דיוני סדרות לסופ"ש

אגב, אני מאוד מאוד שמח

שסוף סוף נותנים גם קו עלילה מוחשי שעוסק בלידיה. כלומר היו לה תפקידים רבים בעבר, אבל זה תמיד היה משהו כמו: לידיה איכשהו מחזירה את פיטר לחיים, לידיה איכשהו חשה שמישהו מת, לידיה יוצאת מדעתה מסיבה כלשהי.
אבל אחרי שתיים וחצי עונות סוף סוף היא בעצם מקבלת איזושהי מידה של שליטה על היכולת שלה וקיבלה סוג של הבנה לגבי מה היא בעצם - אם כי לא ראו שאליסון בודקת בביסטיארי שלה מה זה בעצם אומר באנשי.
*אגב, היה קטע בעונה 1 שבו רואים שלהורים של לידיה (או אבא שלה) אין מושג שהיא מאוד פופולרית בבית ספר וגם מאוד מצליחה מבחינה אקדמית. והם (הוא?) ממש מופתעים מזה. ותמיד חשבתי שזה קשור איכשהו.
ועכשיו עוד נראה שבגלל מה שהיא היא מסומנת על ידי הסוהרסניקים (ככה נקרא להם בינתיים)

אני גם כמובן שמח שסטיילס מקבל עלילה נפרדת וחשובה. הוא תמיד היה חשוב מאוד לעלילה, אפילו כמשני. אבל באמת טוב שהוא עכשיו מקבל עלילה נפרדת ואולי אפילו כזאת שתוביל לעימות מסויים בינו לבין סקוט - זה יכול להיות מאוד מעניין.

לגבי אליסון ואייזק - זכור לי משהו שנאמר שהיה קשר באמת בין השחקנים שלהם.

לפי ויקיפדיה ג'ף באמת כותב הרבה מאוד פרקים, אבל את שני האחרונים ששודרו לא הוא כתב. עדיין הוא אמור לפקח על התסריטים ולוודא שלא תהיה התעלמות בפרק אחד מהתסריט של פרק אחר.

מעניין שלא ממש דובר לגבי מצב הלהקה מבחינת מי אלפא של מי. אייזק היה ביתא של דרק. אבל דרק כבר לא אלפא, סקוט כן אלפא ובכל מקרה היה נראה שאייסק הרבה יותר נאמן לסקוט, אז די ברור שעכשיו אייזק הוא ביתא לסקוט. נאמר במפורש שהתאומים רוצים להיות ביתא לסקוט. אבל מה לגבי דרק? הוא כבר לא אלפא. אני לא יודע אם פיטר עכשיו אלפא שוב, אבל דרק בטח לא ירצה להיות בלהקה שלו. אז האם ייתכן שדרק ישפיל את עצמו ויהיה אלפא לסקוט.
ומה בכלל קרה עם האחות הקטנה של דרק?

אגב, מה דעתך על התאומים - אני ממש לא סגור על דעתי לגביהם והאם אני רוצה שיהפכו להיות חלק קבוע מהסדרה. מצד אחד הם בהחלט נראים לא רע בלי חולצה (ואפילו לא רע עם חולצה). ואני אוהב את הזווית של האח סטרייט - אח הומו (מאוד יאנג אוונג'רז - אבל את בטח לא מכירה). אבל מצד שני יש משהו קצת מאולץ בכל העניין הזה. במיוחד הקשר עם דני, משהו בזה לא מרגיש נכון. אולי בעיקר כי קשה מאוד לדמיין את דאני כדמות ראשית (כלומר ראשית משנית) בסדרה.

וחזרה לנושאי פאקים בסדרה - בסוף המחצית הראשונה של עונה 3 סקוט נכנס לתיכון ורואה את שני התאומים, אחד עם דני ואחד עם לידיה. אבל אז עוברים למחצית החדשה ושניהם לא בתיכון.
אז מה דה פאק?


אבל כן, אני בהחלט ממשיך ראות בהנאה, כי למרות כל הפאקים - ובאמת יש יותר מסדרות ג'אנר אחרות לדעתי, היא עדיין מאוד מהנה. והעלילה החדשה עם האנשי צללים האלו (הסוהרסניקים) והקשר שלה ללידיה, סטיילס, אנשי הזאב ומה שקירה לא תהיה מאוד מעניינת אותי.
 
בדיוק השלמתי פרקים

וזה ממש שיגע אותי, למה הם מתעלמים מהחשמל הזה שהיה לקירה?

גם את כל סיפור גזע העץ הזה לא ממש הבנתי, הבנתי שהוא מכושף/מיסתורי וכו', אבל לא סיימנו איתו לפני הפגרה?

