 גולים אפשר לחזור אני רוצה את יובנטוס בחזרה בליגת האלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ק ד ו ש

New member
בשבילך כפרע

האדום שיורד ממנו זה הדם. כנראה שאני לא אצטרך את ה-730, אני הולך ללמוד בשנקר. תנו כבוד! אמרת שאת מוכנה לעשות הכל נכון?

Lady McBeth

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-:D-:D

קדוש יא מלך!!!!!!

למעלה