אאאאם....... אוקיי

The Death

New member
אאאאם....... אוקיי

סורי שאני מדברת מפה אבל, אני לא יכולה ללכת למחשב שלי ואני רוצה להגיד את מה שיש לי להגיד לפני שאני אשכח. אז נמאס לי שכל שתי שניות מישהו מעלה את זה עוד פעם אבל אף אחד לא מנסה לפתור כלום, וזה לא הפעם הראשונה שמישהו מעלה את ההצעה להפגש (בפעם הקודמת הציעו להפגש בהצגת בכורה של הסרט נכון?) אבל מציעים, ואז כל אחד אומר אם הוא רוצה לבוא או לא ואז........ כלום! לא עושים כלום בנידון. אז. לפי דעתי זה רעיוןטוב וזה יהיה כיף לראות (סוף סוף) עם מי אנחנו מדברים. ואני לא חושבת שיש כל כך הרבה בעיות: 1) אתם כל הזמן רבים, אם צריך לעשות את זה או לא. טוב, מי שרוצה שיבוא מי שלא רוצה שלא יבוא, למרות שאני לא רואה למה לא לבוא - אני מניחה שלכל אחד יש את הסיבות שלו. 2) מקום- זה בעיה יותר רצינית כי אנחנו גרים באיזורים שונים של הארץ, מה שצריך לעשות זה לראות מי בכלל מתכוון לבוא, לנסות לקבוע מקום כללי שיהיה קרוב מספיק לכולם ועדיף לא ת"א י"ם או כל מקום אחר שיש סיכוי גדול להתפוצץ בו. ועדיף גם לא בקניון, כי אנחנו בכל זאת רוצים למצוא אחד את השני. 3) תאריך- נראה לי שעכשיו זה לא זמן טוב, כי זה סוף בחופש- תחילת לימודים. ולאף אחד אין זמן, אז אולי כמה זמן אחרי תחילת הלימודים, כשכולם כבר יחזרו לשיגרה של בית ספר. 4) מה אנחנו בכלל מתכננים לעשות במפגש? רק לשבת ולדבר? זה גם תלוי בכמות המעוניינים כי אם נהיה הרבה אנשים יש דברים שאי אפשר לעשות. טוב. נראה לי שמציתי את הכל. אז לילה טוב
לכולם או<פ>יר

תשובות....

קודם כל, אני אוהבת את שם המשתמש הזה! ^-~ 1) אני מניחה שאני אבוא-אבל קודם כדאי שאני אבדוק איפה זה יהיה בכלל... ואם לירון תבוא, כי אחרת אין לי איך להגיע...לא אוהבת להיות באוטובוס לבד בלה בלה וכו וכו....המממ...אני גרה ברמת-גן. 2) אם לא בקניון, אז איפה אפשר...? חוצמזה, אפשר לקבוע להפגש בחנות מסוימת או משהו...! 3) אני חושבת שהיום האחרון לחופש יהיה טוב כי בתקופת הלימודים יש יותר מידי לחץ בלה בלה... 4) אני מניחה שנקבע לראות איזשהו סרט או משהו, לא? אני בעד פיינל פנטסי ^-^ -ליאת-

Skiter

New member
למה לא???

באמת אפשר להיפגש והכל ואני יודע שאמרו אץ מיליון פעם והכל אבל כמו שאופיר אמרה זה יהיה כמה זמן אחרי תחילת הלימודים.. אז בואו נלך לבכורה של הארי בארץ נגיד קניון הזהב או קניון חולון איפשהוא מברכז בקיצור!!!!!!

למעלה