לפי הפרק האחרון פיטר גם כבר לר אלפא כי העינייים שלו היו כחולות, כולם שם קיבלו הורדה בדרגה חוץ מסקוט.

ומה באמת היה הקטע ההזוי הזה עם המקסיקנים? ומי זו ששיחררה אותם? הם יצאו משם וכאילו התעלמו מהעובדה שמישהו הרגע עינה אותם הרבה זמן, ממשיכים למשהו אחר לגמרי, ומה דוקליאן עכשיו? הוא לא מת?

סדרה מעולה, באמת, אבל שיגעו אותי.
 
בדקתי את פרק 12,

כלומר פרק סיום המחצית הראשונה. פשוט זה שגם את זוכרת שדוקליאן מת גרם לי לתהות.
אבל מסתבר שאנחנו פשוט לא זוכרים נכון הנה מה שקרה בקצרה: ג'ניפר (המורה שהסתבר שהיא דרואידית רעה) החזירה לדוקליאן את הראייה שלו כי דרק שיכנעה אותה שהוא צריך לראות אותה, עם כל הצלקות, כדי להבין למה הוא גרם. אבל אז לא נותר לה הרבה כוח וסקוט ודרק עיכבו אותה עד שנגמר ליקוי הירח (שגרם לכך שהם איבדו את הכוחות שלהם). אז היא ניסתה להגן על עצמה עם האבקה השחורה שמגנה מפני אנשי זאב, אבל סקוט עבר את המגן והפך לאלפא. אז הוא איים שהוא יהרוג אותה - כי היא עשתה כל הזמן קסם שאיים להרוג את אמא שלו, אבא של סטיילס ואבא של אליסון - אבל בסוף דוקליאן תקף אותה ובכך הציל את ההורים. לאחר מכן דרק וסקוט החליטו לתת לדוקליאן ללכת מתוך טענה שאמא של דרק אמרה שבעבר דוקליאן היה אדם עם חזון (וראינו באמת שבעבר הוא היה איש של שלום, לפני שסבא של אליסון עיוור אותו).
ואז בסוף הפרק דרק ואחותו הקטנה עוזבים - ולכן הגיוני בעצם זה שבנתיים בעונה הזאת התאומים התייחסו לדירה של דרק כנטושה.

פיטר לדעתי לא היה אלפא מאז שלידיה החזירה אותו לחיים. אבל בפרק 12 בסוף הוא הרג את ג'ניפר (אחרי שכבר חשבנו שדוקליאן הרג אותה) והכריז בקול גדול שהוא האלפא (אם כי לא היה שם אף אחד לשמוע אותו).

הסיפור עם העץ דווקא לא נגמר בפרק 12, אלא רק התחיל. אליסון, סטיילס וסקוט עושים טקס על מנת לגלות איפה העץ כי הם יודעים רק שלשם ג'ניפר לקחה את ההורים שלהם. ודיטון (הוטרינר הדרואיד) אמר להם שהטקס יעורר את העץ ויגרום לכך שהעץ ימשוך עוד יצורים על טבעיים לעיירה.

הקטע עם המקסיקאים עדיין ממש לא ברור. אבל לפחות עצם זה שראינו שב12 דרק עוזב - אומר שייתכן מאוד שהם בכלל לא מהעיירה שלהם. ולכן זה פחות מוזר שפתאום הנחיתו אנשים שאנחנו לא מכירים ושאולי לא נראה שוב.
 
תודה רבה!!


עשית לי סדר, שכחתי לגמרי את כל מה שהיה
תודה!

אני לא זוכרת מתי פיטר איבד את אלפיות (אלפא) שלו, אני רק זוכרת את הפרק של השבוע שהראו שהעיניים שלו כחולות.

הייתי רוצה לראות שיתוף פעולה גדול יותר בין דרק וסקוט, ואהבתי שעכשיו התאומים בצד שלנו, הם תמיד יהיו בליבי בגלל עקרות בית נואשות.
 

didalf

Well-known member
מחשבות פליליות 9X5


אוו היילי
ופויט
הוא עדיין מפחיד אותי

לא הבנתי ממש אבל את פשר החלום של הוץ', כאילו למה היילי ופויט חברים

בהתחלה תהיתי אם יש לזה שמס' הפרק הוא 9X5 והיילי מתה בפרק 5X9 יש קשר לתוכן הפרק, אבל המס' על האוטו בסוף ענה על השאלה שלי
(509905).
ואיך ג'ק גדל
הוא כזה חמוד


ובצד של הצוות, ילדה קצת מטורללת
אבל זה נורא מוכר לי הקטע שהילדה מעדיפה דווקא את האבא שלה למרות שהוא פושע. היה פרק דומה או שזה היה בסדרה אחרת?

