אאאאעעע פייר בבית חולים!!!!!

אאאאעעע פייר בבית חולים!!!!!

פאק אתם לא מבינים מה קראתי עכשיו..... פייר בובייר בבית חולים עכשיו.....הוא הגיע לבית חולים באמצע הופעה שלהם אתמול בגלל שאחד המעריצים בקהל העיף בקבוק לבמה וזה פגע לפייר בראש באיזור האף והעין והוא ניסה להמשיך את ההופעה אבל הוא לא זכר את המילים של השיר ישר באו ולקחו אותו לבית חולים דיוויד המשיך עד סוף השיר וישר הם הפסיקו את המופע כדי ללכת לראות מה עם פייר...... אוי מי גאד..... הם סיימו את המופע בערך שעה לפני הזמן בעקבות האירוע =[ בינתיים אין שום מילה לא אמרו כלום לגבי המצב שלו....החלמה מהירה פייר!!!!

Dorin555

New member
באמת?!?!../images/Emo2.gif

למה הוא זרק את הבקבוק?! באיזו הופעה? החלמה מהירה לפייר

../images/Emo2.gif

יוווווווו החלמה מהירה ביותר לפייר!!!
(שירגיש טוב יותר) מי זה הכיעור שזרק בקבוק אה!? אני עוד הגיע אלייך ואתה תחתוף ממני בקבוק
ושוב החלמה הכי מהירה שאפשר לפייר

mirrra

New member
חחחחחחחחחחחחחח

נו מה, זה הצחיק אותי. אמ...לא נראה לי. אם זה היה קורה כולם היו מדברים על זה.

Dorin555

New member
חחחח באמת זה קצת מצחיק../images/Emo6.gif

ואממ איפה כתוב שזה היה מבקבוק?

mirrra

New member
חחחחחחחחחחחחח

נו עכשיו זה אפילו יותר מצחיק כי זה באמת קרה. אבל אבל א היה רשום שזה כי זרקו לו בקבוק לראש
מועחהחה. טוב נו, החלמה מהירה.

Hell Dragon

New member
או מיי גאד!

מסכן!! מי האידוט שזרק עליו בקבוק?! טוב, החלמה מהירה לפייר!

קרניjack

New member
החלמה מהירה........

מקווה שזה לא משהוא רציני, כי אזור אף-עין-פנים זה דיי מסוכן, שיבריא מהר. נעקוב אחריי מצבו

MADE girl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

חחחח... אממממ... שמעתי על להעיף חזיות להעיף תחתונים ואפילו עלהמפגרות שמעיפות בובות וחוזשבות שהזמרים יקחו אותם הביתה וממש ישנו איתם בלילה ויחלמו על האלמונית שזרקה להם את הבובה... אבל...בקבוק
למה?...מי?...איך?... מההההההה?

eyaldar

New member
יכול להיות שחשבו שהוא צמא :p

אני מפגרים עכשיו ברצינות...

n 0 f a r

New member
../images/Emo7.gif

שונאת את המעריצים המפגרים האלה!!! רק המעריצים בישראל הם נורמליים (עד כמה שאפשר להיות נורמלי...) מי זורק בקבוק על אנשים נוו מה הטימטום??שיזרקו אבנים למה לא?פצצות?טילים?טוב דיי נסחפתי...אז בסיכום החלמה מהירה מאוד!!!|4u|

sp rock

New member
ממממססססכככככןןןןןןן

פייר מסכן למה תמיד הם נפגעים בהופעות פעם צ'אק פעם פייר מזה המעריצים הסצומים האלה???? חארות!

למעלה