אאאאאאאאההההההה!!!

mr nice guy

New member
אאאאאאאאההההההה!!!

מחר שיעור ראשון, כפול!!! אני לא רוצה... בעצם אני רוצה... אבל זה מלחיץץץץץץץץץץ!!! ועוד אני כבר בן כמעט 18 ורק מתחיל ולרוב החברים כבר יש רישיון, לחץץץץץץץץץץ.

ת י ל ת ן

New member
אתה יודע כמה אני הייתי לחוצה???

לפני שיעור ראשון!!!! לחץץץץץץץץץ כ"כ פחדתי שאני איתקע במשהו או במישהו שאני לא אצליח לנהוג, לא אצליח לאותת, לא אצליח לסובב את ההגה כמו שצריך... נכנסתי לאוטו בחרדה ואמרתי לו "אני לא יודעת כלום כלום כלום!!" הוא חייך ולגמרי הרגיע אותי. עוד שעה יש לי שיעור 9... ואני אמנם עדיין לחוצה אבל מתקדמת ממש טוב! אז... לא לדאוג ושיהיה המון המון בהצלחה!

mr nice guy

New member
תודה!! אני בשעה שהשארת את התגובה

כבר הייתי במושב האחורי בדרך חזרה :) היה כיףףףף!!! ולא מלחיץץ!! חח יותר מדי הייתי רגוע לפעמים בנוגע למכוניות האחרות... חח אבל היה טוב!!

ChilD SouL

New member
האמת...

אני דווקא הייתי לחוצה בחלק הראשון של השיעור כשהוא התחיל להסביר לי על תפעול המכונית וכל זה ואני חשבתי לעצמי טוף נו מתי הוא זז ואני אשב ליד ההגה וכאלה וכשהתיישבתי הכל עבר, כל הפחדים כל החששות וכל הלחצים כי זה תענוג עילאי
מישהו מסכים איתי או שאני בדד בעסק
טוף אז התיישבתי נסענו קצת בחניון ריק וירדנו לכביש ומה
באמצע הכביש נכבה לי המנוע
כמעט קיבלתי התקף לב על המקום, לא הבנתי מאיפה זה בא לי אבל חוץ מהמקרה הזה היה סוף הדרך
בנאדם אל תדאג פשוט שב וסע כי אם אתה דואג יותר מידיי החוויה עוברת ו...חבל

ת י ל ת ן

New member
ברגע זה חזרתי משיעור 9

גם לי בשיעור הראשון נעלם הלחץ ברגע שהתחלתח לנהוג, דבר די אבסורדי אבל... כל הלחץ והפאניקה חזרו להם בשיעור השני, ולאט לאט זה נעלם

למעלה