ישראל בוחרת נציג לאירוויזיון 2018

E u r o b o y

New member
ישראל בוחרת נציג לאירוויזיון 2018

הערב זה קורה
תורה של ישראל לבחור את הזמר או הזמרת שייצגו אותה בליסבון. 1 מתוך 4 הפיינליסטים של "הכוכב הבא לאירוויזיון 2018" יהפוך לנציג ישראל לאירוויזיון 2018 בליסבון, פורטוגל, שייערך בעוד 3 חודשים בדיוק:

חן אהרוני
מרגי
נטע ברזילי
ריקי בן ארי

אחרי 3 שנים רצופות בהן ישראל העפילה לגמר, בישראל רוצים להמשיך במגמה - ולראשונה מאז החלה שיטת חצאי הגמר, לעלות לשלב הסופי של התחרות בפעם הרביעית ברציפות. רק שהפעם מכוונים גבוה אפילו יותר: לחזור לעשירייה הראשונה.

האם ישראל תלך על חן אהרוני שהוכיח ועדיין מוכיח יכולות מרשימות? האם הבחירה תהיה בנטע ברזילי המיוחדת שעושה דברים משוגעים עם הלופר שלה? האם ישראל תחזור לשלוח לאירוויזיון דיווה עם בלדה מרשימה ותבחר בריקי או שאולי הנוסחה של השנים האחרונות תופעל שוב, ולתחרות יישלח מרגי עם שיר קצבי עתיר זיקוקים וכוריאוגרפיה מהוקצעת?

כך יעבוד הליך הבחירה הערב: בשלב הראשון, יתמודדו הארבעה בשני דו-קרבים - חן vs. מרגי, נטע vs. ריקי. השניים שינצחו יעפילו לסבב ההכרעה הסופי, השניים שיפסידו - יתמודדו על כרטיס שלישי ואחרון לשלב הסופי. נציג ישראל לאירוויזיון ייבחר מבין השלושה שיעלו לשלב האחרון ויזכו לבצע שיר נוסף.

הניקוד יתחלק בין 4 צוותי שיפוט: תחנה של השופטים באולפן ו-3 תחנות במיקומים שונים בארץ שיכללו שופטי ונציגי עבר ובהם: נדב גדג', חובי סטאר, אימרי זיו, מרגול, צדי צרפתי, גל אוחובסקי, צביקה פיק, קובי אושרת ודורון מדלי. השופטים יעניקו 8, 10 ו-12 נקודות ל-3 המועמדים הסופיים, בהתאם לשיטת האירוויזיון. בשלב הסופי, יוענק למתמודדים הניקוד מהקהל - ואז יוכרז הזוכה.

לצורך ההצבעה מהבית, יש להוריד ולעדכן את אפליקציית mako.

חן צפוי לבצע הערב את השירים "נשימה" - הלהיט המצליח ביותר שלו ו-"Wings" של Little Mix, מרגי את "Get Ugly" של Jason Derulo ו-"When I Was Your Man" של Bruno Mars, נטע את "קצת משוגעת" של שרית חדד ו-"Gangnam Style" של PSY וריקי את "Proud Mary" בגרסה של Tina Turner ו-"Total Eclipse of The Heart" של Bonnie Tyler.

מי יזכה בכרטיס הישראלי לאירוויזיון 2018 בליסבון? הערב נדע

שידור ישיר בערוץ 12, באתר mako ובאפליקציית mako TV מ-21:00.

השיר שיבצע הנציג הישראלי הנבחר לאירוויזיון צפוי להיבחר בקרוב ולהיחשף עד 11 במרס - בתוך כחודש מהיום.

ל-

L e j l a

New member
תודה על העידכון

אני כאמור בעד נטע. אם לא היא אז חן אהרוני, ריקי ורק אז יונתן מרגי (לא שותף להיסחפות אחריו)

