¿xu. .a ua.a - העדכון השבועי
פורומים חדשים 1063 - פורום בראד פיט בהנהלת מיצי007 1065 - פורום אמנון לוי - שומר מסך בהנהלת דור [
] וענת [חזרי כבר
] בהצלחה
סקר תוצאות הסקר הקודם
עכשיו כשוינטר חזר, כמה אתם רוצים שילך? -הרבה 1 -הרבה מאד 1 -מלאנתלאפים 0 -אני בוכה בלילות על נוכחותו ;[ 11 -עד סוף העולם ]: 2 -סתם וינטר, אנחנו אוהבים אותך וייי 5 סה"כ מצביעים - 20 והסקר החדש -
עד כמה אתם מתגעגעים ליפעת ומה דעתכם על הנטישה הפתאומית של מיכה? -הרבה -הרבה מאד -מלאנתלאפים -אני בוכה בלילות על חסרונם -הם מנהלים עם לאקי, לא ציפיתי שהם לא יעלמו ;[ -בושה, פשוט בושה. [ברור שאנחנו מתגעגעים אליהם, מה זאת השאלה הזאת?!11]
עדכונים -הבגרויות נגמרו.. האתר רק מחכה שמישהו יגיד לי איך לעצב אותו ומה לשים בו.. לרעיונות, שלחו לי מסר או צרו קשר דרך מה שכתוב בסוף העדכון. -דרך צפייה חדשה בפורום - sport5 -נטשו את לאקי
ברוכים הבאים היום לבשתי בגד ירוק ובמקרה נכנסתי לפורום מתוק שבו הכל עמוק עמוק התכנים, האנשים ואפילו שי השמוק (אתה יודע שיפעת אוהבת אותך, היא היתה צריכה חרוז
) ברוכים הבאים עשו פה רק צחוק[?]
ציטוט "משעמם לכם באינטרנט? יאללה, הכנסו לתפוז ותמצאו שבכל רגע קורה משהו מעניין. בפורומים, בצאטים, ובבלוגTV. תפוז - אנשים עושים אינטרנט."
הפינות בעדכון מוגשות בחסות קוקה-קולה.
הפינה השבועית של לאקי פינה זו מוקדשת לבני, אבותי, ולשאר אנשי העולם העליון
יפעת מקורות מסרו לי שמחשבה של יפעת שבק חיים, החלמה מהירה
מיכה מאז ה1.7.2004 נעלמו עקבותיו. כל היודע על מקום המצאו מוזמן להודיע לי
משחק השבוע http://www.killsometime.com/games/game.asp?Game=Malibu-Penguins |כדורגל|משחק הגמר - יוון Vs פורטוגל - מחר - 21:45 - איצטדיון האור [לוז' לדברי אור] בליסבון - ערוץ 11 [תודה ל0r0r..] [אה ופורטוגל לוקחת]
דרכים ליצירת קשר ל א ק י - מייל ומסנג´ר - [email protected] אייסיקיו - 161529001 סירופ מייפל מקולקל - מייל - [email protected] מסנג´ר - [email protected] spider kisser - מסנג´ר - [email protected]