Тимати Zo איפה אני מוצא ת'שיר להורדה או שתשלחו לי אותו.. 310409069 פז'אלוסטה D:
M Mario15 New member 22/7/07 #1 Тимати Zo איפה אני מוצא ת'שיר להורדה או שתשלחו לי אותו.. 310409069 פז'אלוסטה D:
M Mario15 New member 22/7/07 #3 יש מישהו ששומע פה היפ הופ רוסי? תנו לי כמה שירים יפים ברסית בגנון היפ הופ זה יהייה מאוד נחמד מצדכם D:
יש מישהו ששומע פה היפ הופ רוסי? תנו לי כמה שירים יפים ברסית בגנון היפ הופ זה יהייה מאוד נחמד מצדכם D:
M Mario15 New member 23/7/07 #6 לא משנה.. תביא כל מיני שירים יפים ברוסית...אבל לא דימה בילאן או כאלה :| יותר בסגונון היפ הופ, רוק ברוסית... XD משהו קול כזה ^^
לא משנה.. תביא כל מיני שירים יפים ברוסית...אבל לא דימה בילאן או כאלה :| יותר בסגונון היפ הופ, רוק ברוסית... XD משהו קול כזה ^^
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 23/7/07 #7 תריץ חיפוש על timati ביוטיוב... תראה אם מוצא חן בעיניך.....
S shon100000 New member 23/7/07 #8 קח קישור לשיר שרצית קישור תוריד ממנו את השיר. באתר הזה תמצא את כל השירים שאתה מחפש.
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 23/7/07 #9 אה, לא ראיתי שזה מה שחיפשת ../images/Emo6.gif תנסה ב www.zaycev.net ואם לא, אז יש ליצור הזה גם אתר רשמי וכל מיני אתרי מעריצים ששם ניתן להוריד את רוב השירים שלו חינם-אין-כסף...
אה, לא ראיתי שזה מה שחיפשת ../images/Emo6.gif תנסה ב www.zaycev.net ואם לא, אז יש ליצור הזה גם אתר רשמי וכל מיני אתרי מעריצים ששם ניתן להוריד את רוב השירים שלו חינם-אין-כסף...
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 24/7/07 #11 חשבתי שרק אותי זה מצחיק...../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 24/7/07 #13 מה לא? איך אפשר בכלל להתייחס לטימטי, די-ג'יי דלי, אלקסה ודומיהם ברצינות?