סבתא רותרות
New member
רובן קרלה, מיטה, ברלין - אכזבה.
אחרי המלצה פה בפורום שהתבססה על המלצה של אסי עזר, עברנו שם בסביבה היום והחלטנו להיכנס. עזר טען שזה 'ההמבורגר הכי טוב שתאכלו בחיים'...אז לא ננסה? המסקנה - מזל שהוא מגיש את האח הגדול ולא שופט במאסטר שף.
המקום שייך לישראלי ולאיטלקי. עד השעה 1800 מוגשים רק המבורגר וסנדוויץ' רובן. אחרי 1800 זה הופך למקום של בשר עם סטייקים בחיתוכים שונים, בהשפעה איטלקית.
כשנכנסנו בסביבות 1700, המקום היה ריק. למרות זאת לקח זמן רב עד שהמנות הוגשו לנו.
סנדוייץ הרובן הורכב מקורנביף מוצלח, תוצרת בית. המינוס - את הבשר הטוב עוטפים 2 טוסטים יבשים במקום 2 פרוסות לחם שיפון טרי.
ההמבורגר - יש רגיל 200 גרם ב-12 אירו ועם תוספות, המשתנות מדי שבוע ב-15. השבוע התוספות היו פרוסות בייקון קריספי [שלא היו קריספי], גבינת חאודה [שלא נמסה], עגבניות וכרוב אדום. כל זה בתוך לחמנייה, שוב טוסט, במקום לחמניה רכה שתספוג ותעטוף הכל. גם הקציצה עצמה הייתה מפורקת, 'מושית' מדי וממש לא 'הכי טובה שאכלתי'. כתוספת היו צ'יפסים עם המון פוטנציאל, מהסוג הטרי הנחתך במקום לגפרורים, כמו בפריז. אבל הם לא היו פריכים ושחומים מדי מהסוג עליו עונים בבראסרי, התפוחי אדמה מתוקים מדי בעונה הזו...חבל.
ואז היה קטע קטן עם החשבון, קטע כל כך ישראלי [ואני אומרת זאת בצער]. על דף תפריט הצהריים שקיבלנו נאמר שכל מי שמזמין מנה עיקרית זכאי לשתייה קלה באירו וחצי. כך גם נכתב בתפריט שלהם באתר.
בחשבון כמובן הופיע המחיר המלא, 2.5 אירו. הפניתי בחיוך את תשומת לב האחמ"ש.מלצר הישראלי לטעות והוא אמר לי, לא, זו לא טעות, המבצע על השתייה הוא רק למי שמזמין המבורגר רגיל....איפה ההיגיון כשההמבורגר עם התוספות עולה משמעותית יותר? אבל לא התווכחתי. ואז חברתי מפנה את תשומת ליבי שכתוב בתפריט שקיבלנו, באותיות מודגשות, שכל מי שמזמין כל מנה מהתפריט [כולה 3 מנות, כן..] זכאי לשתייה קלה בהנחה. קראתי לידידנו שוב והראיתי לו.
הוא היה במבוכה קלה אך מיד התעשת ואמר, כן, אבל זה לא תקף בוויקאנד. רבעק, כל 2 דקות תמציא תירוץ אחר? ואם זה לא תקף בוויקאנד תנו בוויקאנד תפריט בו זה לא כתוב.
זה באמת כסף קטן, אבל שיטת ה'מצליח' הרגיזה אותי. למה זה טוב? הזכיר לי את תשלום האבטחה בארץ. אבל בברלין? ארץ הייקים? מסתבר שגם שם ישראלי נשאר ישראלי.
לסיכום, אולי בערב זה מקום מאד מוצלח, אבל ההמבורגר בהחלט לא היה חוויה. לא מומלץ.
אחרי המלצה פה בפורום שהתבססה על המלצה של אסי עזר, עברנו שם בסביבה היום והחלטנו להיכנס. עזר טען שזה 'ההמבורגר הכי טוב שתאכלו בחיים'...אז לא ננסה? המסקנה - מזל שהוא מגיש את האח הגדול ולא שופט במאסטר שף.
המקום שייך לישראלי ולאיטלקי. עד השעה 1800 מוגשים רק המבורגר וסנדוויץ' רובן. אחרי 1800 זה הופך למקום של בשר עם סטייקים בחיתוכים שונים, בהשפעה איטלקית.
כשנכנסנו בסביבות 1700, המקום היה ריק. למרות זאת לקח זמן רב עד שהמנות הוגשו לנו.
סנדוייץ הרובן הורכב מקורנביף מוצלח, תוצרת בית. המינוס - את הבשר הטוב עוטפים 2 טוסטים יבשים במקום 2 פרוסות לחם שיפון טרי.
ההמבורגר - יש רגיל 200 גרם ב-12 אירו ועם תוספות, המשתנות מדי שבוע ב-15. השבוע התוספות היו פרוסות בייקון קריספי [שלא היו קריספי], גבינת חאודה [שלא נמסה], עגבניות וכרוב אדום. כל זה בתוך לחמנייה, שוב טוסט, במקום לחמניה רכה שתספוג ותעטוף הכל. גם הקציצה עצמה הייתה מפורקת, 'מושית' מדי וממש לא 'הכי טובה שאכלתי'. כתוספת היו צ'יפסים עם המון פוטנציאל, מהסוג הטרי הנחתך במקום לגפרורים, כמו בפריז. אבל הם לא היו פריכים ושחומים מדי מהסוג עליו עונים בבראסרי, התפוחי אדמה מתוקים מדי בעונה הזו...חבל.
ואז היה קטע קטן עם החשבון, קטע כל כך ישראלי [ואני אומרת זאת בצער]. על דף תפריט הצהריים שקיבלנו נאמר שכל מי שמזמין מנה עיקרית זכאי לשתייה קלה באירו וחצי. כך גם נכתב בתפריט שלהם באתר.
בחשבון כמובן הופיע המחיר המלא, 2.5 אירו. הפניתי בחיוך את תשומת לב האחמ"ש.מלצר הישראלי לטעות והוא אמר לי, לא, זו לא טעות, המבצע על השתייה הוא רק למי שמזמין המבורגר רגיל....איפה ההיגיון כשההמבורגר עם התוספות עולה משמעותית יותר? אבל לא התווכחתי. ואז חברתי מפנה את תשומת ליבי שכתוב בתפריט שקיבלנו, באותיות מודגשות, שכל מי שמזמין כל מנה מהתפריט [כולה 3 מנות, כן..] זכאי לשתייה קלה בהנחה. קראתי לידידנו שוב והראיתי לו.
הוא היה במבוכה קלה אך מיד התעשת ואמר, כן, אבל זה לא תקף בוויקאנד. רבעק, כל 2 דקות תמציא תירוץ אחר? ואם זה לא תקף בוויקאנד תנו בוויקאנד תפריט בו זה לא כתוב.
זה באמת כסף קטן, אבל שיטת ה'מצליח' הרגיזה אותי. למה זה טוב? הזכיר לי את תשלום האבטחה בארץ. אבל בברלין? ארץ הייקים? מסתבר שגם שם ישראלי נשאר ישראלי.
לסיכום, אולי בערב זה מקום מאד מוצלח, אבל ההמבורגר בהחלט לא היה חוויה. לא מומלץ.