´שלום שמי פולי.....

Brit

New member
´שלום שמי פולי.....

החלטתי להיצטרף כי לא חסרות לי אכזבות בחיים...אז אני יספר קצת על עצמי...אני בת 12 ואני מאמינה בגורל וכנראה שיש לי פיצוליי אישיות כי לפעמים אני ´קולית´ רוק וכו´ומצד שני אני הילדה הטובה של אמאש מקשיבה למוסיקה קלאסית.....שיהיה אני מדרום אפריקה (אחלה מדינה) ולא מזמן היתאהבתי בידיד הכי טוב שלי ואני לא עומדת לעשות כלום כי אני מפחדת להרוס את הידידות בינינו גם כי הוא מבוגר ממני בשנתיים...גם שברו לי את הלב ורק לפניי שבועיים יצאתי מהדיכאון שערך בערך שנה...הלכתי לפסיכו אבל רק הידיד שלי הוציא אותי מהדיכאון אז נעים להכיר אתכם...אני כל הזמן פה בשבילכם...

StormLord

New member
מאמינה בגורל?

יענו את מאמינה שהוא קבוע מראש?? אז את פסיכית מצטער להגיד לך

*rinat*

New member
היי פולי

קודם כל מה שיש לי להגיד לך זה welcome to the club מקווים שהאכזבות שלך יגיעו לקיצם. בקשר למה שרשמת על עצמך אז מה שאני חושבת זה ככה: 1.פיצול אישיות (חה חה חה) את לא סובלת מדבר כזה חמודה!!!! את צעירה ואת בשלב שבו את מנסה למצוא את עצמך ולהשתייך לתחום כלשהו ועכשיו את פשוט נעה ממצב למצב וזה נורמלי לחלוטין!!! 2.בקשר להתאהבות שלך בידידך הטוב את לא יודעת איזה חיוך העלת לי על הפרצוף כי זה בידיוק מה שקרה לי לפני שבועיים מהיום התוודתי בפני הידיד הכי טוב שלי ולמזלי הרגשות היו כנים ועכשיו אנחנו חברים באושר רב!!!! אני חייבת לציין שלא הייתי שקטה לפני כן ולא ידעתי מה לעשות אבל את פשוט צריכה לברר בעקיפין אם הוא מרגיש כלפייך משהו מעבר לידידה טובה... ואם כן אז לכי על זה בהצלחה!!!!!!!!!

shooki11o

New member
שלום פולי

ראשית ברוכה הבאה בצל קורתנו שנית אני חושב שאת מאוד צעירה בכדי לקחת את החיים בכזה כובד ראש הכל עוד לפנייך והאכזבות הן חלק, אומנם לא הכי נעים, אבל חלק מהחיים. בכל אופן החוכמה לדעת ללמוד מהאכזבות הללו ולא לחזור על טעויות (אם יש כאלה) שעשינו. ועוד דבר חשוב מאוד "אומרים שבלי אור אין חושך....אומרים שבלי טוב אין רע" ואני חושב שהם יודעים מה שם אומרים עד שלא מתנסים במה שלא טוב לא יודעים מה באמת טוב. אז חייכי אל העולם....לעיתים הוא גם מחייך בחזרה.

למעלה