אאאאאההההההה !

geostant

New member
אאאאאההההההה !

יש לי ג'ונגל בבית אתמול בבוקר היה לי חרדון בחדר (הוא נכנס מהמסדרון) באורך של אמה (כולל זנב) אין לי מושג איך הוא נכנס הביתה אחרי רבע שעה הצלחתי ללכוד אותו ולשחרר אותו בחוץ לחרדון שלום
(ואפילו צלמתי אותו מקרוב
) והיום נכנס לנו עטלף לבית לצערי אנחנו לא מוצאים אותו, יש מצב שהוא עדיין בפנים לפי ההיגיון איפה שיש אור אלה מקומות שהוא לא ירצה להיכנס אליהם לכן הדלקנו את כל האורות בבית בשביל לראות שאולי זה יבריח אותו ונאתר אותו אבל כלום... לא מוצאים אותו
(זה בית די גדול הוא יכול להיות בכל מקום
)

geostant

New member
זה בית של 3 קומות

אבל לא משותף, בית פרטי וכן יש עליית גג אבל היא לא לחה זה בטוח אבל כן חם שם יש 2 אפשרויות למצוא אותו : 1. שהוא יחליט לעשות לנו טובה ובמיוחד לעצמו ויצא מהמחבוא 2. שהוא יתפגר ואנחנו בשלב מסויים נריח אותו

Sweet Fantasy

New member
אם יש אפשרות להגיע לעליית גג

חפשו שם
(במידה והוא עדיין לא נמצא) מסדרות שאני רואה, לא יודעת איך זה בארץ אבל ראיתי הרבה שעטלפים מקננים בעליות גג במיוחד כאלה מוזנחות

geostant

New member
תפסנו אותו בבוקר

הוא התחיל להעופפף לנו בסלון בסוף אחרי שראינו שהוא לא רוצה לצאת מהחלונות / דלתות הפתוחים הוא החליט להיכנס לתוך תמונה שאמא שלי הכינה נסינו להוציא אותו משם אבל הוא לא ממש רצה (זו תמונה עם עומק, אפשר בקלות להידחף פנימה) החליטנו להוציא את התמונה החוצה ושם לנסות לשכנע אותו לצאת וזו חתיכת תמונה ענקית בגובה של 2 מטר אחרי מאמצים הוצינו את התמונה, ואז כשחפשנו אותו בפנים לא מצאנו אותו כמעט התייאשנו ואז בסוף אמא מצאה אותו בפנים עמוק עמוק מאחורי גזע עץ (אל תשאלי, זו תמונה מאוד מעניינת רב שכבתית [עשויה מחומריים פיזיים + ציור]) בסוף הוא הסכים לצאת ועף לו אני רק מקווה שהוא הצליח לנווט באור יום

למעלה