מתכון - המבורגרים - הכנסת סודה לבשר

ronenm30

New member
מתכון - המבורגרים - הכנסת סודה לבשר

שלום רב, הייתי בסדנת בישול לפני כמה חודשים ויש מתכון להכנת המבורגרים, במתכון רשום (חצי כוס סודה) הכוונה לסודה לאפייה? או סודה רגיל כמו ששותים? תודה, רונן
 

SoniG

New member
סודה לשתיה

כמות כזו של סודה לאפייה תהרוג לך את ההמבורגרים.
 

צלשף

New member
אני מצטער אבל אין לי מוסג מי לימד אותך להוסיף

להמבורגר כל סודה שהיא, לא נוזל ולא אבקה, המבורגר צריך להיות מוכן ללא תוספת סודה ודחוס קלות. את הסודה תשמרי להכנת קבבים רומנים בהצלחה
 

צלשף

New member
ככה כמה תיקונים למתכון

א. הבשר שהומלץ לך מתאים רק זה לא נכון לגבי השומן גם אם לא רואים את השומן בבשר הצוואר זה לא אומר שאין שומן בשר הצוואר מכיל בין 18% ל22% שומן וכך גם מכסה הסטייק ב. אין להוסיף שמן לבשר בשום נשלב ג. אין להוסיף סודה למתכון ד. יחס הבצל לא מתאים לכמות הבשר(יותר מדי בצל) אני מוסיף 1 כפית אבקת מרק עוף, מכיוון שלאחר נסיונות רבים זה הטעם שהלקוחות אוהבים, למרות שחלקם שוללים שימוש באבקה, במבחן טעימות ההמבורגרים עם האבקה ניצח בקלות. שורה תחתונה המון מתכוני המבורגר רצים ברשת ולא כולם מדויקים במתכוון, בטוח שיש עוד מתכונים מוצלחים ואולי יותר משלי, אבל אני מדבר וכותב מנסיון בדוק. בהצלחה.
 
למעלה