אאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאא

וואי איזה חלום
שמעו אני לא מעקלת כלום
אני חולה על דודה שלייייייייי אין עלייה
בקיצור שמעו אני וספירוש{חולע עללייך} הגענו להופעה מאיה איחרה בטירוף כנראה היה פקקים נוראיים
היו איזה להקה מעצבנת ואז איזה עוד יותר מעצבנת
מלא שיכורים ופסיכפטים היו מאוחרי
היה קצת מפחיד
בקיצור מאיה הגיעה והתחילה לברך את נתניה ואז היתקשרתי לדיקוש ונתתי לה לשמוע את מאיה מברכת אני מקווה שהיא הצליחה לשמוע אותה..
בקיצור היא התחילה לשיר אני לא זוכרת ממש את הסדר ואני לא הפסקתי לצרוח
לא היה לה שום פלייבק
היא שרה חי
פשוט מושלם
אני לא יכולה לתאר אאת זה
לא הפסקתי לצרוח ועכשיו אני לא יכולה לדבר אני צרודה כמו לא יודעת
בקיצור מאיה נתנה ביצוע מושלם
ואז היא סיימה לשיר ואני הלכתי לדודה שלי ואמרתי לה שתכניס אותי כי היא מומחית בקומבינות {אגב נתתי לדיקוש לשמוע הרבה פעמיים את מאיה שרה} בקיצור דודה שלי כזה דיברה עם השומר התידדה איתו ואז פיתאום סימונה אמא של מאיה באה כיאלו לגדר ואז דודה שלי אמרה לה שלום ופתאום הבנתי שדודה שלי לקוחה אצלה במספרה{אצל סימונה יש לה מספרה} בקיצור דודה שלי הכניסה אותי כאילו אמא של מאיה הכניסה אותי ואז נתתי למאיה את הפלקט שלי לפני זה זתאמרת.. ואת כשנכנסתי רצתי לאוטו לבן משושלם כזה ואז ראיתי את מאיה ואז איזה שומא אידיוט אמר לי ילדה לאן את רצה?! ואמרתי לו למאיה ואז צעקתי לדודה שלי שהוא מציק לי ואז סימונה אמרה שהיא כאילו מרשה לי להיכנס ואת הוא התחיל להתווכח איתי ואז לא שמתי אליו כאילו ואז צעקתי למאיה והיא הייתה במכונית ואז היא פתחה את המכונית נתתי לה נשיקה באוויר והיא נתנה לי חזרה היא זכרה אותי בטוח!! ואז השומר העיף אותי משם!! קרצייה הזה!! העיקר קיבלתי נשיקה ממאיה!! וואי זה היה ממש ממש חולמי!! חולה עליייייייייההההההההההההההההה יוו ורשמתי לה מכתב מזה מרגש והיא קראה אותו באוטו!! ראיתי!! זהוו!! לא נפגשתי איתה ממש זה היה ממש מבאססס!! אני ממש מצטערתתתתתתתת אוף!! כל כך רציתי לחנוק את השומר הזההההההה ררררררררררררר ואגב מאיה הייתה נראת פשוט מדהים כזה שמלה שחורה עם מחשוף ענקי בגב!! והיא רקדה ממש מושלם!! זהווו ביי

וואיייייייייייייייייייייייייייייייי

איזה כייף לך מלודיייי!!!!!!!!!!! מאיוש היא כל כך מושלמת!!!! לפי מה שאת מספרת אמא שלה נחמדה, טוב איך היא לא תיהיה נחמדה אם הבת שלה כזאת חחחחח!! שמחה שנהנת...

יאאאאאאאאא ממי אני שמחה בשבילך!!

ותודה על אתמוללל!!! ניסיתי לחייג אלייך היום ליד מאיה אבל הטלפון שלי נכבה בגלל הבטריה וגם נגמרו לי השיחות בטוקמןן והדר לא הייתה לידי כשניסיתי רק בהתחלה כשהתקשרתי ליניב!! סורי יפה שלי!! אוהבתותך!!

למעלה