אאאאההה!!!!!!

SnufellS

New member
אאאאההה!!!!!!

מה קורה פה???? אני לא כאן יומיים והכל משתנה????? ענבל?? מנהלת הפורום?? congratulations!!!!! אני בטוחה שהפורום הזה בידיים טובות ושתנהלי אותו היטב. ישר כח!!! (הו גוד, אני נשמעת כמו המורה שלי!!! בררררר...) ומה קורה כאן לכולם??? ההודעות נדחקו איזה שלושה עמודים אחורה מאתמול!!!! תאטו, אנשים!!! אני לא עומדת בקצב... -#ניצן#, שהשם שלה ברשימה שלמטה מתחיל להידחק אחורה וזה לא מוצא חן בעינייה-

LuNaTiC

New member
תודה!! ועוד משהו....

כן כן... התרבינו לאחרונה... כמו פטריות אחרי הגשם, חי חי.. אז אם הרבה אנשים מרגישים שהם נדחקו לפינה, במלוא המובן, אין מה לעשות. לכולם פה מותר לדבר. ויש כאלה שעושים את זה הרבה:) לא דבר רע, כמובן... אבל נכון, פתאום עמוד אחד של פורום מכיל הודעות רק מהיום ואתמול. מפחיד, אמת. אבל אין מה לעשות. אפשר לבקש להאיט את הקצב, אבל זה לא יעזור ואין טעם. כי באמת, לכולם מותר פה לדבר כמה שהם רוצים. הדבר הכי טוב לעשות הוא... להתרגל.... -ענבל בשוק מריבוי ההודעות-

MadonnaFan

New member
את משווה אותי לפטריה???

עכשיו נעלבתי... :-( חי חי חי טוב נו... ^מעין שדלוקה על הרב-מג הלונאי^

אני לא פטרייה!

אני ספרותית ונותנת לפורום קצת מבט ספרותי וחביב!!! ואני בכלל לא אוהבת פטריות!!!

LuNaTiC

New member
אוקיי, יכול להיות שרק אני זוכרת את

ההודעה הזאת אבל... זה היה ציטוט, מהודעה של מישהו אחר.. ומעיין, יחסית לאחרים פה, חח, את לא ממש חדשה כבר... לא לעומת אנשים שהצטרפו לפני יומיים. ואנשים - אתם לא פטריות! גט אובר איט! סו לונג, -ענבל-

einzuc

New member
ענבל אני אישית זוכרת את הציטוט

הזה מהפרסומת ההאי של קלאב מרקט... אבל לא עקרוני... וחוץ מזה גם אני חדשה (בערך לפני שמונה ימים הצטרפתי) ואני מאוד גאה להודות- אני מכורה להארי פוטר ואין מה לעשות נגד זה! אגב ענבל אמרת שאבדת את הספר הרביעי של הארי פוטר נכון? אז יש לי עותק בשבילך... קיבלתי אחד מהאתר בונו... אז אם את רוצה... *דופקת את הראש במחבתות וסירים* -עינת-

למעלה