אהלן, צריכה עזרה לגבי מסעדה כשרה באיזור טבעון

אהלן, צריכה עזרה לגבי מסעדה כשרה באיזור טבעון

שלום לכם,
אני מחפשת מסעדה נחמדה באיזור טבעון/נשר/יקנעם שתהיה כשרה בשרית אבל שיהיו גם מנות צמחוניות מגוונות.
לצערי הרוב זה על האש, אל גאוצ'ו ושיפודי התקווה כאלו שיש בהם רק צ'יפס וסלט ירקות מבחינת הצמחונים שבינינו...... אשמח להצעות


תודה ושנה טובה לכולם
 
טנדוקה ביקנעם מושבה

אנחנו לא היינו. אבל אנשים שעובדים איתי , חלקם אוכלי כשר וחלקם מארחים עמיתים לעבודה אוכלי כשר, טוענים שהמקום בהחלט מוצלח.

לבדוק שעות פתיחה - יש שם איזה קאצ' אם אני לא טועה. לא זוכרת בדיוק.
 

pix37

New member
תצטרכו להתפשר על משהו

או מיקום, או כשרות, או בשריות, מאחר ואני לא חושב שיש מקום בסביבה המשלב את כל השלוש (לא לדבר על מנות ראויות לצמחונים)

אם תהיו מוכנים לוותר על המיקום אז שתי החלופות הכשרות בשריות עם מנות כלשהן לצמחונים הן BP בצמת קרית אתא ו-"שוקה" מסעדת שף בצמת קרית חיים, שתיהן המסעדות שמושכות אליהן את שומרי הכשרות באזור (בשוקה לא אכלתי וב- BP אכלתי לפני שנים כך שדעתי עליהן לא רלוונטית)

אם תהיו מוכנים להתפשר על הכשרות את ככל הנראה לימוזין ואל באבור יתנו את התמורה הטובה ביותר לכסף - באל באבור יש כשרות מוסלמית (הבשר חלאל - אבל צריך לוודא שאין מוצרי חלב במוצרים הבשריים), לימוזין פתוחה בשבת אך הבשר אינו מוכשר, סביר שעושים שימוש בחמאה בתהליך הצליה אך הם לא מגישים חזיר.

ההמלצה שלי - היא לוותר דווקא על הדרישה לבשר ולהזמין מקום בברונו במרכז טבעון - מדובר בביסטרו חלבי כשר עם טבח שיודע מה שהוא עושה, הם (גם מגישים מנות דגים למי שחייב להרוג משהו כדי להרגיש שבע) - אבל האוכל שלהם נהדר, טרי וטעים אשר מצליח להסתדר מצוין עם דרישות הכשרות בלי ויתורים כואבים ותחליפים נחותים. ואם תגיעו באמצע השבוע ולא בשישי בבוקר גם השרות לרוב מצטיין.
 
אכן נצטרך להתפשר...... תודה על התגובה המפורטת

הBP בהחלט נחמדה בעיניי, המשפחה פחות אהבה בגלל שחשוך שם ולא נרשמה התלהבות מהאוכל.

רשמתי לפניי את "שוקה", נשמעת מקום ששווה לבדוק.

תודה, יום טוב
 
חלבי אבל נחמד וכשר

מרכז המבקרים של יקב התשבי בדרך בין זיכרון לבנימינה.
הבנתי שלאחרונה יש להם שף גרמני חדש עם הפתעות.
 

salo22

New member
אי אפשר

"לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה"
או איך שאומרים את זה.. אני חושב שברגע שמדובר בכשרה בשרית, מעטות מאוד, אם בכלל, הן המסעדות בארץ שיהיו מסוגלות לעשות מטבח צימחוני מעניין ומוצלח. לגבי שוקה, לצערינו אין כאן המלצות רלוונטיות וענייניות, כך שקשה להגיד מה יכול להיות הכיוון שם.
 

passioneta

New member
למרות שאין סיבה אמיתית לזה, סתם חוסר רצון

או מחשבה. יתכן שהטרנד הצמחוני יביא לכך מזור.
 

pix37

New member
צודקת לחלוטין - הניתוק בין המטבח הכשר לצמחוני

מטופש, מלאכותי ולא ממש מובן.
האוכל העממי המסורתי (הכשר) הוא בד"כ צמחוני - ורק בחגים אכלו בשר / דגים
משום מה המנות העממיות הצמחוניות הולכות ונזנחות ורק מנות הבשריות מוגשות במסעדות הכשרות וחבל.
 
למעלה