כן אני יודע קבלי מתכון
המצרכים: 1 ראש כרוב חלוט ומופרד לעלים ללא הקטע הגס. 2 כוסות אורז שטוף כמה דקות תחת מים זורמים ולאחר מכן מושרה חצי שעה בקערת מים. למלית: 100 גרם שומן כבש קצוץ דק 1/2 1 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל אנגלי טחון 1/2 כפית בהרט 1/4 כפית הל טחון 1/4 כפית קינמון לבישול: 10 שיני שום פרוסים דק מיץ משני לימונים 1/4 כוס שמן צמחי (לא זית) מים עד כיסוי אופן ההכנה: לסנן את האורז ולהעביר לקערה, להוסיף את כל המצרכי המילוי ולערבב להניח עלה כרוב על מישטח עבודה, לניח מעט מילו לאורך העלה ממש פס דק של מילוי, להתחיל לגלגל תוך כדי גלגול להסוף את השולים פנימה כך שיווצר גליל צר, להניח בתחתית סיר את ליבת הכרוב קצוץ ומעל לסדר בצפיפות את הממולאים, תוך כדי סידור הממולאים להכניס בין פרוסות השום, לאחר מכן להוסיף את השמן להניח מעל צלחת להוסיף מים כ-1 ס"מ מעל הממולאים ולהניח על הצלחת פינג'ן עם מים ליצור משקולת. להביא לרתיחה להנמיך את האש ולבשל כשעה, לאחר מכן להסיר את הפינג'ן והצלחת להוסיף מיץ לימון ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה עד שרוב הנוזלים מתאדים. להמתין עד שמתקרר מעט ולהגיש. בהצלחה ובתאבון.