האמת שאצל הערבים יש בחומוס משהו שחסר אצל היהודים
לא יודע
או שברגע ששומעים ערבית ברקע החומוס נהייה יותר טעים
או שיש איזשהו סוד שלא מגלים לנו ( פעם העלילו שהם ....בחומוס, אולי זה הסוד ??)
גם הפיתות אצל הערבים יותר בשרניות וארומטיות והם גם מגישים זיתים ליד
ולא רק בצל חתוך כמו אצל אחינו היהודים.
אני לא אומר שאין יוצאי דופן לשני הכיוונים
כמו למשל בהדונס רמת גן שהוא די בסדר
או חומוס פאדי ברח' הבנקים חיפה שראוי לתואר -הערבי שעושה חומוס
פחות טוב מיהודים ( לא יודע איך המליצו עליו ).