נטע ברזילי - נציגת ישראל לאירוויזיון 2018

E u r o b o y

New member
נטע ברזילי - נציגת ישראל לאירוויזיון 2018

ברכות לנטע שתיסע לייצג את ישראל באירוויזיון 2018 בליסבון, פורטוגל.
ל-

VIK האחד

New member
מאות אלפי אנשים בחרו מרגי

אבל כנראה שלהפקה יש תכניות אחרות.
שיהיה לה (ולנו) המון בהצלחה, אבל אני לא יכול שלא להיות סקפטי לגבי הסיכויים שלנו לראות גמר השנה.
נטע תצטרך שיר פיגוז והופעה מאד זכירה כדי להצליח בתחרות.

dosfer

New member
מרגי זה כישלון אימרי אול אובר אגיין

וממש לא בא לי
הם יכולים להפתיע עם נטע, הכל תלוי בשיר הנכון וההופעה

Brady

New member
יה רייט, תמשיכו לומר את זה לעצמכם

שנאת גברים מאץ'? לול
בוא נקח זמר טוב, כריזמטי ומוכשר ונשווה אותו לאימרי רק כי לשניהם יש אותו דבר בין הרגליים.

dosfer

New member
מה הקשר? הכי לא שנאת גברים

אבל כן הייתי רוצה לראות שבחורה שוברת את הנאחס ועולה לגמר..
שנה שעברה עפו על השיר של אימרי בכל מקום וגם עליו ואומנם הוא עלה לגמר כי טדי שכבו עם השופטים אבל בגמר הוא התרסק לגמרי כמעט מקום אחרון..
למרגי היו מביאים שוב פעם שיר פופ עם נגיעות מזרחיות בעעעעעע בולשיט!!!!!
&nbsp
הגיע הזמן להביא משהו אחר, והאמת היא שונה ומיוחדת ועם שיר נכון היא יכולה להגיע גבוה.. היום מראה לא באמת משנה..
&nbsp
ראינו ב2012 את הרוסיות, 2016 האוקראינית ו2014 עם הזקן... או 2014 את הדודה הבלונדינית

Brady

New member
אני רק מכבד יותר ויותר את בנות ה12

לפחות הן בוחרות לפי הלב שלהן, למרות כל השנאה והזלזול שהן מקבלות מכל החכמים הגדולים והשוביניסטים ברשת (לא אתה), ולא בוחרות במישהו כי צריך בחורה, או צריך משהו שונה.

וסתם ככה - באירו היו מספיק דברים שונים ומיוחדים שכשלו, פשוט אף אחד לא זוכר אותם בגלל שהם כשלו. מקווה בשביל נטע שהיא תסיים בקבוצה השנייה. יש לה את הפוטנציאל.

רמי אב

New member
בהתחלה אני חשבתי שאתה פדופיל שאתה כתבת

שאתה מכבד יותר ויותר בנות 12, אחר כך הבנתי שזה משהו אחר,
אז בקשר למה שאתה רשמת, זה לא נכון לשפוט רק לפי הרגש, כי הרגש יכול להטעות, כי לא לכל אדם יש את אותו הרגש ואת אותו העדפה, החוכמה זה לשפוט לפי מה שנראה יותר מתאים ומיוחד לאירוויזיון, גם אם פחות אוהבים את זה, ואתה ראיתי בגמר של הכוכב 2018 ,שלא מעט אנשי מקצוע בתחום האירוויזיון והמוסיקה התכוונה לומר שעם לנטע היו ביצועים פחות מיוחדים אז הם היו בוחרים במרג'י , אז נראה לי שהם גם יותר אהבו את הביצוע של מרג'י אבל בנושא המקצועי לאירוויזיון הם החליטו ולדעתי בצדק, לפי מי שביצע את הדברים בצורה מאוד טובה ומיוחדת.
המבחן הגדול הזה זה לראות מה יהיה השיר לאירוויזיון של ישראל.
נראה לי שהשיר שלה לתחרות הזאת, יושק בחודש מרץ
כי אני את הקליפים של השירים לאירוויזיון של חובי סטאר ושל אימריו זיוי לא מאוד אהבתי.
&nbsp
&nbsp

Brady

New member
אבל זו תחרות מוזיקה...

הרגש יכול להטעות במוזיקה? לא מבין את זה, אבל בכיף, זכותך. ברור שלא כל אחד אוהב אותו דבר. לדעתי לבחור נציג לפי מי שמתאים לאירו זה לא מומלץ. לנטע היו מספיק אנשים שאהבו אותה בזכות עצמה, אז לפחות זה מרגיע.

הקטע עם בנות ה12 זה שעם כמה שהן שק החבטות של כולם, אני מאמין שהן מצביעות לפי מה שהן אוהבות, ולא כי צריך, גם אם זה כי הן נדלקו על מרגי נגיד. מאיפה ההתנשאות לבטל את דעתן? ולמה רק את שלהן, ולא את אלה של בני ה12? אניוויי זה תסכול כללי אז סורי אם זה לא מכוון למגיב ספציפי.

