Eurovision In Concert 2018: מופע הקידום הגדול

E u r o b o y

New member
Eurovision In Concert 2018: מופע הקידום הגדול

הערב ייערך באמסטרדם שבהולנד אירוע הקידום הגדול ביותר לפני הדבר האמיתי - אירוויזיון 2018 בליסבון, שייצא לדרך בעוד פחות מחודש:
Eurovision In Concert 2018

32 אמנים מתוך 43 (כמעט כל המתחרים באירוויזיון השנה בליסבון), יופיעו הערב באמסטרדם ויבצעו את השירים שלהם לתחרות השנה - בהם גם נטע שלנו
, שתבצע בפעם השנייה את "Toy" בלייב.

רשימת המדינות שנציגיהן יופיעו הערב באמסטרדם:

ישראל

צ'כיה
שבדיה
מולדובה
פינלנד
ספרד
הולנד
בלארוס
אלבניה
סלובניה
דנמרק
בולגריה
אוקראינה
צרפת
בלגיה
סרביה
מלטה
אוסטריה
סן מרינו
אירלנד
מקדוניה
מונטנגרו
הונגריה
איסלנד
אוסטרליה
ליטא
ארמניה
גרמניה
פולין
בריטניה
שוויץ
לטביה

באירוע ישתתפו גם זוכת אירוויזיון 1986 מבלגיה, Sandra Kim, והצמד שייצג את הולנד באירוויזיון 1996, Maxine & Franklin Brown. את הערב תנחה בין היתר נציגת הולנד ב-1998 ו-2007, Edsilia Rombley.

שידור האירוע: ייתכן שיועבר שידור לייב של האירוע החל מ-20:00 שעוננו, מומלץ לעקוב אחרי עמוד הפייסבוק של האירוע ולבדוק. במידה ולא יועבר שידור חי - ההופעות יועלו בזו אחר זו לאתר הרשמי של האירוע ולעמוד היוטיוב של WIWIBLOGGS

בהצלחה לנטע וישראל הערב

shay1810

New member
הגיע הרגע הגדול של נטע - בהצלחה!

מקווה מאוד שתפציץ.

Rori90

New member
ממש מקווה שנטע תפציץ או לפחות תיתן הופעה טובה יותר היום

בולגריה מתחזקת מאוד בסקרים ביממה האחרונה ויש מצב טוב שאחרי ההופעות היום היא תדיח את ישראל מהצמרת. כמובן שיכול להיות שזו תהיה ירידה לצורך עלייה אך מקווה שהיום ההופעה תהיה הרבה יותר טובה

אתמול היה אירוע נוסף שלהם

עם בין היתר נתן טרנט ואן-מארי דוד
ועוד אורח שמגיע היום הוא קריסטיאן קוסטוב.
לדעתי זו השנה שבה להולנדים יש את האחוז הקטן ביותר של המשתתפים שעשו קידום מאז שהם נכנסו לכותרת "אירוע הקידום הכי גדול".
וכל שנה מחדש אני נדהם מכמות החובבים שנוסעים לשם, זה נכון שבלטביה ובישראל היו כמה תיירים שבאו (בבריטניה לא ראיתי בכלל) אבל להולנד באים המון אנשים ואני לא מתכוון לעיתונאים.
לכל השירים פה יש כבר הופעה אחת חיה לפחות אז אין מדינה שמאוד מסקרנת
אבל אני מחכה לאוקראינה, אלבניה ולמקדוניה בעיקר.
(המדינות היחידות שאין להם הופעה חיה: קפריסין, יוון וקרואטיה)
במידה ולא יהיה שידור רשמי (ואני לא חושב שיהיה) אני מאמין שגם פה אנשים ימצאו דרך לשדר כמו בבריטניה.

The SummerOf86

New member
קישור ללייב של יוון

לא ברור לי מה זו בדיוק ההופעה הזו, ושני הסרטונים לא מלאים, אבל הנה הצצה קטנה:

פלייבק מלא

הבנתי מכמה יוונים שבחיים לא תהיה שירה חיה בשום אירוע של הערוץ הזה (MAD)

Mans Zelmerlow

New member
הכל קשור לוותק, מיתוג ושיווק

האירוע באמסטרדם יותר ותיק מ- ISRAEL CALLING. השיווק שההולנדים עושים הרבה יותר חזק, עצם זה שהשם EUROVISION מופיע בטייטל, זה כבר משנה משהו מאשר ISRAEL CALLING אבל זה המיקרו, במאקרו משרד התיירות הישראלי צריך להשקיע ולעבוד עוד יותר קשה להבאת תיירות לישראל ואז זה גם ישפיע על הופעות מסוג זה.
חוץ מזה, אי אפשר להתעלם מהמיקום הגיאוגרפי של הולנד ביחס לישראל.

