שאלה לגבי עוגיות טחינה ללא חמאה..

  • פותח הנושא duna
  • פורסם בתאריך

duna

New member
שאלה לגבי עוגיות טחינה ללא חמאה..

אני רוצה לעשות עוגיות טחינה אבל לא עם חמאה, יש מצב להחליף במתכון הזה את החמאה במרגרינה או שמן?? מישהי יודעת? אם כן מה הכמות שעלי לשים מרגרינה או שמן?? המתכון: מתכון: עוגיות טחינה/ בני סיידא נימוחות בפה עם שקד קרנצ'י כמויות ל-40 עוגיות חומרים 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 1 כוס טחינה גולמית בטעם טבעי 1 כוס סוכר 200 גרם חמאה רכה 40 חצאי שקדים לקישוט הכנה מערבבים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק אחיד. אם הבצק רך מדי, שומרים כשעה במקרר. מחממים את התנור ל-180 מעלות מחלקים את הבצק ל-40 כדורים ומניחים אותם בתבנית במרווח 5 ס"מ. משטחים מעט ושמים חצי שקד. אופים כ-15 דקות רק עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט, מוציאים מהתבנית ושומרים בקופסה סגורה. מקור: בני סיידא, פורסם באחד הגיליונות של "על השולחן"
 

rivkaman

New member
אני הכנתי אותם עם מחמאה אפשר

גם עם מרגרינה בלי מלח.
 

ניקי ב

New member
בשמן את לא יכולה להחליף

למה מרגרינה? תמיד עדיף חמאה יותר בריא.
 
למעלה