VIK האחד

New member
מרגי כמה רמות מעל אימרי

הוא מתעלה עליו בכל פרמטר.
ובכל אופן, אימרי אמנם כשל בגמר, אבל הצליח מאד בסמי. הוא לפחות העפיל. אני לא בטוח שזה יקרה עם נטע.

dosfer

New member
יש לי הרגשה שאתם הולכים לאכול את הכובע

ביג טיים..
אולי לא ניצחון אבל מקום הרבה יותר טוב משנה שעברה

Shellpearl

New member
צודק. כמו שאמרתי, משחק מכור. הם הוסיפו את נקודות השיפוט כדי

שנטע תנצח. אבל שיהיה לה בהצלחה. בדומה למה שאמרת, גם אני חושבת שכדי להצליח צריך שיהיה לה שיר מאוד מיוחד ואומנותי ולא סתם מסיבת דיג'יי. והיא צריכה להכניס בשיר כמה שיותר גיוון ויכולות ושהשיר יעניין על ההתחלה.

משחק מאוד מכור. אם הם רוצים לקבוע

לבד מי ייצג אותנו - שיקבעו. אבל מה זו הפארסה הזאת? שני דו קרבים, ואז בלי קשר לכלום השופטים בוחרים מי שבא להם בנוסף. ואז השופטים בקונצנזוס על נטע, שאפילו לא ניצחה בדו קרב - והיא מנצחת בכמה נקודות כדי לעשות את זה דרמטי - אני בכלל לא בטוחה שאלה באמת הנקודות מהקהל. פשוט לא סומכת עליהם בגרוש.
מה שכן, שערורייה שמאוד מתאימה לרוח האירוויזיון, אז: מזל טוב נטע ובהצלחה.- מי ייתן שבאמת ירשו לך להופיע עם הלופר ושהקהל לא ימאס בו ובך כבר באמצע השיר, ושתלבשי לא את הדבר הכי מכוער שמישהו אי פעם חשב עליו (כמו שעשית בדו קרב. בשיר הגמר דווקא היה לבוש לא רע) וכו'. ואז, אם כל השאר יהיו גרועים - יש לנו סיכוי להגיע לחמישייה! ואם טדי מאחורי הקלעים - אפילו לנצח!

Shellpearl

New member
צודקת. גם אני לא מאמינה שההפרש היה רק 5 נקודות.

תמיד בתוכניות ריאליטי כשההפקה מתערבת בתוצאות אז כדי שזה ייראה יענו סביר הם אומרים שההצבעות היו מאוד צמודות. לא רק שהם קבעו שנטע תנצח הם גם סידרו שיהיה הפרש קטן. זה מדהים, יש להם שליטה מוחלטת על התוצאות. אני ידעתי מראש שהם יעשו משהו כדי לשלוט בתוצאה/להחליט מי ינצח. גם שנה שעברה הם תמיד עושים את זה. רק כשנדב ייצג אותנו זה היה גם רצון הצופים.

מאד פשוט- שיר כמו בביצוע הראשון שלה אמש-

בוטום 5.
שיר כמו בביצוע השני אמש- סיכוי לטופ 10.

mati020202

New member
זה הולך לכישלון חרוץ

אם היא לא הצליחה לנצח בטלווטינג את מרגי,לא הצליחה לנצח את ריקי בסיבוב הראשון,ונאלצה להגיע להכרעת שופטים בינה לבין חן בחרו בה.למרות שנדמה לי שחן השיג תוצאה גבוהה ממנה. זה לא הולך לכיוון טוב.

צוות Kuss

New member
הדהודים בראש בואו נשבור ת'טאבו לפני שנהפוך לחיות לחיות

לראשונה מזה שנים אני מרוצה מהבחירה. בחירה מוצדקת ונכונה, בטח ובטח בהשוואה למתמודדים האחרים שלא היו מרשימים.

אני צופה שיהיה לה שיר איכותי ברמה של Suus, שיהיה במקום האחרון בהימורים, בדירוגים ובסקרים ובאירוויז עצמו יגיע להישג מרשים. בהצלחוש.

מרגי נפל קורבן למקרה שנה שעברה

השופטים רצו מאוד את דיאנה והקהל דפק אותה ולא הצביע לה.
אז השנה פ-ת-א-ו-ם החליטו לשנות את כל חוקי התכנית ואת כל הייחוד של התכנית (ההצבעה בזמן אמת). בנוסף הביאו לנו מהבויידם כל מיני "מומחים" שהם ורק הם דאגו שנטע תזכה,
כי היה להם ברור שהקהל יבחר בליינד במרגי (ואפילו יעדיף את ריקי).
כמו שאמרתי, לא אבכה אם נשאר בסמי, וזה אפילו לא קשור לאיזה שיר יהיה בסוף.
דווקא בא לי לראות את יואב צפיר ושות' הזחוחים מקבלים איזה אגרוף בדמות אי העפלה לגמר.

למעלה