ככה כמה תיקונים למתכון
א. הבשר שהומלץ לך מתאים רק זה לא נכון לגבי השומן גם אם לא רואים את השומן בבשר הצוואר זה לא אומר שאין שומן בשר הצוואר מכיל בין 18% ל22% שומן וכך גם מכסה הסטייק ב. אין להוסיף שמן לבשר בשום נשלב ג. אין להוסיף סודה למתכון ד. יחס הבצל לא מתאים לכמות הבשר(יותר מדי בצל) אני מוסיף 1 כפית אבקת מרק עוף, מכיוון שלאחר נסיונות רבים זה הטעם שהלקוחות אוהבים, למרות שחלקם שוללים שימוש באבקה, במבחן טעימות ההמבורגרים עם האבקה ניצח בקלות. שורה תחתונה המון מתכוני המבורגר רצים ברשת ולא כולם מדויקים במתכוון, בטוח שיש עוד מתכונים מוצלחים ואולי יותר משלי, אבל אני מדבר וכותב מנסיון בדוק. בהצלחה.