באמת הייתי צריכה לכתוב בלילה ולא בצק
ולי יש דוקא מתכון בלי בירה של דליה פן-לרר והוא תמיד מצליח לי טוב. 150 גרם קמח, 1 כוס מי סודה קרים מאד (250מ"ל) (אני מניחה שאפשר במקום זאת בירה - אבל אני משתמשת במים קרים וקצת סודה לשתיה) רבע עד חצי כפית מלח. 1 חלמון ביצה או ביצה שלמה (לא חובה) אני משתמשת בבלילה הזאת לכל מיני ירקות , טבעות בצל, פלחי תפוחי אדמה שבישלתי קודם חצי בישול במיקרו, כרובית וברוקולי כמובן ואפילו רצועות חזה עוף יוצא נהדר.