כרובית מטוגנת-איך עושים?

ענת67651

New member
כרובית מטוגנת-איך עושים?

האם לטגן כמו שניצל? קמח-ביצה-ופרורי לחם? איזה תיבול שמים? ראיתי שיש ששמים כרובית בסיר עם מים ומרתיחים את הכרובית ויש שהמים רותחים שמים את הכרובית ל-10 דקות בערך. מה הנכון יותר? אני רוצה שהכרובית לא תצא סמרטוטית כזאת. תודה
 
בדיוק כמו שאמרת...

להרתיח מים ממולחים מעט.. כאשר רותח הכניסי את הערובית ובשלי למשך 10 דק' (לא יותר כי יהיה קשה לטגן אח"כ..) את יכולה גם לצפות כמו שניצל אני אישית מצפה רק בקמח וביצה.. מטגנת וזהו..
 

יוכי68

New member
אני מוסיפה מלח ופלפל ומעט כמון לביצה הטרופה

מצפה בקמח ולאחר מכן בביצה מתובלת ומטגנת משני הצדדים....אוהבתתתתתתתתתתתתתתת!
 

ענת67651

New member
תודה בנות-יש הבדל -אם קודם טובלים ביצה-קמח

או קמח ביצה? ראיתי ששתיכן עושות כך.תבורכו
 

יוכי68

New member
לא כדאי לשים ביצה ולאחר מכן קמח אלא להיפך

כשמדובר בפירורי לחם אז שמים קודם ביצה ואח"כ פירורי לחם.
 
אני התחלתי לאפות אותה - לפי המתכון של אמא

אווזה חולטת אותה מעט במים רותחים (5-7 דקות) מוצאים סופגים נוזלים עם מגבת טובלים בביצה עם תבלנים אני עושה מלך פלפל שחור ומעט פפריקה מתוקה ואחר כך פרורי לחם מסדרים בתבנית אפיה מרססים עם מעט שמן מכל הכיוונים אופים בחום של 200 מעלות בערך 20 דקות הרבה יותר בריא ובדיוק בטעם של מטגנת
 
ואני מכינה כרובית מטוגנת בלי לבשל

את הכרובית בכלל וטובלת אותה בבצק טמפורה ויוצא הכי טעים. למדתי את זה מחברה הודית בניו דלהי.
 

מאיוש י

New member
טמפורה זוהי בלילה על בסיס בירה

אין לי כרגע מתכון בהישג יד .אבל בגוגל תמצאי
 
באמת הייתי צריכה לכתוב בלילה ולא בצק

ולי יש דוקא מתכון בלי בירה של דליה פן-לרר והוא תמיד מצליח לי טוב. 150 גרם קמח, 1 כוס מי סודה קרים מאד (250מ"ל) (אני מניחה שאפשר במקום זאת בירה - אבל אני משתמשת במים קרים וקצת סודה לשתיה) רבע עד חצי כפית מלח. 1 חלמון ביצה או ביצה שלמה (לא חובה) אני משתמשת בבלילה הזאת לכל מיני ירקות , טבעות בצל, פלחי תפוחי אדמה שבישלתי קודם חצי בישול במיקרו, כרובית וברוקולי כמובן ואפילו רצועות חזה עוף יוצא נהדר.
 
למעלה