Tommy Tanision

New member
אז בוחרים שוב רק במבצע, ולא בשיר

לדעתי ריקי הולכת להפתיע, ותגיע רחוק בהצבעות הקהל. היא לאורך כל העונה הייתה אהובה מאוד ע"י הקהל, אולי באופן הכי עקבי מבין כל המשתתפים.
&nbsp
מכאן, שלדעתי ריקי תזכה בדו קרב מול נטע. את נטע אמנם אוהבים מאוד, אך גם הרבה מתעבים. מכאן, שהרבה יצביעו לה גם אדום, דבר שיאזן ויגביל את הציון הסופי שלה (כפי שקרה לאורך כל העונה).
&nbsp
בגלל שבשלב הבא היא תפגוש בדו קרב ראש בראש את המפסיד מהדו קרב השני, שיהיה חן או מרגי- לדעתי זה הולך לכיוון שהיא תהיה המקום הרביעי בתחרות.
&nbsp
עם זאת, במידה והיא תצליח להשתחל לשלישייה הסופית, שם ההצבעה היא שונה לחלוטין - שבמסגרתה הקהל פשוט מצביע לפייבוריט שלו, מבלי שישנה לו האפשרות להצביע אדום, ייתכן מאוד והיא תהיה הזוכה למרב הקולות. היא או מרגי.
&nbsp
חן היה יכול לנצח את העונה לולא היו משנים את השלב הסופי. אך מאחר והקהל צריך לבחור להצביע לפייבוריט אחד, לטעמי הקולות יזרמו למרגי יריבו, והוא קצת יישכח.
&nbsp
זו אגב הבעיה הגדולה בעיניי בשיטת ההצבעה של הכוכב הבא, שדברים מיוחדים יזכו להרבה אדומים ויוגבלו מאוד באחוזים שלהם. זו הסיבה שזוכים זמרים קצת פרווה, שעושים כביכול הכל בסדר ונסבל, כבר לאורך כמה עונות, כי הם זוכים להכי פחות אדומים.
&nbsp
עם כל זה, במסגרת העובדה שלא בוחרים שיר- הכי מתחשק לי שריקי תזכה. בא לי מבצע קצת אחר ושונה ממה ששלחנו עד היום.

M a g n u s

New member
שונא את הפורמט המעצבן הזה. לא הגיוני לבחור מבצע בלי שיר.

וכחלק ממחאתי לא צפיתי באף פרק של התכנית הזאת. אולי הערב אשבר

רמי אב

New member
כרגע אין לתאגיד כאן כסף פנוי לעשות קדם אירוויזיון אמיתי

עמכם הסליחה.

צוות Kuss

New member
שימו לב לרמזים שיורובוי, שיודע משהו שאנו לא, שתל בהודעתו:

1. כל המתמודדים הוזכרו בשמם המלא למעט מרגי, המוזכר רק בשם משפחתו
2. בתמונה המצורפת מרגי הוא היחיד עם חץ שחור המכוון אליו.

צירוף מקרים? לא נראה לי. תסיקו אתם את המסקנות.

Yalush2

New member
הוא גם היה ראשון אפקט הראשוניות ונטע אחרונה שזה דיי ברור

Shellpearl

New member
וגם הראו את ההעדפה של חובי ואמרי (נטע), ואת נדב גדז' הם לא

הראו מה דעתו, כי כשהתארח בתוכנית אמר שאם יש מישהו מהמועמדים שיכול להצליח באירוויזיון זה מרגי.

GALxp

Well-known member
º○º רצוי/מצוי º○º

רצוי -
1. מרגי (הביצוע הנהדר שלו ל-against all odds שבר שיוויון בינו לבין ריקי)
2. ריקי
3. חן
4. נטע
&nbsp
מצוי -
1. נטע

2. מרגי
3. חן
4. ריקי
&nbsp
חן ינצח בשופטים, מרגי ינצח בקהל ונטע שלהערכתי תסיים שניה גם בשופטים וגם בקהל תזכה, מקווה שאתבדה.

Brady

New member
ככה...

מרגי - מסכן הילד שמשלם את המחיר על כך שהוא נולד למין הלא נכון
כמו ששנה שעברה החליטו שחייב גולדן בוי, השנה החליטו שחייבים זמרת ויהי מה. מבין את התסכול, ישראל באמת לקחה את זה צעד אחד יותר מדי ואין זכר לנשים אפילו במשלחת כולה... עצוב, אבל הוא לא אשם. על התוצאות זה לא משפיע, ראו את אוקראינה ושבדיה המצליחות.
לדעתי הוא מוכשר (גם אם יצא לי להשתעמם ממנו) וכשהוא טוב הוא ממש טוב. יש לו קול טוב (לא מבין את הביקורת עליו) וכריזמה. סבבה לי.

