ניפוי קמח

הילית111

New member
ניפוי קמח

אני אופה חובבת
אני רוצה לקנות נפה לניפוי הקמח
אני לא דתייה אבל קראתי קצת בנושא והחלטתי בשביל הבריאות להתחיל לנפות קמח
השאלה היא האם כל קמח מנפים?
איזו נפה מומלצת ?
אני קראתי על נפת משי 70 ויש חשמלי ויש ידני ויש צפוף יותר ופחות
ויש הרבה סוגים
אשמח להמלצה על נפה טובה שנוח לעבוד איתה .
מאיפה כדאי לקנות ?
תודה
 

revavonet

New member
הכל תלוי בכמויות

אם את צריכה קילו אחד בכל פעם, תקני משי וזהו.
אם את תריכה 100 קילו בכל פעם תקני חשמלית.
תקני את זאת שהדתיים קונים, היא צפופה מספיק כדי לסנן חיות.
אני מנפה בה גם קמח מלא.
אני מניחה שקמח מטחינת ריחיים לא עובר בה.
אני מנפה כל קמח.
 

הילית111

New member
תודה


תודה
אני צריכה עד קילו כל פעם
אבל במשך הזמן אולי בתדירות גבוהה יותר
האם ההבדל בין הנפה החשמלית לרגילה הוא גדול ?
איזה נפת משי לקנות הבנתי שיש כל מיני צפיפויות ?
יש סופר חרדי לא רחוק ממני ושם ראיתי נפה כזו פשוטה
לא יודעת אם זה משי
נראה לי גם מאוד זול
אני משתמשת בקמח רגיךל
 

revavonet

New member
החשמלית בטח יקרה ותופסת מקום

אני משתמשת במשי רגילה וזולה.
\בדרך כלל מה שיש בסופר חרדי יהיה בצפיפות גבוהה, אבל תבדקי.
וזה ממש לא חשוב. צריך רק לשים לב שזאת לא מסננת לקוסקוס, חחח
 

NTHR109

New member
אין קשר לדתיה לניפוי קמח לידעתך

שלום לך.
ניפוי הקמח הוא בכדי שיכנס אויר לקמח לפני לישת בצק.
היום לשמחתי אין צורך בנפוי בגלל חרקים ,כמובן עם שומרים את הקמח זמן רב אז רצוי לנפות את הקמח.
היום אפשר להשיג נפות בשלושה או ארבע נפות .
אצלנו בשוק בכרמיאל יש נפות ממתכת כמה שזכור לי יש שלושה בסט ולדעתי הם נהדרים .
אני זוכר מילדות שאמי עליה השלום היתה יושבת שעות ומבררת למשל את האורז או מנפה את הקמח ,אבל היום הכל מגיע נקי ללא כל חשש של תולעים או חרקים.
תרצי לשמור את הקמח זמן רב אפשר לאחסון בכלי אטום .
לבריאות מאיר כרמיאל
 

הילית111

New member
איזה גודל חורים אני צריכה לשימוש ביתי של ניפו

קמח רגיל או תופח ?
תודה
 

NTHR109

New member
הילית שבוע טוב.בהחלט את לא צריכה שלוש

שבוע טוב.
אני מציע לך לקנות אחת פשוטה בשלב ראשון.
יש כאלה מפלסטיק זה יעשה את העבודה.
אולי באיזור שלך יש חנות שתוכלי לקנות.
תמיד נאמר מניסיון לומדים .
בהצלחה
מאיר כרמיאל
 
נ

נווהשאנן

Guest
אל תהיה כל כך בטוח

זה נכון שיש פחות מפעם אבל תמיד צריך להיות עם אצבע על הדופק. אמנם אם המוצרים טריים ע"פ רוב אין בעיה. בסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בטריות
 

ITS TAL

New member
חבל מאד שאתה מטעה

אין דבר כזה היום הכל מגיע נקי,
מבחינת כשרות, צריך לנפות נקודה. וזה כתוב גם על האריזה...

בלי קשר זה גם יותר בריא
ובלי קשר זה גם יוצא יותר אוורירי ופחות דחוס
 
למעלה