קיבלתי את הרושם שהולנד זה בעיקר 4 אנשים שעובדים קשה

בעוד בישראל יש את טלי אשכולי+10 חסויות שונות
לא ראיתי אצל ההולנדים יותר מידי שיתופי פעולה (בלטביה לעומת זאת יש גם הרבה).
ואם מדברים על וותק אז איך המופע הבריטי שהוא אחד הראשונים שהתקיימו ירד למקום רביעי במספר המגיעים וכמעט לא רואים בו תיירים מחוץ לבריטניה.

בעידן הLow cost המחירים והמרחק לא משמעותיים

נדמה לי שהמיתוג החשוב ביותר הוא לא מה שמשרד התיירות יעשה אלא הוא מה שהיו טיוב והרשתות החברתיות עושות.
השנה היה משהו חדש ואפילו תקדים, שלא הכירו ולא הבינו עד הסוף מה זה. חוסר הבנה בגלל תקדימיות יוצר חוסר ביטחון. במידה והאירוע ייערך בשנה הבאה בכיכר רבין, כבר יהיו סימוכין מ-2018, שיביאו לתל אביב תיירים במיוחד.
מספיק שוופי גולדברג מויוי בלוג אומר שתל אביב was amazing וזה נצרב אצל ברנרד ממינכן ואצל יוהאן מזלצבורג בתודעה, מה שיביא אותם לכיכר רבין בעתיד.

כוכבית מכסף

Well-known member
לדעתי היה גם קשר ישיר לעובדה שהשיר שלנו הוא שיר חזק השנה

כלומר אם זה היה שיר שלא היה עליו שום באזז ברשת,
אם זה היה שיר שבהימורים היה מגיע איכשהו לאמצע/סוף הטבלה
לא היו מגיעים כל כך הרבה אנשים לכיכר, ולא היה כזה טירוף סביב היח"צ של האירוע..

צוות Kuss

New member
בואו לא נתבלבל - הסימן הכי חזק לכך שישראל תנצח השנה הוא

אני

אני
כידוע הייתי היחיד שחזה את נצחונו של סלבדור שנה שעברה ואת התרסקותו של זימרי איב בעוד שכולם לעגו לי והטילו בי מום. ולא זו אף זו, אני
הייתי גם זה שחזה את נצחון רוסיה ב-2016, איטליה ב-2015, ארמניה ב-2014, נורבגיה ב-2013, סרביה ב-2012, צרפת ב-2011, אזרביג'אן ב-2010 וצרפת ב-2009.

אז אם אני
אומר - אני
גם יודע.

רמי אב

New member
אני גם ניחשתי שהשיר של פורטוגל ינצח בשנה שעברה

כי הוא היה מיוחד. ולא התנשף בביצוע השיר.
גם השיר של נטע הוא מיוחד, אבל אם היא תעשה בושות של התנשפות גם היום בערב, אז כנראה שהיא לא תנצח השנה באירוויזיון.

צוות Kuss

New member
אין מה להשוות בין סלבדור לנטע

כלומר אם סלבדור היה משתתף השנה אז לנטע לא היה שום סיכוי ווטסואבר לנצח. נטע נהנית מן ההפקר, כלומר אין אף שיר השנה שמהווה תחרות, לפחות לא בגרסת הסטודיו. לכן נטע צריכה לספק הופעת LIVE מושלמת ולהתחיל להרגיע עם כל התירוצים שלא עושים רושם על אף אחד.

אני חושב שנטע התנשפה כי היא אילתרה, בגלל כיכר רבין

מזכיר איך אימרי בשנה שעברה במועדון התיאטרון היה היחיד שלא ביצע בכלל את השיר שלו. הוא חירטט, אבל לא שר - כי הוא היה במגרש הביתי.
נטע הופיעה מול קהל שמכיר את השיר. היא אולי מציגה את זה כהתרגשות של הופעה מול המונים בפעם הראשונה בחייה, אבל צריך לדייק בעובדות ולהגיד שהיא הופיעה עם השיר כשהיא במקום בטוח ומוגן מאוד. היא הופיעה כאילו היא עושה reprise, כאילו היא כבר ניצחה, ולכן אילתרה. היא הופיעה כמו בהופעה חיה ולא כמו בהופעה חיה באירוויזיון שבה הכל מהודק ועשוי בקפידה ויש אפס טעויות ובוודאי שאין אילתורים.

אולי באמסטרדם, מחוץ למגרש הביתי, נראה שינוי. אולי לא, כי שם מול הביטחון של אוחצ'ות מעריצות היא עשויה גם להופיע בסוג של זחיחות.
בהופעה מסוג זה שלא הכל מהונדס כמו בתחרות עצמה, יהיו זיופים וזה חלק מהעניין. האם זה אומר שנטע נחה על זרי הדפנה, או שהיא פשוט זורמת עם הקהל שאיתה?
זה בטח מקשה עלינו להמר כשאין לנו איך לשפוט את היכולות הווקאליות שלה ולהגיד שההתנשפויות הן במסגרת האילתור, או שהן מרמזות על בעיה.

Colfax

New member
נטע יכולה לאלתר ולהתנשף כאוות נפשה

היא הרי יודעת שלא משנה מה היא תעשה - היא תנצח בגמר האירוויזיון. לא ככה?

למעלה