שלום - אולי מישיהי מכינה -זלביה?

ורדית55

New member
שלום - אולי מישיהי מכינה -זלביה?

ויכולה לתת לי מתכון לחצי קילו?תודה
 

נמושקה1

New member
ורדית כנסי מתכון

חצי קילו קמח 25 גרם שמרים כפית וחצי מלח כפית וחצי סוכר 2 כוסות מים(אולי קצת יותר) אופן ההכנה לערבב את הקמח סוכר ומלח להוסיף מים חמימים ללוש בצק נוזלי לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את נפחו. לקחת בצק בידיים רטובות ולשים בשמן.(זהירות מהשמן ) בהצלחה
טובה
 

ורדית55

New member
תודה רבה. לא אשכח את המתכון שלך

לפיתות בגריל חשמלי-מעולות-מעולות .בטוחה שגם הזלביה תצא משגע.תודה
 

נמושקה1

New member
לא להוסיף ביצה

וכפית וחצי מלח כפית לא בהריון זה לא הרבה. ותודה לך על הפרגון
טובה
 

ורדית55

New member
לנמושקה-יצא מדהים

אבל בסוף הוספתי ביצה ,והבצק יצא משגע .לי יצא לשים 2 כוסות מים.תודה
 

נמושקה1

New member
ורדית שיכנזת את הג'לביה


שמחה שהצלחת
.לא שמעתי מתכון שלו עם ביצה חידוש
כשהכנתי בלי ביצה יוצא גם מדהים.
טובה
 

ורדית55

New member
תודה - דרך אגב-גם לקובנה אני מוסיפה ביצה

ראיתי באיזה תוכנית של אהרוני עם הסבתא התימניה שזכתה מקום 1 שכך עושה.זה עושה פלאים לבצק.
 

רותי410

New member
טובה, לא בטוחה ששכנזה. לנו (העדנים)

יש משהו דומה לזלביה - נקרא עישאר. ומכינים אותו תמיד בלי ביצה, והנה קרובת משפחה שלי מספרת לי שהיא מוסיפה ביצה. כנראה שיש כמה גרסאות. אני, בכל אופן, מכינה בלי ביצה. ולמה כל הדברים הטעימים משמיניםםםםםם!!!! למה???? טובה, תודה רבה על ההזמנה. (אני מנצלשת ומתייחסת כאן לשרשור אחר). אם המאפייה שאת עובדת בה כל כך יקרה - איך בכל זאת היא ממשיכה למכור? אני מניחה שאנשים קונים בכל זאת - אז אם אזדמן לשם, בכל זאת אנסה לקחת תיק קטן לכסף, ותרמיל לתוצרים
 

נמושקה1

New member
נו רותי שיהיה עם ביצה
העיקר טעים

רותי המאפים יקרים וממשיכים לקנות כי היום יש יותר מודעות לקמח חיטה מלאה וכוסמין. וגם מעידה שיש דברים טעימים. תגיעי תקני ותהני.
נשתמע
טובה
 
למעלה