בא לי פרק שמתמקד בריד!
 

Y. Welis

New member
In the Flesh. מענייין ומקורי

אהבתי את ההגדרה לזומבים המשוקמים - partially deceased syndrome או PDS...
 

kordilia snake

New member
יומני הערפד 5X12
הרעיון של היוצרים פשוט גאוני,למה לחשוב על עלילה מקורית שאפשר פשוט לחזור על העלילה של עונה 1?
 

LeRanch

New member
בהחלט

וקת'רין בעצמה אומרת שהיא התחזתה לאלנה כל כך הרבה פעמים. איזה טמטום! הרי ברור שאלנה לא נעלמה לחלוטין והיא עדיין שם בפנים..
והכי מגוחך שדיימון שוב רע. כאילו come on!!!!
מה שכן - מזל טוב לזאק רוריג שקיבל בפעם הראשונה בעונה (ואולי בסדרה) יותר מ-2 שורות בפרק. מאט אשכרה הופיע ברוב הפרק! מטורף!

איזה עונה מעפנה!
 

kordilia snake

New member
הבעיה עם מאט בפרק זה שהיו לו מלא סצנות עם טיילר שבאמת לא חסר לאף אחד.והקטעים עם קרוליין והסקס עם קלאוס גרמו לי לפרוץ בצחוק...
 

kordilia snake

New member
שאלה בקשר למקוריים ויומני הערפד
ספוילר לפרק האחרון של יומני הערפד




טיילר אמר שקלאוס קרע לו את הצורה כשהוא היה בניו אורלינס,כבר הראו את זה ב"המקוריים"?במידה וכן מה קלאוס עשה לו?(ובאיזה פרק).
 

LeRanch

New member


אכן הראו - טיילר הופיע בשני פרקים של The Originals (פרקים 7-8) וקלאוס עשה לו את המוות (מכות, התעללויות ושאר ירקות).
 

kordilia snake

New member
תודה
אם יהיה לי זמן וכוח לראות את קלאוס יותר מכמה דקות רצוף,אני אנסה לראות את הפרקים האלו.
 

snirf

Active member
הגיע הזמן להוריד לה את השאלטר

אבל זה לא יקרה, והיא תמשיך לעוד עונה ותצלול לתהומות יותר עמוקים...זהו, מוצתה!
 
החץ 21

ואי באיזה מתח נגמר פרק הקודם
כל הרעים ואבא שלה העקיפו אותם במחנה שבאי (אגב כבר ציינתי שאני אוהבת את שלושתם באי כן אפילו את אוליבר )

בכל אופן בגלל שכל פרק הם מראים קטעים מאי וקטעים מהווה אמרתי לעצמי זהו עכשיו הם לא יצליחו להתחמק

ואנחנו נראה איך הם יוצאים מזה בצורה אלגנטית

אבל אז לתדהמתי הרבה
הם החליטו לראות קטעים שקדמו לקטעים באי

אבל בסדר אהבתי את קטעים אלו כי סוף סוף הבנתי מה מיזם הזה שגורם לכל הצרות
והיה משונה לראות את תגובה של מוירה לפני 5 שנים ועכשיו

בכל אופן הדבר היחיד שהפריע לי זה שאני מבינה שלורל ואוליבר כן אומרים להיות זוג של הסדרה


בכל אופן שבוע הבא מתחילה העונה 2
 
אלמנטרי עונה 2 6 7

שני פרקים אלו היו יפים
אהבתי שרלוק אמר למפקדאם תרגיש צורך לדבר אני אדאג שווסטון תהיה פנויה בשבילך


בפרק 7 אהבתי את כל מה שהוא אמר על הסמים
אין רק להסתכל לו עיניים זה עושה לי קווץ' בלב
ואהבתי שהוא קינא לווסטון
ושיחה באוטו הוא כל כך שלדון מהמפץ
ועוד ציטוטים טובים

Sherlock Holmes: "Old acquaintance", are you joking?

Sherlock Holmes: Do you see, finally, the magnitude of the favour that I did for you?

Sherlock Holmes: So you've become a horse pimp? How fitting.

Sherlock Holmes: The man has never met a cliché he didn't have a head-on collision with.

Mycroft Holmes: You think conversations an indulgence?
Sherlock Holmes: The meal itself is an indulgence, conversation is an annoyance in an indulgence.

Sherlock Holmes: You had sex with my brother... willingly?
 
למעלה