¥סקר¥

¥סקר¥

איזה דרך יעילה לדעתכם להיגמל מתפוז/נט?יש המון פה שפורשים וחוזרים! איך לדעתכם הדרך הנכונה להיגמל לצמיתות מהנט? (בשיטת הבום!זלא מחזיק מים..ובשיטת ההדרגתיות לא באמת נשמעים לעצמינו...)איזה דרך כן טובה?

הרואיזם

New member
עם כל הכבוד

אני לא חושב שזה דבר כזה רע כשזה נעשה בשעות הפנאי. זתומרת זה לא צהווה חלק משמעותי מחיי

תמר11111

New member
לא מספיק לרצות

אני כל כך רציתי...התפללתי...התיסרתי...קיבלתי בכל פעם החלטה חדשה שהנה = הפעם אתגבר, וזה לא עבד כי עם התמכרות צריך לעבוד אחרת. הצלחתי רק כשאימצתי את שיטת 12 הצעדים ברטורנו. שם קיבלתי את השליטה לחיי במתנה כנסי לבלוג וקראי - צעד אחר צעד מהתמכרות להחלמה

תמר11111

New member
אפשר להיגמל מהנט

אני אישה חרדית, מכורה לאינטרנט שנמצאת בתהליך החלמה. ההתמכרות הובילה אותי למקומות שלא האמנתי שאגיע אליהם. הגעתי לטיפול בשיטת 12 הצעדים וב"ה היום אני נקיה כבר 11 חודשים. יש דרך להיגמל. יש לי בלוג בתפוז בשם: צעד אחר צעד מהתמכרות להחלמה. שם אני מתארת את תהליך ההחלמה, את הקשיים שבדרך ואת ההתמודדות מולם. כדאי להיכנס ולקרוא ממש מהרשומה הראשונה. המון הצלחה

מושי 58

New member
היא רק בהחלמה לכן עדיין מכורה

חוץ מזה אצל מכור אי אפשר אף פעם לדעת מתי הדחף יתעורר למושא ההתמכרות. לכן גם מי שמתנתק לפעמים מהאינטרנט. זה לא אומר שהוא לא מכור. השאלה עד כמה היה פה פיתוח תלות יתר, ועד כמה אין שליטה בדחף. כשמרגישים תלות שלילית במשהו ולא מסוגלים להתנתק צריך לבדוק מאיפה זה בא. כאן בפורום ישנם כאלו שמחפשים את הריגוש של האינטראקציה החברתית.

תמררררררררררררררררררר מה את

עושה פה אם נגמלת? את עובדת על כולם בעיניים, 12 צעדים 14 אופציות בלה בלה בלה. יאללה עם הפוזות אשה חרדית פחחחחחח

פעם הייתי מכורה למוזיקה לא דתית

אך הצלחתי בגלל החלטה טובה ביומהולדת ה18שלי וב"ה 3שנים אני בלי זה ובלי סרטים או רדיו או עיתונים לא דתיים וגם נט הצלחתי שנתיים בלי..אך שוב חזרתי..ופרשתי חודשיים ושוב חזרתי,השאלה האם פתרון של קניית פון כשר תעזור לצמיתות?אך זה קשה לי לוותר על הפון שלי..ה` יעזור!

מושי 58

New member
12 הצעדים

שיטת 12 הצעדים היא היעילה ביותר להגמל. אגב היא מתאימה מאד ליהדות הגם שלא יהודים פיתחו אותה. צור איתי קשר בפרטי ומקווה שאוכל לעזור לך בנושא.

שתי צעדים

א. להתנתק בבום.. אבל לזמן מסוים. ושיהיה לפחות שלושה חודשים. אחרי שלא תהיא כאן שלושה חודשים פשוט תקיאי מעצמך מה עשית כאן. וגם אם פתאום תרצי לחזור המקום יאבד בעיניך את כל היופי אחרי שהית בחוץ. ב. תתכנני מה את עושה עם עצמך בזמן הפנוי שנוצר לך.. בהצלחה

עשיתי אתזה

וחזרתי אחרי חודשיים..אורנג` נתנו לי חבילת גלישה חד פעמית חינם ולא יכלתי לעמוד בפיתוי..ושוב אני פה!

SOFTIS

New member
לא יודעת מה עוזר מבחינה

מקצועית, אבל יש כמה שיטות להגמל מכל דבר וצריך באמת להתייעץ עם גורם מקצועי במקרה שמרגישים מכורים. בכל מקרה, באופן פשוט, לפי דעתי, למלא את החיים בעשייה אמיתית, להיות עסוקים מאוד עם אנשים אמיתיים כדי שהעולם הוירטואלי יקטן. כל אחד צריך לשאול את עצמו למה הוא כאן ומה המטרה שלו ואיך זה ממלא אותו, כשאדם יהיה כנה עם עצמו, הוא יצליח בעז"ה למצוא תחליפים מספיק משמעותיים. מה שברור, צריך עזרה מקצועית.

למעלה