טובה, לא בטוחה ששכנזה. לנו (העדנים)
יש משהו דומה לזלביה - נקרא עישאר. ומכינים אותו תמיד בלי ביצה, והנה קרובת משפחה שלי מספרת לי שהיא מוסיפה ביצה. כנראה שיש כמה גרסאות. אני, בכל אופן, מכינה בלי ביצה. ולמה כל הדברים הטעימים משמיניםםםםםם!!!! למה???? טובה, תודה רבה על ההזמנה. (אני מנצלשת ומתייחסת כאן לשרשור אחר). אם המאפייה שאת עובדת בה כל כך יקרה - איך בכל זאת היא ממשיכה למכור? אני מניחה שאנשים קונים בכל זאת - אז אם אזדמן לשם, בכל זאת אנסה לקחת תיק קטן לכסף, ותרמיל לתוצרים