נטע - מבין את מי שנמאס לו ורוצה שינוי, כנ"ל, רק לא כזה עובד לי איתה. אני מרגיש את זה רק בביצועים החופשיים והמשוגעים יותר, בשאר אני משועמם קשות, אפילו יצא לי לשנוא חזק פעם. האודישן היה טוב מאוד, וונאבי היה פצצה, השאר פחות. אבל אם נהניתי פעם, יש פוטנציאל. במידה ותשלח, רק עם שיר שלה או של כותבים אחרים שקשורים למוזיקה שלה. בבקשה בלי השמות המוכרים מהתעשייה, זה יהיה שילוב פח.

ריקי - קול ענק ויש בה משהו מאוד appealing. אני צופה איזו בלדה גדולה מהחיים שיכתבו לה, וזה בסדר, רק שבשביל להצליח ככה צריך לרגש וזה, ו... לא קורה לי, אצלה זה יותר לומר וואו על הקול (שגם זה משהו)

חן - הוא מותק, אבל אני לא מצליח לשמוע יותר מחצי דקה ממנו, סורי. בשום מצב לא מגיע לאנטגוניזם שהיה לי לאימרי, אבל עדיין לא.

לסיכום - צליל גולדמן

טוב זה כל כך ברור מי ינצח

ואני בכלל לא צופה בתכנית
אבל יום אחד לפני שבוע אכלתי צהריים באיזה מקום שהטלויזיה הייתה דלוקה. אז ראיתי מי הם.
ראשית צריך להיות ברור שזו תכנית חיפוש חומר גלם עבור טמירה. אחד כזה שיהיה חתום אצלה ואפשר לעשות איתו מה שרוצים כדי לעשות כסף. הרבה כסף.
אז ריקי מבוגרת מידי.
נטע אמנית יציבה עם הקטע שלה ואין מצב שתתן לטמירה לשחק בה כחומר ביד היוצר.
חן עושה קריירה מתכניות ריאליטי והוא די מתאים אבל מבוגר מידי לטמירה.
ומרגי ילד. בדיוק מה שהיא צריכה. עוד לא עשה כלום בחייו חוץ מלחקות את ביבר ולעלות ליוטיוב. כמו נדב כך מרגי, צעירים מאד שאפשר כמו פלסטלינה ללוש ולעצב ולפרק וללוש שוב וכו'
לא מבין איך אתם צופים בתכנית העלובה הזו ובכך למעשה משתפים פעולה עם מושחתים חסרי בושה שכבר שנה רביעית חוטפים לנו את האיר'.

נכון, אבל

זה שנטע ניצחה לא מבטל כהוא זה את השחיתות והקומבינות והסירחון המצחין שעולה מכל הדבר הזה שנקרא הכוכב הבא
אז כל מה שכתבתי אלו השערות ותחושות בלבד כי אני לא ב א מ ת יודע מה קורה. אבל קורה, ועוד איך קורה

trilliane

Well-known member
מנהל
היי, העיקר שיש סיבות והסברים למה מה ש"ברור" לא באמת קרה

אני סתם משועשעת איך תמיד אנשים בטוחים בעצמם נורא וכמובן לפחות חצי מהם טועים...
(התוכנית בלתי נסבלת בעיניי ולא אכפת לי מהקומבינות של ההפקה).

אז זהו שאין לי הסברים זה מה שכתבתי אבל את לא קוראת אלא

מתמקדת בלתפוס אותי במילה. שיהיה לך בכייף

trilliane

Well-known member
מנהל
קראתי, קראתי
את אחראית למילים שלך, לא אני.

Shmulll

New member
לפי איך שזה נראה נטע תזכה

לא התלהבתי מביצוע שלה בכלל, מצד שני גם מרגי אכזב מאוד בביצוע השני. נראה מה יהיה.

mati020202

New member
הביצוע של מרגי לשיר של ברונו מארס היה מאכזב.מה קרה לו?

מאד מקוה שזה לא הולך לנטע,אבוי לנו אם זה יקרה.מקווה בכל זאת לניצחון של מרגי ,הביצוע הראשון שלו היה אש.

Yalush2

New member
בדיוק בגלל זה הוא לא צריך לזכות כי הוא לא עקבי וצעיר מדיי

בקיצור גדול עליו בכמה מידות אין על ריקי היא עקבית לאורך כל הדרך חבל שההפקה בבירור בעדו

למעלה