Γιάννης &#

the greek

New member
Γιάννης &#

גיאניס פלוטארחוס (32)אחד הזמרים המוצלחים ביותר בשנים האחרונות. שר דווקה מוסיקה שאני לא בדיוק "מת" עליה. אבל הקשבתי ולמדתי לחבב את המוסיקה שהוא נותן. השיר הזה דווקה תפס אותי, הוא יפה במילים ובלחן והביצוע של הבחור מאוד "נשמה", שיר עכשווי לא רע בכלל.וגם למטה תמצאו קישור לטעימה קטנה מהשיר, פשוט אחרי לחיצה בקישור יש בתחתית המסך שורה בצבע צהוב שרשום שם «Ποιο μονοπάτι» ליחצו על הקישור ותקבלו "טעימה" ממנו. תהנו Ποιο μονοπάτι - Γιάννης Πλούταρχος - Μουσική/Στίχοι: Φιλίππου Άνοιξες πανιά και φεύγεις τώρα μακριά πού ταξιδεύεις, για πού πας Δεν βρήκα λόγια να σου πω θα σε καρτερώ, θα σε καρτερώ Ποιο μονοπάτι τώρα περπατάς με ποιόν το διαβαίνεις και πίσω δεν κοιτάς και κάθομαι μονάχος στου δρόμου εκεί την άκρη που ζούσαμε παλιά, να σκέφτομαι εσένα και να μετράω μόνος της πίκρας τα σκαλιά Άνοιξες φτερά καρδιά μου και πέταξες μακριά σαν τα χελιδόνια στο νοτιά Να μου προσέχεις εκεί ψηλά έχει παγωνιά, τόση παγωνιά איזה נתיב – גיאניס פלוטארחוס – מילים ולחן: פיליפו פתחת מפרש ואת הולכת עכשיו רחוק איפה את נודדת, לאן את הולכת לא מצאתי מילים לאמר לך אני יתגעגע, אני יתגעגע איזה נתיב עכשיו את צועדת למי את מצטרפת ולאחור את לא מביטה ואני יושב לבד בדרך שם בצד איפה שחיינו בעבר, ואני חושב עליך ואני סופר לבד את מרירות המדרגות פתחת כנפיים ליבי ועפת רחוק כמו הדרור לצפון שמרי על עצמך שם גבוה יש כפור, יש כפור PIO MONOPATI – GIANIS PLUTARXOS ANIXES PANIA KE EFIGES TORA MAKRI PU TAXITHEVIS, GIA PU PAS THEN VRIKA LOGIA NA SU PO THA SE KARTERO, THA SE KARTERO PIO MONOPATI TORA PERPATAS ME PION TO DIAVANIS KE PISO THEN KITAS KE KATHOME MONAXOS STU DROMOU EKI TIN AKRI PU ZUSAME PALIA, NA SKEFTOME ESENA KE NA METRO MONOS TIS PIKRAS TA SKALIA ANIXES FTERA KARDIA MU KE PETAXSES MAKRIA SAN TA XELIDONIA STO NOTIA NA MU PROSEXIS EKI PSILA EXI PAGONIA, TOSI PAGONIA

למעלה