בשר הודו טחון, מה אפשר לעשות איתו??

לינדה7

New member
הנה קבלת מאילנית ואושרת רעיונות ...


קציצות עם רוטב עגבניות או פיטריות...

אני ממליצה לך להכניס לעיסה פירה זה מרכך ומוסיף טעם מיוחד כך לא יוצא לך יבש.

בהצלחה ספרי איך יצא

לינדה
 

ninga 3

New member
קציצות נפלאות של אמא בוצי


קציצות ברוטב עם עלי דפנה של אמא בוצי... גילה
18/3/2005 18:34

250 גר’ חזה עוף טחון
250 גר’ חזה הודו טחון
בצל גדול קצוץ דק- להזהיב במעט שמן.
2 ביצים מופרדות [חלבונים להקציף ולהוסיף בסוף - זה אוורירי מאוד]
פירורי לחם - כ- 4 כפות
פלפל, מלח, מעט סוכר [את הסוכר אפשר להוסיף לחלבונים בהקצפה]
כף גדושה רסק עגבניות..
*לערבב את כל החומרים לקפל בסוף את הקצף, ורצוי להשהות לילה במקרר - מכוסה.

למחרת - בסיר עמוק ורחב כ- 31/2 כוסות מיי ברז.
3-4 עלי דפנה
3-4 פלפל אנגלי - שלם.
סוכר או דאייטיפ, מלח,
~ 3 כפות גדושות רסק עגבניות, להביא לרתיחה ולהנמיך הלהבה (הרוטב צריך להיות קצת סמיך, ואם לא סמיך יש להוסיף רסק בהתאם)
~עגבניה בשלה ואדומה מגוררת(מניסיוני למדתי שבכל רוטב עגבניות עם רסק מוכן אני מוסיפה עגניה אחת/שתיים מגוררות, תלוי בגודל הרוטב)
~במקביל להזהיב את הקציצות ולהכניס לרוטב המבעבע
~להביא לרתיחה ולהנמיך האש, לבשל כחצי שעה...ולהנות.
תהנו...
גילה
 
למעלה